zaterdag 30 april 2016

Priester: "Mohammed was een dief en een verkrachter"


VTM: "Waarom heeft het bisdom Brugge de (islamofobe) priester niet gestraft?"

De reactie van de woordvoerder van het bisdom Brugge is kostelijk:
"Daarop geef ik geen antwoord."

Het antwoord is nochtans simpel. De pastoor sprak de waarheid!

Dus, waarom zou die priester 'gestraft' moeten worden?


Bekijk meer video's van vtmnieuws op  nieuws.vtm.be


Het bisdom van Brugge heeft de pastoor van Kortemark op de vingers getikt nadat uitlekte dat de pastoor islamofobe uitspraken [50 jaar leugenachtige, christianofobe uitspraken door de VRT, VTM, alle kranten en bladen etc. vormen géén enkel probleem. Nu zegt eens één keer een pastoor de waarheid over de islam en de tent is te klein! De waarheid spreken over de islam heet dus 'islamofobie'!] deed voor een groepje minderjarige leerlingen. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen. Hij noemde de islam een anti-godsdienst en sprak over profeet Mohammed als “een dief, een moordenaar en een verkrachter”.

Als voorbereiding op het Heilig Vormsel hield de pastoor vorige week woensdag een biechtviering. Hij praatte onder meer over de islam, die volgens hem een antigodsdienst is, en de profeet Mohammed. “De profeet Mohammed, een moslim, was een dief, een moordenaar en een verkrachter. Hij had meer dan veertig vrouwen en de jongste was amper negen jaar oud. De islam is eigenlijk zelfs geen godsdienst”, vertelde hij aan de kinderen.

"Verkeerd begrepen"
Na de biechtviering stapte de leerkracht van de kinderen naar de schooldirectie en hij verwittigde het bisdom van Brugge, die de pastoor op het matje riep. De priester zegt dat hij deels verkeerd begrepen werd, maar weigert om zijn woorden terug te nemen. “Mohammed is voor de islam misschien een profeet, maar voor ons niet. Hij leidde een heel losbandig leven en voerde tal van oorlogen”, verduidelijkt de pastoor. Hij bood wel zijn excuses aan.

Bron: VTM

Link:

http://nieuws.vtm.be/binnenland/188774-priester-profeet-was-dief-en-verkrachterAangezien het bisdom Brugge, dus Koen Vanhoutte, de pastoor op de vingers tikte, kan er maar één mogelijke conclusie zijn: het bisdom Brugge is afvallig!

Maar, wat speelt hier echt?


Aisha, de kindbruid van Mohammed: 

« Abd Allah b. Safwan kwam samen met een andere persoon bij Aisha en Aisha zei (tegen de laatste): "O zus en zo, heb jij gehoord wat de Hafsah zeggen? Hij zei, "Ja, Moeder van de Gelovigen." Abd Allah b. Safwan vroeg haar, "Wat zeggen ze? Zij antwoordde: "De engel die ten val gebracht werd door mijn gelijkenis; de Boodschapper van Allah [Mohammed] die met me trouwde wanneer ik zes jaar oud was; mijn huwelijk dat geconsumeerd was toen ik negen was; hij huwde me toen ik een maagd was, .... » Hadith Tabari, volume 7, pagina 7


Volgens Koen Vanhoutte is de waarheid zeggen aangaande de islam dus 'islamofoob'!

Wat is 'seks hebben' met een kind van 9 anders dan een verkrachting?

Of is het een 'beproeving'??? Want 'bekoringen' bestaan niet meer volgens de 'bisschoppen'!

Het feit, dat Mohammed een pedoseksueel was, moet natuurlijk 'goed liggen' bij de leiding van het Brugse bisdom! Zoiets schept zekere verwantschappen!

In plaats van ons te waarschuwen voor die islam, als zijnde een valse religie, ontkent Koen Vanhoutte de waarheid en promoot hij net de islam!

Koen Vanhoutte is dus een apostaat!

Beste Koen, de Katholieken voelen zich beledigd!


Uit de Heilige Schrift:

Mat 7:15  Wacht u voor de valse profeten, die tot u komen in schaapskleren, maar inwendig roofgierige wolven zijn.


Ook Rik Torfs deed in 'Het Laatste Nieuws' (29 april 2016 p. 3) ook zijn duit in het zakje:


Volgens Rik Torfs, professor Kerkelijk Recht, kan je ook moeilijk tegen de priester optreden. "Puur kerkrechtelijk gezien doet de man niets verkeerds [Neen, de pastoor deed alleen maar zijn plicht! ]. In het kerkelijk strafrecht staat er niets specifieks over het beledigen van andere mensen of religies [Wanneer de pastoor zegt dat Mohammed een dief en een verkrachter was, dan beledigt hij de moslims niet en ook niet de islam, want net dat is de islam!]. In theorie kan een bisschop wel een lokale wet maken die het beledigen van andere religies verbiedt [Dit kan de bisschop niet!], maar daarvoor is het nu te laat. Deze uitspraak is ongepast, zowel voor een priester als voor een gewone burger [Met andere woorden: "De waarheid spreken, is ongepast!" De politiek-correcte oren kunnen de waarheid niet aan!]. Katholiek betekent eigenlijk 'alomvattend' [Maar, niet de islam!]. Een christen moet dus in de eerste plaats mensen dichter bij elkaar brengen, geen verdeling zaaien." [Helemaal niet. Een Christen moet op de eerste plaats zijn ziel proberen te redden!]

Beste Rik, logisch denken doet blijkbaar pijn!

Blijkbaar is Rik Torfs niet bekend met het volgende bijbelcitaat, dat hem flagrant tegen spreekt:

Mat 10:34  Denkt niet, dat Ik vrede ben komen brengen op aarde; geen vrede, maar het zwaard ben Ik komen brengen.
Mat 10:35  Want Ik ben verdeeldheid komen brengen tussen een man en zijn vader, tussen dochter en moeder, tussen schoondochter en schoonmoeder;
Mat 10:36  en ‘s mensen ergste vijanden zullen zijn huisgenoten zijn.Een Saoedische Sharia-kenner over kindbruiden:

Wat is nu de Katholieke Doctrine aangaande de islam?


Een voorbeeld:

Het onderstel van de preekstoel in de Onze-Lieve-Vrouwe-kerk van Dendermonde stelt Mohammed met zijn koran voor, die wordt vertrappeld door twee (Katholieke) engelen.


De boodschap is duidelijk!

Het Woord van God, verplettert Mohammed met zijn 'koran'!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer