woensdag 16 maart 2016

Waarom Moeder Theresa géén 'heilige' is:

Moeder Theresa deelt onwettig de Communie uit (1981).

Hier is sprake van liturgisch misbruik!

In 1993 deelt Moeder Theresa nog steeds onwettig de Communie uit!

Spreekt voor zich! Zo Novus Ordo!

Moeder Theresa was blijkbaar een grote fan van de handcommunie...

In april 1989 is de pedofiele 'pater' Donald J. McGuire SJ, samen met zijn hoofdslachtoffer, op bezoek bij Moeder Theresa.

In 1992 geeft de pedofiele 'pater' Donald J. McGuire SJ, in de aanwezigheid van zijn hoofdslachtoffer, de handcommunie aan Moeder Theresa. Een jaar later startte de rechtszaak tegen hem.

'Pater' Donald J. McGuire SJ is de "Hannibal Lecter of the clerical world".

'Pater' Donald J. McGuire SJ trad o.a. op de geestelijke raadsman van Moeder Theresa en ook als haar biechtvader!

In 1969 reeds liepen de eerste klachten tegen 'Pater' Donald J. McGuire SJ bij de jezuïeten binnen, maar zij deden... niets!

Drie andere organisaties waren op de hoogte en ten minste 10 'katholieke' prelaten.

Provinciaal 'pater' Schmidt wist van niets, maar verbood McGuire in 1991 om "met mannelijk gezelschap onder de 21 jaar te reizen".

In 2002 ontving het Aartsbisdom Chicago een klacht van een vader. Maar, 'kardinaal' George wist blijkbaar van niets.

In 2000 ontving de 'bisschop' van Savannah, J. Kevin Boland, een brief van ouders aangaande "een relatie" tussen hun zoon en McGuirre. 'Bisschop' J. Kevin Boland beantwoordde de brief pas in september 2003.


Meer dan 35 jaar kon 'pater' Donald J. McGuire SJ zijn gang gaan.

In 2003 begon dan een eerste rechtszaak tegen 'pater' Donald J. McGuire SJ i.v.m. twee misbruikzaken.

In 2006 werd hij veroordeeld tot 7 jaar gevangenis.

In 2008 volgt er een tweede rechtszaak. Intussen waren er 8 slachtoffers bekend.

'Pater' Donald J. McGuire SJ werd in 2008 tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld.


"Who am I to judge?"

'Pater' Donald J. McGuire SJ zocht contact met zijn slachtoffers via het Novus Ordo 'biechtgesprek'. "Naakte douches" en "massages" behoorden tot de penitentie.

Moeder Theresa heeft blijkbaar nooit iets verdachts gemerkt!


OF TOCH?
Op 4 februari 1994 schreef Moeder Theresa nog een brief waarin ze de onschuld van 'pater' Donald J. McGuire SJ uitschreeuwde.


En geloof het of niet, maar Moeder Theresa schreef:


"...and we will do all in our power to protect him."


Tainted Saint: Mother Teresa Defended Pedophile Priest

LINK:


http://www.sfweekly.com/sanfrancisco/tainted-saint-mother-teresa-defended-pedophile-priest/Content?oid=2183718

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Pater Donald J. McGuire SI (dwz Societas Iesu = jezuîetenorde)
Typisch voor de jezuîeten:
- Graag en zeer vroeg contact met vooraanstaande en beroemde personen zoeken- vooral wanner ze op de urgentielijst van de heiligsprekingen zouden kunnen voorkomen.
- Het steeds niet willen weten wat er met een collega zo gebeurt
- Het beschermen van jezuîeten ten allen prijze, ook onder inkoopname van de afschuwekijkste sexuele misdrijven
- Achteraf van niets weten en schijnheilig doen alsof men de grote zuivermaakman is (hier denk ik aan de duitse jezuîetenpater Mertes)
- Het totale zwijgen op de blogs met internetpastoraal van enige jezuîeten (nietwaar Nicolaas Sintobin) en het preventief sluiten van enige der grootste en destijds meest aangeziene conventen (Brugge, de Gésu in Brussel,...)

De jezuîetenorde verloor bij het 2e vaticaans concilie 1/3 van zijn effectieven (van 33000 man tot 24000 man binnen de 5 jaar), gevolgd door een continue afname in de laatste 45 jaar met een huidig (nuja: 2014)bestand van ca. 17000 personen, voor het merendeel zeer oud.
De orde houdt angstvallig de juiste en meest frisse cijfers onder slot;
evenzo de prognose op korte en middellange termijn en de huidige noodzakelijkheden (het klooster van Heverlee werd tot een groot bejaardentehuis omgevormd).
De jezuîtenorde is aan het einde van zijn latijn- hij heeft zich in het westen totaal overbodig gemaakt.
Uit barmhartigheid is het aangewezen dit vegeterende lijden genadevol te behandelen en deze orde in zijn huidige structuur en geestesgesteldheid op te heffen.
We zullen hen niet missen.

Anoniem zei

We weten allemaal dat Moeder Theresa de laatste 50 jaar van haar leven in een donkere tunnel geleefd heeft! Als je een katholiek bent die de diepte van het geloof kent, weet je ook wel dat het niet mogelijk is om "Heilig" te worden zonder God aanwezigheid te voelen! God is de enigste die ons met de ware liefde voor de mensheid verbonden kan houden! Die sterke liefde die God geeft, dat kunnen we niet op eigen kracht, dat krijgen we via de genade! Als je begint je geloof uit te dragen op eigen kracht, wat Moeder Theresa de laatste 50 jaar heeft gedaan, dan zie je o.a. aan de foto's op deze blog waar het snel fout loopt, ze kan geen onderscheid meer maken tussen het goede en het kwade. De Heer spreekt door "Heiligen" zuivere zielen, en kan daardoor ook laten zien waar het fout loopt. En dat was bij Moeder Theresa de laatste 50 jaar van haar leven niet meer het geval! Eigenlijk is Moeder Theresa een mooi voorbeeld hoe de ondergang van onze westerse kerk is begonnen. het is doordat mensen binnen de kerk niet verbonden zijn met het hogere, maar alles op eigen kracht ( in hun hoogmoed ) zijn gaan doen, dat het woord van God tot de liturgie en de sacramenten in onze kerken tot zware herval is gekomen. Als je gehoorzaam bent aan God, en je luistert in de stilte wat God te vertellen heeft, dan ken je het verschil tussen zuivere heiligheid die van God komt, en heiligheid die een mens zelf heeft gecreëerd. Deze Heiligheid komt dus niet van God, maar is gecreëerd door de mens zelf! Eigenlijk zou ze niet Heilig mogen verklaard worden. Maar ja, dat zullen ze in Rome niet willen aanvaarden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer