maandag 14 december 2015

De Brugse homo-maffia slaat weer toe; Koen Vanhoutte opnieuw verkozen tot diocesane administrator! Wat een 'déjà vu' ervaring!

Vandaag, maandag 14 december 2015, zijn de leden van het consultorencollege in het bisschopshuis te Brugge samengekomen om een diocesane administrator te verkiezen.

De leden van het consultorencollege zijn priester Jozef Craeynest (voorzitter), kanunnik Kristiaan Depoortere, kanunnik Antoon Vansteeland, priester Pierre Breyne, kanunnik Jan Tilleman en kanunnik Koen Vanhoutte. [De oude Vangheluwe-garde!]

De leden van het consultorencollege verkozen Koen Vanhoutte tot diocesane administrator. De verkozene heeft de verkiezing aanvaard.

De verkozene bestuurt nu het bisdom Brugge volgens de bepalingen in het kerkelijk wetboek tot de paus een nieuwe bisschop voor het bisdom Brugge benoemt en de nieuwe bisschop in voorkomend geval wordt gewijd en bezit neemt van de bisschoppelijke zetel.

De diocesane administrator heeft kanunnik Antoon Vansteeland, kanunnik Kristiaan Depoortere, priester Pierre Breyne, Bart Vercauteren en Inge Cordemans bevestigd in de bevoegdheden die ze ontvangen hadden van mgr. Jozef De Kesel.

De administrator behoudt de verantwoordelijkheden die hij van mgr. Jozef De Kesel ontvangen had.
Antoon Vansteeland wordt privé-secretaris van de diocesane administrator.

Bron: Kerknet

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer