vrijdag 13 november 2015

BREAKING: Financieel gesjoemel in het Vaticaan - Bergoglio in opspraak!

ORF zendt 'geheime' geluidsopnames van Bergoglio en Kardinaal Meisner uit:


Bergoglio: "Zonder te overdrijven, kunnen we zeggen, dat een belangrijk deel van de kosten niet meer onder controle is."

Bergoglio: "Onduidelijk is het aantal, de toestand, en de verhuur van onze immobiliën. En het ergste is, dat het aan controle ontbreekt aangaande onze investeringen."

Dit doet ons denken aan de situatie in het bisdom Brugge, waar De Kesel ook van niets wist, terwijl de vicaris Filip Debruyne allerlei dubieuze 'investeringen' deed.

Joachim Kardinaal Meisner: "Wat ons tegenwoordig ontbreekt, ook in de openbaarheid, is het verlies aan vertrouwen. Dat men zegt: "Wij hebben het seksuele misbruik niet 'open' genoeg behandeld en nu gaat het met het geld dezelfde weg op."

Link naar de geluidsopnames:

http://religion.orf.at/stories/2742024/De Gezins-Synode heeft aangetoond, dat in het Vaticaan, niet alleen gesjoemeld wordt met geld, maar ook met het zieleheil van de gelovigen!!!

Wie gelooft de 'religieuze leiders' van de Post-conciliaire Bastaard-kerk nog?

Ongelofelijk, dat een dubieus en heterodox figuur zoals Bergoglio, tot opvolger van de Heilige Petrus wordt aangesteld.

Hetzelfde geldt trouwens ook voor Jozef De Kesel en Johan Bonny, ook zij zijn de opvolgers van de Heilige Apostelen!

Om je dood te lachen!Geheime Papst-Tonaufnahme: „Kosten außer Kontrolle“


Die ZIB hat zugespielte, nicht für die Öffentlichkeit bestimmte Originaltöne von Papst Franziskus veröffentlicht, in denen er Misswirtschaft im Vatikan heftig anprangert und die verantwortlichen Kardinäle rügt.

„Diese Papiere fallen unter das Segreto pontificio, die höchste päpstliche Geheimhaltungsstufe.“ Vatikan-Journalist Gianluigi Nuzzi beschreibt in seinem Buch „Alles muss ans Licht“ jenen 3. Juli 2013, an dem Franziskus alle wichtigen Verantwortlichen der Finanz- und Vermögensverwaltung des Vatikan um sich versammelte. Unter ihnen auch der damalige Kardinalstaatssekretär des Staatsskretariats, Tarcisio Bertone.

„Kosten außer Kontrolle“

Die ZIB sendete Papst Franziskus im italienischen Originalton: „Ohne Übertreibung können wir sagen, dass ein Gutteil der Kosten außer Kontrolle ist, das ist eine Tatsache. Wir müssen mit größter Aufmerksamkeit die Rechtsnatur und die Klarheit unserer Verträge überwachen. Und in Verträgen verbergen sich viele Fallen", so der Papst. Unklar sei die „Zahl, der Zustand und die Vermietung unserer Immobilien.“ Besonders gravierend sei jedoch die „fehlende Überwachung unserer Investments“, so das katholische Kirchenoberhaupt.


Bron: ORF

Link:

http://religion.orf.at/stories/2742024/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik had het ook al op de BBC gezien; zelfs daar beginnen ze met hun ogen te rollen wanneer het over Bergoglio gaat. Bergoglio is zo heel populair niet meer. Zijn synode heeft gefaald. Hij is daarom voor niets goed meer. Zijn verdrijving uit het Vaticaan wordt reeds voorbereid.

Dit is trouwens reeds heel lang geleden voorspelt.

The Onion TV heeft zijn aftreden reeds aangekondigd:

http://www.theonion.com/video/pope-francis-resigns-31660

"Tu Stultus es." zoals Baracus steeds zei.

Anoniem zei

Wat we hier al voorspelt hebben begint zich uit te werken. De parameters beginnen de convergeren. Niet lang meer en Bergoglio zal gedwongen af te treden.

Laat je dus niet verassen (opzettelijke schrijffout) omdat Fatima hier voor waarschuwt, het boek de Openbaringen gaat hier over. Laat je niet verassen, want binnen enkele jaren zullen we in detail weten wat er in het Derde Geheim staat, omdat het op het punt staat te gebeuren. Zorg dus dat je niet in doodzonde sterft.

Het is ook tijd om naar Alex Jones te luisteren:

https://www.youtube.com/watch?v=zMi_OBdtv_I

Als je de hele video niet wil bekijken (wat ik sterk afraad), begin vanaf minuut 11:00

Nadat Bergoglio afgetreden is, zal er een nieuwe paus komen die maar korte tijd zal blijven. Dan zal het losbarsten. Bv. 2017 op de 100ste verjaardag van Fatima.

Er nog tijd voor bekering, boete doen en gebed. Maar ik ben bang dat indien je dit in de conciliaire Kerk doet, dat het niet veel zal helpen. Want het is precies de Concilliaire Kerk die het teweeg gebracht heeft.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer