maandag 19 oktober 2015

Surprise, surprise, Sant'Egidio is niet katholiek!

We worden dezer dagen met zoveel vuil overstelpt, dat we helaas niet alles op tijd gepubliceerd krijgen, echter, de burgemeester van Rome, Ignazio Marino, is ook moeten opstappen wegens spaghetti-etentjes etc.

Na Angela Merkel duikt nu ook Ban Ki-Moon bij Sant'Egidio in Rome op!

De link tussen Johan Bonny, de ex-bisschop van Antwerpen, de EU, de 'Europese Agenda' en Coudenhove-Kalergi is de 'Gemeenschap van Sant'Egidio':


EN BLIJKBAAR NU OOK NOG DE VN...

Link:

http://kavlaanderen.blogspot.be/2015/03/de-link-tussen-johan-bonny-de-ex.htmlBan Ki-Moon bezoekt Sant'Egidio in Rome


Ban Ki-moon, de algemene secretaris van de Verenigde Naties, heeft zaterdag de hoofdzetel van de Sint-Egidiusgemeenschap in de Trasteverewijk in Rome bezocht.

De VN-secretaris ontmoette er in het opvangcentrum voor vluchtelingen stichter Andrea Riccardi, huidig voorzitter Marco Impagliazzo en een grote groep vluchtelingen. Ban Ki-moon vertelde in persoonlijke gesprekken met vluchtelingen hoe hij als zesjarige zelf op de vlucht werd gejaagd tijdens de burgeroorlog in Korea. “De kennis en het besef dat er iemand, die aan mij dacht en die bereid was om te helpen, was de enige manier om te overleven.”

De VN-secretaris drukte vluchtelingen op het hart de moed niet te verliezen. “De VN staan aan uw zijde.” [Dat weten we!]

Bron: Kerknet

De Zuid-Koreaanse Ban Ki-Moon studeerde natuurlijk aan de universiteit van Harvard, dat een Zionistisch bolwerk is én de visvijver van de CIA. Ban Ki-Moon is een agent van het Amerikaanse regime en natuurlijk instrumenteel in de 'vluchtelingencrisis', ook wel bekend als de islamisering van Europa.


Maar nu terug naar de Burgemeester van Rome, een goede vriend van Bergoglio:

Rome mayor resigns

Ignazio Marino leaves in wake of Rome credit card scandal.

The mayor of Rome Ignazio Marino has resigned following pressure from his Partito Democratico (PD) party in the wake of mounting political pressure on the mayor which culminated with a scandal surrounding his credit card expenses charged to the city.


Marino’s departure, after less than two and a half years in office, has been characterised by lack of support from the prime minister Matteo Renzi almost from the outset and more recently from the Vatican which is preparing to open its special Jubilee year on 8 December. The final straw came when Marino’s last remaining party supporter and influential ally Matteo Orfini, the PD president, allegedly distanced himself from the mayor over the credit card scandal.

Marino’s expenses have dominated Rome news in recent days after several bills, totalling €915 according to the daily newspaper Corriere della Sera, were contradicted by some of the mayor’s alleged guests, including the non-demoninational charity Communità S. Egidio and the Vietnamese embassy to Italy.


Bron: Wanted in Rome

Link:

http://www.wantedinrome.com/news/rome-mayor-resigns/


Onze aandacht werd natuurlijk getrokken door:

"...including the non-demoninational charity Communità S. Egidio"


De Communità Sant'Egidio is blijkbaar non-demoninational.

We hebben hier natuurlijk te maken met een slip of the tongue.

Sant'Egidio zou dus niet-demonisch zijn.

Dat klopt natuurlijk niet, want dat zijn ze wel.


Hier wordt bedoeld, dat Sant'Egidio een "non-denominational charitable organisation" is.

Dit wordt ook in een ander artikel bevestigd.

DIT BETEKENT DAT SANT'EGIDIO NIET KATHOLIEK IS EN ZICH OOK NIET TOT EEN BEPAALDE RELIGIE BEKENT!!!

DEZE INFO KOMT DIRECT UIT ROME!!!

"...including the non-demoninational charity Communità S. Egidio."

Link:

http://www.wantedinrome.com/news/rome-mayor-resigns/

"...the non-denominational charitable organisation Communità S. Egidio."

Link:

http://www.wantedinrome.com/news/rome-mayors-expenses-investigated/

HET GROTE BEDROG! SANT'EGIDIO IS NIET KATHOLIEK!!!

SANT"EGIDIO IS EEN SYNCRETISTISCHE VRIJMETSELAARSCLUB
DIE DE ONE-WORLD-RELIGION TRACHT TE BEWERKSTELLIGEN!!!1 opmerking:

Anoniem zei

Ze zijn niet-denominationeel omdat ze het belastingstatuut van een liefdadigheidsinstelling hebben. Of tenminste, ik weet niet hoe het precies in Italië werkt maar het zou zelfs kunnen dat volgens het Italiaans recht ze niet-denominationeel mogen zijn, indien ze een liefdadigheidsinstelling willen zijn.

Indien ze een kerkelijke organisatie zouden zijn, zouden ze volgens het belastingsrecht dat statuut hebben. Wat de mogelijkheden zijn binnen het Italiaans recht, toen ze hun organisatie geregistreerd hebben, hebben ze opzettelijk gekozen “niet-denominationeel” te zijn.

Ik denk niet dat die bron in Rome zijn mond voorbij gesproken heeft, maar eerder een opmerking is van iemand die het Italiaans recht beter kent, in de precieze impact van hun rechtelijke statuut begrijpt; het probleem van de borden spaghetti die de burgemeester met een credit card van de gemeente gekocht heeft, zal alleen als fraude gezien worden, precies omdat Sant’ Egidio een “niet-denominationele organisatie is, vandaar dat men overal specifieert dat Sant’ Egidio “niet-denominationeel” is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer