maandag 28 december 2015

Jean-Jacques De Gucht heeft een probleem (Nope, géén fotoshop!):

"De katholieke instellingen leven van subsidies en moeten de wet volgen", reageert Vlaams Parlementslid Jean-Jacques De Gucht (Open VLD) in De Standaard. Dat een instelling de keuze van een patiënt zou weigeren, noemt hij ontoelaatbaar.

Bron: De Redactie


LEUGENS!!!

Een Katholiek ziekenhuis wordt door de wet NIET verplicht om te aborteren en te euthanaseren!Jean-Jacques De Gucht leeft al jaar en dag van de euthanasieproblematiek. Hij heeft niets anders te doen om zijn pree van ettelijke duizenden euro's per maand hiermee binnen te rijven in "naam van het volk". Hij is dus zeer slecht geplaatst om één woord commentaar/kritiek te geven en of objectief te zijn!

Katholieke instellingen moeten hun overtuiging volgen. Subsidies als argument aanhalen is naast de kwestie. In dit land worden voor alles en nog wat met gulle hand (meestal nutteloze) subsidies verleend die wij, belastingbetalers VERPLICHT zijn te financieren zonder, dat onze mening hierover wordt gevraagd.

Het is immoreel en tegen de godsdienstvrijheid om godsdienstige instellingen onder druk te zetten of te chanteren met zogenaamde subsidies. Laat de staat zelf zijn euthanasiecentra oprichten en uitbaten en zadel niemand op met acties die tegen de overtuiging ingaan.

Scheiding van Kerk en staat, weet je wel !!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

" 't is the season to be jolly "

Zoals elk jaar is kerstmis een 'silly season' in de media. Velen zijn op vakantie. De behoorlijke journalisten, de politici en dit leidt tot een schrijnend gebrek aan nieuws. Zoals elk jaar is kerstmis de tijd om de Kerk aan te vallen en het kindje Jezus in de kribbe te verkrachten of te euthanseren.

Anoniem zei

Euthanasie heeft niets met geneeskunde te doen en ook niet met ziekteverzorging.
De Gucht zou toch beter daarvoor zorgen, dat speciale euthanasatoren met hun (bescheiden) apparatuur door de contreien reizen om hun beulswerk uit te voeren.
Men kann zich hier een privéorganisatie "Mensweyde" voorstellen met speciale euthanasitoren (excuus: beulen), die met slagpinpistoolapparaten enz. door de contreien reizen en in de huiselijke atmosfeer, in het bed of op de sofa hun executies uitvoeren.
Na de pizza-service de killer-service.
Santé!
(Inderdaad heeft men in Vlaanderen een goede gezondheid nodig).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer