vrijdag 10 juni 2016

Beelden uit de 'kasba' van Molenbeek of hoe 'vrome' moslims de 'ramadan' beleven. De 'jihad' stopt immers niet tijdens de 'ramadan'!

Tweede politiewagen in brand gestoken in Molenbeek, verdachte opgepakt


"In de Brusselse gemeente Molenbeek zijn gisteravond twee politiewagens in brand gestoken. Eerder raakte al bekend dat jongeren in één wagen brand hadden gesticht met een molotovcocktail. Afgelopen nacht ging een tweede politieauto in vlammen op. De politie heeft een verdachte opgepakt, een 18-jarige jongeman."

"Volgens de commissaris hangt er bij het begin van de ramadan altijd een extra spanning in de lucht." [Met andere woorden: "Dan mag dat!"]

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/binnenland/tweede-politiewagen-in-brand-gestoken-in-molenbeek-verdachte-opgepakt-bab5acd5/v4zze/De woorden van Geert De Kerpel in 'Tertio' eerder van de week klinken als de woorden van een waanzinnige:

"Maar de ramadan is zoveel meer dan fysieke onthouding. Het is vooral een geestelijk dieet, dat op zijn best uitmondt in meer verdraagzaamheid, vrijgevigheid en samenhorigheid. En onlosmakelijk ermee verbonden is het evenzeer een periode van extra toeleg op de verticale dimensie van het leven, onder andere door bezinning, gebed en studie van de koran."  

De Kerpel projecteert hier Christelijke principes op de islam. Het lijkt er echter steeds meer op, dat het enigste antwoord, dat de islam kent, geweld is!

Bron: Tertio

1 opmerking:

Anoniem zei

Geert DeKerpel is inderdaad stapelzot.

Zoêven lees ik op de website van La Libre Belgique (mijn grootvader-oustrijder WO I, fronter en overtuigd vlaams en katholiek, vond dit een anti-vlaamse gazet, maar over franstalig Brussel zijn ze goed geînformeerd):
" Verhoogde opmerkzaamheid in Brussel tijdens de ramadan...De hoofdstedelijke politie heeft wegens de ramadan beroep gedaan op meer hulp van de federale politie en de militairen...
Vooral de terrasjes (van de horeca NVDR)( wegens de Europacup), de scholen (AUB DeKerpel!) en de ziekenhuizen...
....Het alarmniveau blijft op 3 (van 4), en (nu komt het NVDR):
...op bepaalde plaatsen werd het alarmniveau lokaal op 2 teruggebracht (o.a. de ambassades)".
De meeste ambassades liggen inderdaad in Zuidoostbrussel, aan de mooie grote lanen en boulevards van St.-Pieters-Woluwe, Oudergem, Brussel en Elsene/Etterbeek (en zeer ver weg van St.-Jans-Molenbeek).

Een groot geluk dat DeKerpel niet bij de politie werekt.
Krotters!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer