zondag 8 mei 2016

Naast moslim-leerkrachten, schoolmoskeeën en naschoolse islamlessen, wil Lieven Boeve tijdens de schoolvakanties ook trainingskampen voor 'jongeren' organiseren in de Ardennen. U krijgt alvast een voorsmaakje:

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog even wachten +/- 20 jaar en de 3 de wereldoorlog komt eraan.
Wie dit nu nog niet geloofd, is echt wel een slapende bever in zijn hol hoor.
En misschien zal het eender zijn, want zodra het katholiek geloof door ons eigen volk is uitgeroeid is er geen weg meer terug. En het erge eraan is, de uitroeiing is begonnen binnen de kerk en de katholieke scholen en ze doen nog verder, en die vuile pest is uiteraard verspreid over heel ons land.. Maak onze kinderen nu nog maar eens duidelijk dat ze in de val zijn getrapt door een generatie van blinde mannen en vrouwen. Nu is het alleen nog wachten op de onthoofdingen en martelingen en de dood. In ieder geval ik ben blij dat ik een trouwe katholiek ben, want mijn ziel zullen ze nooit kunnen onthoofden of martelen, alleen maar mijn lichaam. Ik ben benieuwd wat lieve Boeve gaat doen in deze situatie. Volgens mij de moslims knuffelen en zelf moslim worden om aan de dood te ontsnappen. Laf zijn dus. en voor de zoveelste keer Jezus Christus "zoals de apostel Judas" verraden. Niets nieuws dus, hij is in ieder geval al goed bezig met oefenen in verraad. Ik ben zeker dat hier ook veel vuil geld mee bemoeid is zoals bij Judas.. Want, waarom zou je anders je Jezus verraden, en al onze kinderen in de steek laten? Voor de vrede, vrede begint met respect te hebben voor de school waar je voor gekozen hebt. En die is nu eenmaal katholiek. Dat is te laten of te nemen. Dat is nu eenmaal zo in het leven, je kunt niet alles willen. Dat is bij alles zo. Er zijn genoeg anderen scholen die niet katholiek zijn. Respect is tweezijdig en dat kent ons eigen volk niet meer. Wij buigen maar, en buigen maar voor de wil van anderen religies en binnenkort zijn de katholieken ook nog vluchteling in eigen land.

Anoniem zei

Lieven Boeve zou toch beter oppassen:
Sharia4 Belgium heeft voor een paar jaren ook een paar vakantiekampen in d Adennen georganiseerd, waaruit later dan vele Syriêstrijders kwamen.
Sedertdien hebben de geheimdiensten een speciaal oog op deze evenementen.
Dat geldt overigens ook voor de "Foyer" in Sint-Jans-Molenbeek, onder de egiden van de weggelopen Dominicaan Johan Leman.
Veel commentaar van zijn bastaardkerkse collega's is er niet.

"Voor outer en heerd"

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer