maandag 9 november 2015

Jozef De Kesel, apostolisch administrator van het bisdom Brugge, zei: "Ik heb respect en eerbied voor de seksualiteitsbeleving van een homofiele mens."Interviewer: "Heeft u nog contact met uw opvolger Jozef De Kesel?"

Roger Vangheluwe: "Ja natuurlijk, daar heb ik af en toe contact mee. Ja... Sommige dingen zijn ook administratief noodzakelijk... Waarbij hij mij sommige dingen moet vragen: "Waar zit dit, of waar zit dat?" Er zijn een aantal dingen die normaal zijn, die hij moet vragen. En dat is heel vriendschappelijk moet ik zeggen."

Roger Vangheluwe adviseert Jozef De Kesel, de nieuwe aartsbisschop!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De vraag of hij ook respect en eerbied kan opbrengen voor de seksualiteitsbeleving van de heterofiele mens is handig omzeilt, zo ook een vraag naar respect en eerbied voor de seksualteitsbeleving van de pedofiele mens.

Geen woord natuurlijk over de seksualiteit van het gehuwde paar dat zo ongeveer in lijn met de Kerkelijke leer omtrent het huwelijk probeert te leven.

Anoniem zei

Dit interview toont ons dat De Kesel niet alleen totaal gecompromitteerd is, maar dat Vangheluwe hem ook adviseert – zoals GA zegt. Maar ik ga niet met het besluit van GA akkoord, want er is een verschil tussen advies en een bevel.

Ik denk dat De Kesel de marionet is van Vangheluwe en dat daarom Vangheluwe altijd de bisschop van Brugge gebleven is. Nu wordt de marionet aartsbisschop en daarmee weten we ook wie de de facto aartsbisschop gaat zijn.

Want, zeg nu eerlijk; verdient hij geen “tweede kans”?

En wie wordt de nieuwe bisschop van Brugge? Het is niet alsof ze in Brugge een brede keuze hebben uit een lange lijst heilige priesters.

Anoniem zei

DeKesel heeft bijna 10 jaar lang het nederlandstalig roomskatholiek leven in de hoofdstad Brussel naar de knoppen geholpen.
Op kerknet kann men nog steeds zijn lang visiepapier lezen tot restructurering en reorganisering- in 2011 dan reeds verouderd en door een nieuw restructureringspapier van Kockerols vervangen.
Het is typisch voor een faillietgaand bedrijf dat degene die eerst zeer lang alles afgewrakt heeft, na een tijdje terug mag komen om de ganse boetiek plat te krijgen.
DeKesel en zijn kornuiten en kornuitinnen kunnen echter zeker zijn: hun activiteiten worden met argusogen bekeken.
Na zijn beroemde reeks stommiteiten in oktober-november 2014 werd in kerkelijke (diocesane) kringen (ook uit het brugse)(cfr. kerknet) gezegd:
"De bisschop (DeKesel)is zwaar aangeslagen".
Nadat DeKesel en Bonny dan voor en door het parlement zwaar geroosterd werden, wordt de meest aangeslagene nu ook nog aartsbisschop.
Het schijnt voorgeprogrammeerd dat hij nog meer slaag op zijn blote billen zal krijgen.

Aan de andere kant: inderdaad is het nu vacante bisdom Brugge zeer interessant:
of er daar "heilige priesters" zitten, weet ik niet; in elk geval niet veel daarvan gemerkt.
Het bisdom brugge is daarentegen een echt mijnenveld, homo-en pedofiel getint, liturgisch een echte woestijn, geînfiltreerd door een echte mafia met kerkelijke en cd&v-verbindingen, en alles goed gedocumenteerd en onder constante observatie.
En steeds weer verrassingen.
Het zou mij niet verbazen dat nonkel Roger vanGheluwe met de grote barmhartigheidsrevolutie opeens zou opduiken in de brugse contreien.
En aan de diploma's denken,jongens!
Die zijn nog "waardevol" en garanderen een klein maar constant inkomen.S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer