zondag 6 december 2015

'Pro Familia' pakt uit met 'Motie van wantrouwen' jegens Jozef De Kesel: "Was zijn benoeming tot aartsbisschop van Mechelen-Brussel een vergissing?" ⇒⇒⇒ Publieke Geloofsmanifestatie a.s. zaterdag om 14 u. aan de kathedraal van Mechelen!


Was de benoeming van Jozef De Kesel tot aartsbisschop van Mechelen-Brussel een vergissing?

Een belangrijk principe binnen de Kerk bepaalt, dat alle katholieke leken het recht en zelfs de plicht hebben om erover te waken, dat het Geloof zorgvuldig wordt bewaard en dat de kerkelijke discipline in acht wordt genomen. Ook hebben katholieke leken het recht en de plicht om liturgische en andere misbruiken, indien zij zich voordoen, bij de Paus te melden.


De grote vragen die zich nu stellen, luiden:

Zal Jozef De Kesel, als aartsbisschop van Mechelen-Brussel, zijn diocesane curie onder controle kunnen houden? Een curie die grotendeels door Kardinaal Godfried Danneels werd benoemd?

Wie zal uiteindelijk het aartsbisdom Mechelen-Brussel echt besturen?

Wij denken het antwoord te kennen...

Daarom is onmiddellijke actie vereist!

 

Wat kan u doen?

Kom samen met ons bidden!

Hiertoe nodigt Pro Familia u en elke andere katholiek van harte uit:

Wat? Gebedswake voor de bescherming van onze kinderen
 

Waar? Aan de ingang van de Sint-Romboutskathedraal (Onder-Den-Toren 11, 2800 Mechelen)
 

Wanneer? zaterdag 12 december om 14u (tijdens de aanstellingsviering​ van de nieuwe aartsbisschop)

Bron: Pro Familia

Link:

http://www.marsvoorhetgezin.be/blog/was-de-benoeming-van-jozef-de-kesel-tot-aartsbisschop-van-mechelen-brussel-een-vergissing

8 opmerkingen:

Anoniem zei

AFSCHEID IN MINEUR VOOR DE KESEL IN BRUGGE!

AMPER 300 AANWEZIGEN!

DE KESEL HEEFT GEEN ENKELE LEGITIMITEIT EN IS TOTAAL IRRELEVANT !!!

Anoniem zei

De Novus-ordo-kerk vindt het blijkbaar zelfs niet meer nodig om iets te doen wat op een H. Mis gelijkt!

Anoniem zei

Was de benoeming van De Kesel een vergissing?

Een "vergissing" is het zeker niet. Het is niet alsof Bergoglio in Rome aan het ijsberen is van "Oei, ik heb me vergist. Ik de verkeerde tot Aartsbisschop benoemd." Nee. Ze hebben precies wie ze willen.

Maar dat neemt niet weg dat indien ze de koffiemadam tot Aartsbisschop benoemd hadden de gelovigen een betere aartsbisschop gekregen zouden hebben, want als ik haar zo hoor zouden er veel koppen rollen

Punt is dat het niet uitmaakt wie ze tot Aartsbisschop benoemd hadden wanneer de wil niet bestaat de varkensstal uit te mesten. Wanneer ze niet eens willen proberen en blijven doen alsof er helemaal niet aan de hand is mag je niets van deze of gene aartsbisschop verwachten.

Als je de verhalen hoort van de Plundering van Rome (1527) door de troepen van Karel V die profanatie en blasfemie tot een heel nieuw niveau genomen hebben, o.a. Nonnen op het altaar verkracht, of ezels uitgedost met bisschops parafernalia, om maar stil te zwijgen over de enorme ‘creativiteit’ die ze voor de profanatie van de geconsacreerde hosties aan de dag gelegd hebben.

Was dat erg?

De verhalen uit Rome in 1527 zullen wel een beetje overdreven zijn, wat niet gezegd kan worden van het verhaal dat ik gisteren vernomen heb over een kunstenaar die honderden geconsacreerde hosties (via communie in de hand) gestolen heeft om er ‘kunst’ mee te maken.

Is dat erg?

Toen Bergoglio in de Filipijnen was, hebben ze de hosties over het volk uitgegooid zoals Prins Karnaval de snoepjes van zijn praalwagen gooit. Letterlijk. Indien ‘priesters’ zelf zich schuldig maken aan extreme profanatie van de geconsacreerde hostie onder de neus van de paus zelf, wie kan dan klagen over de Plundering van Rome (1527)?

Is dat erg?

Naarmate het Einde der Tijden dichterbij komt, wordt het gestadig erger, en ik ben er zeker van dat het nog veel erger zal worden, want de Lezingen en Evangelies uit de Advent beschrijven een wereld die nog veel erger is dan de wereld die De Kesel in zijn incompetentie en in-actie, in zijn impotentie, in zijn onwil en onkunde ooit zal kunnen verwezenlijken.

Anoniem zei

De benoeming van DeKesel was geen vergissing.
Franciscus heeft gewild DeKesel tot aartsbisschop van Mechelen-Brussel benoemd:
- Het bisdom Brugge is moreel wel helemaal rot en als defecte bastaardkerk helemaal aan haar einde, maar deze tisten willen geen pottenkijkers van buiten en willen, zo lang ze kunnen, aan de financieel interessante vleespotten likken.
- Franciscus moet zijn dankbaarheid aan Danneels demonstreren door de modernisten weer op een aartsbisschoppelijke stoel te brengen (zij het van een aartsbisdom dat nederlandstalig helemaal op zijn achterwerk ligt).
- En Franciscus doet zeer graag en zeer dikwijls zaken, die onlogisch zijn en grote schaden voor de wereldkerk bewerkstelligen.

Anoniem zei

Het door en door rot westvlaams bisschoppelijk bestuur is uiterst tevreden DeKesel kwijt te zijn.
Men heeft geen lust op pottekijkers van buiten (zeker niet uit het in Brugge verachte Oostvlaanderen); en deKesel heeft met al zijn gestomper zeer intens de publieke opmerkzaamheid op de westvlaamse beerput getrokken.
niets wordt door mafiaclubs zo gevreesd als openlijk blootleggen van hun gefoefel.

Hoogstwaarschijnlijk werd deze kleine kerk gekozen omdat er zo niet teveel mensen binnen konden (gemakkelijker te controleren), uit angst voor gefundeerd protest van geloofstrouwe katholieken , en natuurlijk ook als vernedering voo DeKesel.

Anoniem zei

Het bericht werd inmiddels opgepikt door De Standaard: http://www.standaard.be/cnt/dmf20151208_02010179?_section=61722170&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtendupdate&M_BT=330328831756&adh_i=8c853870dd6d67428ddde9116694576e&imai=MASTER.guid

Anoniem zei

Als toemaatje zong dan ook nog de geschorste priester uit Hooglede (de rechtzaak loopt nog aangaande de herhaaldelijke verkrachtingen van een zeventienjarige door deze priester, maar die priester heeft al wel bekend) mee in het zangkoor tijdens het officium ter afscheid van bisschop De Kesel. De Kesel wist blijkbaar van niets, en de koorleider vond dat een geschorste priester nog wel mag meezingen in een koor.

Anoniem zei

ALWEER EEN NIEUW SCHANDAAL !!!
http://www.marsvoorhetgezin.be/blog/alweer-een-dolk-in-het-hart-van-de-slachtoffers-van-seksueel-misbruik

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer