maandag 9 mei 2016

Over het Lieven Boeve 'onderwijsproject': de (katholieke) 'dialoogschool'

Lieven Boeve, de grote baas van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen wil leraressen met een hoofddoek voor de klas. Eerder pleitte hij ook al voor een algemene afschaffing van het hoofddoekenverbod.

Sinds enkele jaren is het dragen van een hoofddoek in het Gemeenschapsonderwijs verboden. Het Katholiek onderwijsnet heeft daarentegen steeds al zijn scholen de 'vrije keuze' gelaten.

'Vrije keuze'?

Onder druk van de islam bestaat geen 'vrije keuze'! Islam betekent immers: 'onderwerping'!

Boeve pleit niet alleen voor de afschaffing van het hoofddoekenverbod en schoolmoskeeën, ook wil hij in zijn scholen meer moslimleerkrachten met hoofddoek zien.

Waar het sluipend naartoe evolueert: leraressen met een hoofddoek voor een klas met enkel meisjes met een hoofddoek. Misschien eerst via een tussenstadium: meisjes links en jongens rechts, dan jongens vooraan, meisjes achteraan. Dan terug segregatie van de seksen in aparte klassen en zelfs andere scholen. Om te eindigen in andere lessen voor meisjes dan voor jongens.

En wie weet, met de koran als enige boek in de bibliotheek.

1 opmerking:

Anoniem zei

De tsjeven spelen gevaarlijk spel. Ze gaan hun hand overspelen. Het grootste deel van de bevolking is ongelovig, agnostisch of rest-christelijk en hebben het zo niet begrepen op die verleidingsspelletjes met de islam. De mensen gaan nu het christendom en de islam over één kam scheren en de indruk hebben dat het alles achterlijke onzin is. Een nieuwe schoolstrijd in gang zetten is levensgevaarlijk.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer