woensdag 6 januari 2016

De 'Carmino' in kwestie is Carmino Bohez

KAVlaanderen van vrijdag, 19 juni 2015


Oproep: "Vanwaar heeft u die informatie over priester Carmino Bohez?"

Link:

http://kavlaanderen.blogspot.be/2015/06/oproep-vanwaar-heeft-u-die-informatie.htmlOpnieuw ontslag in bisdom Brugge


Bisschop Jozef De Kesel heeft deze week het ontslag aanvaard van zijn adjunct-vicaris voor de jeugd. De man verliet al in 2003 het Grootseminarie van Brugge na een melding over grensoverschrijdend gedrag, maar kon daarna aan de slag bij de Brugse kerkleiding.

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/binnenland/opnieuw-ontslag-in-bisdom-brugge-b3416a1a/Buurtbewoner in de kijker: Carmino Bohez


Lees pagina 16 en 17:

Link:

https://www.brugge.be/files/uploads/document/bk_st-jozef-1-20142.pdfKerknet Roepingen


Priester worden in het bisdom Brugge
contactadres

E.H. Carmino Bohez

Link:

http://www.kerknet.be/roepingen/content.php?ID=16393


3 opmerkingen:

Anoniem zei

"Oproep aan kavlaanderen.blogspot op 19 juni 2015: "Vanwaar heeft U de informatie over priester Carmino Bohez?"

Een zeer interessante vraag; en wel niet zozeer door het antwoord (dat heeft @The Guardian Angel prompt en zeer uitvoerig en gedegen gegeven) maar wel door de Feedback op de vraagsteller.
De domheid en de (geveinsde) onwetenheid van de noordbelgische bastaardkerk schijnt inderdaad grenzenloos te zijn.
Deze potuilen met hang tot theaterachtig gedoe, met neiging tot events van alle soort, met een geweldige drang (zelfs verslaving) voor publiciteit en enthousiasme voor de moderne persmedia (technisch meer of minder gelukt, maar ook op dit gebied zondr deemoedigheid en zelfbeperking en ingetogenheid) hebben inderdaad alles, maar dan ook alles in het internet gezet, in de modernste communicatiemedia, gedrukt in brochures en in boeken (niet zelden op tienduizenden, zelfs hondrdduizenden exemplaren).
De informatie in dit zieltogend bisdom ligt overal rond- men struikelt er te pas en te onpas over.
En over alles zweeft de geest van Koen Vanhoutte en vandeze hoort men niets (pardon: ...staat voor commentaar niet ter beschikking...")

"E.H." Carmino Bohez heeft zelf interviews gegeven; het bisdom Brugge heeft via kerknet en eigen websites informatie gepubliceerd.
In het milieu van het bisdommelijk bestuur van Brugge zit geen lek!
Het is één groot lek- zo waterdicht als een tenen aardappelkorf!

De vraagsteller is ofwel nietsvermoedend uit een ander bisdom of uit het buitenland, ofwel schijnheilig uit westvlaanderen en probeerde het "lek" te vinden om represailles uit te voeren.
Ondertussen ploetert het bisdom Brugge verder ter plekke in het sex-moeras.
En kerknet werd in het kader der desinformatie der bevolking nu helemaal van het web genomen;
dat is wel begrijpelijk uit overlevensdrang van de bastaardkerk.
Tegelijkertijd is het haar bankroetverklaring: de verkondiging van het Evangelie is de essentiêle opdracht van de Kerk, niet het verzwijgen of verdonkeremanen of doofpotten of -uiterst primitief- het trekken van de stekker uit het stopcontact.

Quos deus perdere vult prius dementat.

Anoniem zei

Wanneer men de buurkrant van Brugge ( editie januari 2014) opmerkzaam leest en dan ook nog vergelijkt met de uitslagen v.d. Ronde van Belgiê op Wikipedia:
1967 won Carmine (met "e") Preziosi de Ronde van Belgiê; en Carmino Bohez wordt in het interview beschreven als "van 45 jaar", zodat hij ca. 1968-1969 geboren is.
2003 verliet C. Bohez het grootseminarie van Brugge, "waar hij trouwens een tijdje directeur was" (sic); bij een priesteropleiding van ca. 7 jaar na het afgesloten middelbaar onderwijs moet hij alzo ca. 1993-1994 priester gewijd zijn.
De exacte data kan de apostolische visitator zeker snel krijgen bij het bestuur van het brugse grootseminarie.
Maar als ik het goed begrijp, kwam iedere westvlaming, die een religieuze roeping als seculierpriester meende te voelen, in een homosexueel nest terecht:
de late roepingen bij de beruchte CPRL ("Centrum voor Priesterkandidaten op Rijpere Leeftijd"), het lievelingskind van Danneels, zeer snel één der meest "hotte" trefpunten voor homo's in het Antwerpese, en notabene onder de leiding van Marc Gesqiere, de latere deken van Kortrijk die dan in Januari 2011 zelfmoord pleegde in de Leie;
en de jonge roepingen in het grootseminarie van Brugge, met een zeer "lijfelijke" directeur C.B.; deze laatste, "een bezige bij", "een manusje van alles, dat overal de hand kann aanleggen" (nuja: dat is ook weer zo'n citaat uit een brugs gazetje, dat acheraf ook anders kan verstaan worden).
Kort gezegd: de priesterkandidaten kwamen er overal aan.
Een apostolische visitatie is meer dan ooit nodig.

Overigens (en nu wordt het echt brisant): in ieder seminarie worden de priesterkandidaten begeleid door een priester met ervaring, ook spiritueel of geestelijke directeur genoemd;
hier kunnen de priesterkandidaten biechten, hun hart uitstorten, geestelijke problemen aansnijden en bespreken...;
deze geestelijke directeur in het grootseminarie van Brugge was destijds zeer lang ene Johan Bonny (zie zijn biografie op Wikipedia en op kerknet), ondertussen bisschop van Antwerpen en extreem homovriendelijk (interview v. 27.12.2015 in DeMorgen; Brief voor de synode 2014; activiteiten bij de Synode 2015).
Weer iemand die wel niets wil geweten hebben hoewel hij het natuurlijk moest weten (dat noem ik nu het "Godfried-syndroom").

Het "grootseminarie" van Brugge is reeds zeer lang geen seminarie meer, maar wel een broeinest van homo-, efebo- en homofilie.
En dat druist tegen het magisterium van de Kerk in.
Wat en Augiasstal!

Anoniem zei

Hemelsdaele is nu gefusioneerd met Sint-Leo. Bij 'wie is wie' op de website van Sint-Leo - Hemelsdaele valt er te lezen dat ook nog in 2016 Carmino Bohez vakleraar is en daar les geeft aan de derdejaars van de secundaire school.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer