woensdag 16 december 2015

Het verschil tussen de Katholieke Kerk en de Post-Conciliaire Bastaardkerk:

Dit was de Katholieke Kerk in actie in de Kathedraal van Mechelen!

Dit is de Belgische, schismatieke apostaatskerk in actie in Mechelen!

ZOEK DE DUIZEND VERSCHILLEN!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zoom-in op die bisschop die in de lijn tussen de camera en de preekstoel staat - een beetje naar links van het middelpunt van de foto.

Je zal misschien eerst deze foto moeten opslaan, wat heel leuk is want de bestandnaam is interessant.

Ze staan zichzelf met applaus aan het feliciteren. En kijk eens naar de linkerhand van die bisschop; wie applaudisseert er nu met gebogen vingers?

Anoniem zei

De liturgische kleur is omwille van praktische overwegingen.

Teneinde iedereen in dezelfde kazuifel te kunnen steken, hebben ze een groot aantal kazuifels laten maken, maar omwille van de gigantische kosten, zullen ze maar 1 liturgische kleur ter beschikking hebben. Ik heb die gouden kazuifel eerder nog gezien. Ze gebruiken ze altijd voor speciale gelegenheden.

Aangezien ze daar met een BELACHELIJK aantal priesters op het koor staan, geef ik toe dat het helpt dat ze allemaal hetzelfde gekleed gaan anders zou het er helemaal onnozel uitgezien hebben.

Je zegt zelf dat ze daar alleen voor zichzelf staan.

Kijk, het lijkt op een toneelgezelschap dat na het toneel allemaal op rij het laatste applaus in ontvangst neemt, voor hun publiek buigt, voor het gordijn valt. Nee, geen toneelgezelschap, maar een kleuterklasje dat wat verlegen in het rond aan het draaien is, op een podium van het parochiezaaltje dat te klein is.

Ze hebben daar geen mis opgedragen. Ze hebben zichzelf wat geëtaleerd. Als ze een mis hadden willen opdragen, dan zou iedere bisschop in eigen kathedraal dit gedaan kunnen hebben.

Als De Kesel naderhand wilde trakteren, hadden ze na hun missen naar Mechelen (of Brussel kunnen gaan), maar nu heeft De Kesel in de Kathedraal getrakteerd, en aangezien ze allemaal uitgenodigd waren, stond het daar vol.

Anoniem zei

Zoek de duizend verschillen?

Is het niet gemakkelijker de ene overkomst te vinden?

Het gebouw staat er nog.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer