vrijdag 4 maart 2016

Ziehier, Jozef De Kesel, Léon Lemmens en Guy Harpigny... Zo behandelen de moslims, de Katholieken! "Trop is te veel en te veel is trop!"

Vanochtend, 4 maart 2016, om 8.30 u. heeft Al-Qaeda/IS het klooster van de Zusters van Moeder Theresa (= de Missionarissen van Naastenliefde) in Aden, Jemen, overvallen. De Missiezusters verzorgden er ouderen en gehandicapten, die te arm waren om het land te ontvluchten.

Er werden tenminste 16 mensen vermoord, waaronder 2 Missiezusters uit Rwanda, één Missiezuster uit India en één Missiezusters uit Kenia.

Pater Tom Uzhunnalil, SDB, wordt vermist.

De Salesiaanse Provinciaal van Bangalore roept elke gelovige op om een half uur voor het Heilig Sacrament te bidden voor de zielen van deze Katholieke martelaren en te bidden voor de veiligheid van de Katholieken die in het gebied aanwezig zijn!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een nieuw dieptepunt in der Bergoglio-story:
Op zondagmiddag 6 maart 2016 na het Angelus sprak Bergoglio over de vermoorde zusters in Jemen:
" Deze zusters zijn het offer van de GLOBALIZERING VAN DE ONVERSCHILLIGHEID".
Franciscus is nu helemaal stapelzot geworden.
De djihad loopt globaal op volle toeren en de islamitische fundamentalisten zijn helemaal niet onverschillig.
"Onverschillig" daarentegen zeer lang de politieke gezagdragers in St.-Jans-Molenbeek en dan daar ook en vooral Johan Leman, weggelopen dominicaan en mentor van de "foyer" voor allochthonen, die zich als broeihaard voor islamitische terroristen ontwikkelde (meerdere daders van Bataclan/Parijs).

Anoniem zei

Allerdiepst schrijnende beelden;
en zeer opvallend, bijzonderin de laatste twee maanden, de totale afwezigheid van critisch commentaar bij een gelijkblijvend aantal lezers.
"Dum tacent consentiunt": "wanneer ze zwijgen, stemmen ze in" zeiden de oude romeinen.

Voilà

Anoniem zei

Der letzte Brief der ermordeten Missionarinnen der Nächstenliebe: „Wir bereiten mit letztem Mehlsack das Essen wie der Prophet Elija und die Witwe“

http://www.katholisches.info/2016/03/14/der-letzte-brief-der-ermordeten-missionarinnen-der-naechstenliebe-wir-bereiten-mit-letztem-mehlsack-das-essen-wie-der-prophet-elija-und-die-witwe/

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer