vrijdag 10 juni 2016

De KULeuven gaat door met de islamisering!

Rector Rik Torfs en 'praktijklector' Naïma Lafrarchi

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Potverdorie, die vent ziet er slecht uit. Ofwel is hij per ongeluk gaan diëten, ofwel neemt hij Ramadam iets te serieus, ofwel is hij ernstig ziek. Hij lijkt wel op Pietje de Dood Opgewarmd. Nou ja; of hij nog warm is kan ik niet van de foto afleiden, maar waarschijnlijk wel, aangezien hij zich met de religie van de hel affilieert.

Wat ik wel van de foto kan afleiden is dat de hijab toegestaan is aan de KUL.

Mijn probleem echter is waarom gelovige moslimvrouwen in het Westen überhaupt een hijab draagt.

De reden waarom een gelovige moslimvrouw een hijab draagt is ten eerste om haar waardigheid te beschermen, waaruit de tweede reden voort stroomt; een moslimvrouw draagt een hijab voor haar veiligheid, zodat ze niet het doelwit wordt van ongewenste intimiteiten wanneer ze het huis verlaat. (dat is DÉ belangrijkste reden voor het dragen van de Jihab: haar veiligheid) Ten tweede om ongewenste aandacht en gewelddadigheden te voorkomen; zoals het dragen van een witte hijab in een sunnie wijk je het leven kan kosten.

Nu aangezien een gesluierde moslimvrouw in het Westen wél aandacht trekt, en meer aandacht trekt indien ze gesluierd is, waarom dan een hijab dragen wanneer ze het huis verlaat?

Het tweede probleem is dat zuster Lafrarchi een roze jihab draagt.

De kleursymboliek van roze in het Westen is voor tederheid, baby meisjes, liefde en erotiek. Dus ja, tussen de pedofiele bisschoppen en theologen en geassocieerde pedo-catechismus, zit je er met een roze jihab wel goed fraai bij.
***
Nu kan ik hier flauwe grapjes zitten maken, maar de waarheid is dat ze ons gaat komen leren hoe we onze kinderen moeten opvoeden volgens de islamitische principes.

Het project van de ‘dialoogschool’ is niet om syncritisme of relativisme of integratie tussen katholicisme en islam te bewerkstelligen, maar om kinderen op te voeden volgens islamitische principes.

Anoniem zei

Potsierlijk. Krijgt de KUL financiële steun van Arabische staten?

Anoniem zei

Rik Torfs schijnt mij totaal knettergek te zijn.
Voor enige tijd stond hier op kavlaanderen.blogspot een foto van Torfs (overigens lachend en in klaarblijkelijk betere gezondheidstoestand als nu hier) met een blanke vrouw in een zwartgelakte leder (of skai) bikini;
en nu tamelijk vervomfaaifd met een jonge vrouw met een roze hoofddoek.
En ondertussen gaan de walen hem aan de strot omdat hij onnozele uitspraken over een pandajong in Brugelette (Paris Daiza) deed.
Inderdad flauwe KUL.
Tohuwabohu puur.

Zeer merkwaardig gedrag.
En dan nog kerkjurist: met Tom Flavez, Patrick DeGrieck en Jeroen Claerhout een zeer eigenaardig gezelschap.

Anoniem zei

Anoniem 15:34 De vragen stellen is ze beantwoorden. Waarom denk je dat Torfs Moslims opvrijt? Dat brengt op. Maar het geld komt terug. Wat ze niet goed begrijpen is dat als het niet aan de Oliedollars lag, je nog niet van Arabieren gehoord zou hebben.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer