maandag 12 oktober 2015

Ongelofelijk, maar toch waar! De 'homo-ketterij' in Rome door valse en geperverteerde post-conciliaire 'bastaard-priesters' in praktijk gebracht!


Link:

http://www.la7.it/la-gabbia/video/sesso-in-vaticano-la-doppia-vita-dei-preti-08-10-2015-164082

"Sesso in Vaticano, la doppia vita dei preti"

"Seks in het Vaticaan, het dubbelleven van de (homoseksuele) priesters"


Nello Trocchia ha raccolto alcune testimonianze, da interviste dirette e sulle chat, che rivelano come alcuni 'preti' frequentino gli ambienti gay della capitale.


Nello Trocchio heeft heeft getuigenissen verzameld, door directe interviews en op de chat, die onthullen hoe sommige 'priesters' de homo-etablissementen in de hoofdstad frequenteren.

Bron: La7 (Woe, 7 oktober uitgezonden)

Link:

http://www.la7.it/la-gabbia/video/sesso-in-vaticano-la-doppia-vita-dei-preti-08-10-2015-164082


Dit hebben we toen 'gemist':


Vaticaan koopt 19 flats boven grootste homosauna van Europa


Een dag voor het conclaaf start in Rome, heeft de Italiaanse krant La Repubblica uitgebracht dat de Heilige Stoel, het centrale bestuursorgaan van de rooms-katholieke Kerk, voor 23 miljoen euro appartementen gekocht heeft in een appartementsgebouw in Rome. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat in het gebouw de grootste homosauna in Europa gehuisvest is.

Op de website van de sauna is een video te zien waarin een gezette man, die Bruno genoemd wordt, stript en een priestergewaad aantrekt. In totaal heeft het Vaticaan volgens de krant negentien appartementen in het gebouw. La Repubblica suggereerde eerder al dat paus Benedictus XVI afgetreden is omwille van een rapport over de omvang van seks, corruptie en machtshonger in het Vaticaan.

In het zog van de Vatileaks-affaire waarbij gestolen documenten vanuit het Vaticaan naar de pers waren gelekt, zouden drie kardinalen de paus op 17 december een zeer geheim rapport van bijna 300 bladzijden voorgelegd hebben, waarin het draaide om homoseksuele relaties en mogelijkheid tot afpersing. Op die dag zou de Duitse kerkleider de knoop omtrent zijn reeds lang overwogen aftreden doorgehakt hebben.

De kardinalen zouden aldus een "ondergronds homonetwerk" hebben ontdekt, wiens leden op verschillende plaatsen in Rome en Vaticaanstad seksbijeenkomsten organiseerden. Vanwege hun seksuele geaardheid stelden zij zich bloot aan afpersing.

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/buitenland/vaticaan-koopt-19-flats-boven-grootste-homosauna-van-europa-a1594398/Report: Vatican owns building that houses cardinals and Europe’s biggest gay bathhouse


Bron: Daily News

Link:

http://www.nydailynews.com/news/world/vatican-owns-building-gay-bathhouse-article-1.1285660


As cardinals gather to elect Pope, Catholic officials break into a sweat over news that priests share €23m building with huge gay sauna 


Bron: The Independent

Link:

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/as-cardinals-gather-to-elect-pope-catholic-officials-break-into-a-sweat-over-news-that-priests-share-8529670.html

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer