woensdag 30 december 2015

Het euthanazistische utopia van Open VLD, N-VA en SPA:
De CD&V- woordvoerder Steffen V. wil blijkbaar niet commenteren...
Wat een eeuwige broekschijters!


De Vlaamse jezuïeten-professor Guido Dierickx zei ooit eens, dat de Kerk alleen maar kan meespreken in het maatschappelijke debat door deskundigheid en profiel.


De beste verdediging is het offensief: het duidelijk klaarstellen van de eigen grondvesten en de dappere en consequente uitvoering van de Christelijke overtuiging.


En daar ligt het probleem: de Noord-Belgische Bastaardkerk is totaal tureluut!
 

Jozef De Kesel is een slappe lafaard, en nu zit hij in de eerste lijn, krijgt kloppen en zijn 'geloofs-genoten' houden laf hun mond en duiken weg onder water.

Het wordt hoogtijd, dat de Kerk en haar bisschoppen zich afzetten tegen de opzettelijke misleiding en leugens van de vrijmetselarij.


De waarheid heeft in deze delicate kwestie ook haar rechten. Het is niet omdat men een low profile aanneemt, De Kesel, dat men alles over zich heen moet laten gaan.

Er zijn grenzen aan alles, ook aan hoge woorden van 'volksvertegenwoordigers'. Zij zouden beter moeten weten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het filmpje toont niet alleen de utopie van VLD, N-VA en de rest in zake euthanasie, maar ook hun economische en socio-culturele utopie.

Eigenlijk is het niet zo zeer een utopie, maar wacht een paar jaar en het zal realiteit zijn. Het politiek beleid in het algemeen is zo erbarmelijk dat het bijna onvermijdelijk is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer