zaterdag 5 september 2015

Ook hulpbisschop en vrijmetselaar Leon Lemmens van Vlaams-Brabant en Mechelen is op zoek naar opvang voor de 'vluchtelingen'

"Verwacht wordt dat de instroom van vluchtelingen nog een hele tijd zal aanhouden. “Dit plaatst heel Europa en ook België voor een grote uitdaging waardoor wel bevraagd, maar niet overvraagd worden”, schrijft mgr. Lemmens. Hij verwijst uitdrukkelijk naar de recente oproep van Caritas International en de Belgische bisschoppen, die al vele positieve reacties heeft uitgelokt. “Ook de katholieke gemeenschappen in ons land beschikken over veel ‘resources’, spiritueel en materieel. Deze situatie vraagt dat we elke bureaucratie en traagheid achter ons laten en ons haasten om tijdig klaar te staan voor als de Heer klopt en vraagt om open te doen. Inderdaad: ‘Ik was vreemdeling en jullie hebben Mij opgenomen’ (Mt 25, 35)”

Ook hulpbisschop Leon Lemmens is een waterdrager van de nieuwe One-World-Religion!

Vorige week kende Lemmens Christus nog niet, maar nu wél!

Met één zinnetje wordt de islamisering van heel Europa goedgepraat!

Over "Gaat dus heen; onderwijst alle volken, doopt ze in de naam van den Vader en van den Zoon en van den Heiligen Geest." (Mat 28:19) heeft Lemmens met zijn Sant'Egidio en Caritas International natuurlijk nog nooit gehoord! Zeer typisch voor vrijmetselaars, dat zij de Heilige Schrift zeer selectief lezen!

Mensen in nood moeten natuurlijk geholpen worden, maar men moet ook de oorzaken durven benoemen en daar faalt het Belgische episcopaat op een catastrofale wijze!

Trouwens, Mgr. Lemmens, die 'vluchtelingen' willen uw hulp niet!17 opmerkingen:

Anoniem zei

1/
Dit blog heeft vorige week een stukje over False Flags gepubliceerd.

Hier een update, die de ernst van de situatie schetst.

31 Augustus j.l. zag de 8ste verjaardag van de Kennebunkport Warning; Dit is een document dat opgesteld en ondertekend was door een groep vredesactivisten. De groep had lucht gekregen van een plan vanwege vice-president Dick Cheney (onder Bush in 2007) een B-52 bommenwerper met 6 kruisraketten met atoombommen te kapen en een Amerikaanse stad, of ander doel in het Midden Oosten te bombarderen. Het document is over het internet verspreid en het plan heeft gefaald, hoogstwaarschijnlijk omwille van de Kennebunkport Warning dat getrouwe elementen in de Geheime Dienst gealerteerd heeft.

De tekst van de Kennebunkport Warning (28 Augustus 2007) waarschuwde dat vice president Dick Cheney er op stond een nieuw 9/11 te orkestreren of een soort Golf van Tonkin Provocatie – een False Flag – op Amerikaanse bodem - in de komende weken. Een evenement dat President Bush zou dwingen een oorlog tegen Iran te starten, mogelijk nucleair, en de VS onder Krijgswet zou plaatsen. De ondergetekenden riepen het Amerikaanse parlement op te beginnen met de onmiddellijke afzetting van Cheney. Indien Cheney afgezet zou zijn, zou Cheney het leger geen illegale orders kunnen geven. Ze waarschuwden de wereldbevolking dat indien er in de komende weken of maanden een grootschalige terroristische aanslag in de VS of elders zou plaatsgrijpen, dat de schuld hiervoor direct bij Dick Cheney gelegd moest worden. Getekend, een aantal top militairen, diplomaten, bloggers en een volksvertegenwoordiger.

Anoniem zei

2/
De Kennebunkport Warning is de meest opmerkelijke successen in – wat alleen in het Engels beschreven kan worden als – open source intelligence forecasting.

Water er effectief gebeurd is:

Tijdens een vergadering op het Witte Huis (juni 2007) eiste Cheney van Bush om Syrië aan te vallen over het vermeende Syrische nucleaire programma. Bush vroeg de aanwezigen of iemand voor was, geen enkele hand ging omhoog, en zo waren de kanalen afgesloten om op legale wijze Syrië aan te vallen.

Om de oorlog met Rusland toch uit te lokken heeft Dick Cheney een plan voor een False Flag opgesteld, om op illegale wijze Syrië aan te vallen. Zijn plan om zijn factie binnen de Geheime Dienst en de US Air Force een een B-52 intercontinentale strategische bommenwerper, met 6 kruisraketten bewapend met atoombommen te laten kapen, en naar het Midden Oosten late vliegen om er de Israëlisch aanval op Syrië te vervoegen. Waarschijnlijk om een atoombom op Syrië of Iran te gooien. Het zou ook kunnen dat een Amerikaanse stad het doelwit was. Israël heeft Syrië inderdaad aangevallen op 6 september 2007 maar zonder B-52.

Reeds in juli 2007, verspreidde een goed-geïnformeerde blogger de waarschuwing dat Cheney van plan was in augustus 2007 een Valse Vlag te orkestreren in de VS, om oorlog met Syrië, Iran en Rusland uit te lokken. Het artikel van de blogger werd in augustus 2007 in het magazine “Rock Creek Free Press” overgenomen en goed verspreid, o.a. in de in-boxes van de volksvertegenwoordigers in Washington. De blogger was inderdaad heeeeeel goed geïnformeerd. Cheney heeft nu zelf in zijn eigen autobiografie bevestigd dat hij aan Bush gevraagd heeft Syrië in Augustus (2007) te bombarderen.

In de namiddag van 24 Augustus 2007 werd de Kennebunkport Warning was in de namiddag geschreven en op 24 en vooral 25 augustus, ondertekend door een aantal vredesactivisten uit het leger, het diplomatiek corps, bloggers, en een volksvertegenwoordiger in Kennebunkport (in de staat Maine). Het is elektronisch verspreid naar aantal adressen de wereld rond, op 26 Augustus. De eerste gekende posting op het internet van het document was op de website van Jeff Rense, op 26 Augustus. Dus de Kennebunkport Warning was reeds in het publieke domein voor 27 Augustus.

Op dinsdag 28 augustus, liet president Bush weten dat er een escalatie van spanningen ontstaan was met Iran, in een bezeten speech op de Conventie van het American Legion in Kansas. Hij waarschuwde dat het “Midden Oosten in de schaduw lag van een nucleaire holocaust, omwille van het Iranees kernprogramma”. Verder beschuldigde hij Iran ervan staatssponsor van terrorisme te zijn, bemoeienis met de Amerikaanse oorlog in Irak en dat Iran sponsor was van Hezbollah en Hamas. Vele waarnemers herkenden in de tirade een belangrijk intensificatie van de bedreigingen aan het adres van Iran.

Op Woensdag 29 augustus 2007, werden 6 kruisrakketen, bewapend met atoombommen van 5-150 Kton, aan de vleugels van de bewuste B-52 gemonteerd. Op Donderdag 30 augustus, vloog de B-52 van Minot AFB naar de luchtmachtbasis van Barksdale in Louisiana. Barksdale in het tweede belangrijkste hoofdkwartier voor nucleaire oorlogsvoering, en Barksdale is het startpunt voor de intercontinentale missies naar het Midden-Oosten. Dit alles was volledig buiten de normale bevelsstructuur van de US Air Force. Het is letterlijk een kaping van een bommenwerper en diefstal van kruisraketten en atoombommen.

Ondertussen was de Kennebunkport Warning reeds gedurende 3.5 dag aan het circuleren en de evenementen leken heel sterk op hetgeen er beschreven stond in de Waarschuwing.

De B-52 is niet van Barksdale vertrokken maar op de startbaan geblokkeerd. De precieze evenementen van de blokkade zijn onbekend. Misschien dat de militairen geweigerd hebben toen ze hun concrete orders kregen of dat de rivaliserende facties binnen de Geheime Dienst gehandeld hebben op basis van de info in de Kennebunkport Warning, of dat men bedreigd is dat indien men op zou stijgen men uit de lucht geschoten zou worden, of wat dan ook.

Anoniem zei

3/

Vreemd is dat niemand in Washington geëist heeft een officieel onderzoek in te stellen naar de ware toedracht van de kaping van een strategische bommenwerper meet kruisraketten en atoombommen.

Nog vreemder is dat niemand een onderzoek geëist heeft naar de ware toedracht van de verdachte omstandigheden waarin 6 militairen van de Minot en Barksdale luchtmachtbases verongelukt zijn:

- Airman First Class Todd Blue, 20 jaar, gestorven in Wyethville, Virginia, 12 September
- Twee personen van Barksdale Air Force Base (namen onbekend), gestorven in Caddo Parish, Louisiana, (kortbij de luchtmacht basis) 15 September
- Airman Adam Barrs, 20 jaar oud, gestorven in een auto ongeval, in Minot, 5 July (Minot waar de B-52 gekaapt is)
- Air Force 1st Lt. Weston Kissel, 28 jaar oud, B-52 piloot bij de 23rd Bomb Wing in Minot air force base, omgekomen in de moto ongeval.
- Air Force Kapitein John Frueh, dood teruggevonden in Skamania County, Washington State, 2 September (In Washington State – die is blijkbaar nog het verste kunnen rennen, voor ze hem gekelderd hebben.

Op 6 september dringen vliegtuigen van de Israëlisch luchtmacht het Syrische luchtgebied binnen, en hebben ‘drop tanks’ en bommen op de Syrisch-Turkse grens laten vallen. Turkije protesteerde, en Israël ontkende, maar gaf later toe. Dat was een ipso facto oorlogsdaad.

Sommigen beweren dat dergelijke incursies bedoeld waren om de Syrische en Iranese luchtafweer te testen, maar dat de Israëlisch vliegtuigen van koers gedwongen waren door de superieure Russische luchtafweer die in beide landen gebruikt worden. In de zomer van 2006 is een soortgelijke Israëlisch incursie in Libanon ook uitgelopen in een vernedering van de Israëlisch luchtmacht. Om de eer te redden, heeft Israël een verhaal de wereld ingestuurd dat hield dat ze succesvol een kernreactor in Libanon gebombardeerd hadden die door de Noord-Koreanen gebouwd werd. Aangezien niemand een stofwolk met nucleaire deeltjes gemeten heeft in de atmosfeer kunnen we aannemen dat de Israëlisch luchtmacht weinig geraakt heeft en inderdaad vernederd is. Daarmee valt de mythe dat Israël het meest technologisch-geavanceerde leger ter wereld heeft, ook in duigen.

De incursie van 6 september zou geënsceneerd kunnen zijn om samen te gaan met de aankomst van de B-52 met kruisraketten.

Maar de Cheney doctrine hield dat het Amerikaanse stad zou zijn, die met een atoombom bestookt zou zijn. Je weet wel... zo een stad waar het volloopt met dupes die met een groot koffer met de initialen “O.B.L.” erop geschilderd rondlopen. Ik bedoel, het verhaal je achteraf te horen krijgt dat Osama Bin Laden een draagbare atoombom die je in een koffer kan ronddragen heeft laten ontploffen – waarschijnlijk van de Russen gepikt.

Maar lach niet te snel met de Russen. De Amerikanen spelen ook atoombommen kwijt, niet in het geringste 1 van de kruisraketten die onder de vleugels van de bewuste B-52 gemonteerd waren, is weg – niemand weet waar naar toe.

De Kennebunkport Warning is dus een succes verhaal van hoe publieke agitatie nucleaire oorlog vermeden hebben – tot dusver natuurlijk. Maar het kabaal van John Kerry over de nucleaire overeenkomst met Iran tesamen met Mevr. Clinton, laat ons echter niet toe op beide oren te slapen. En als er toevallig ergens zo per ongeluk een atoombom ontploft dat weet je ook waar de naar de schuldigen kan zoeken.

Anoniem zei

4/
Hieronder een lijstje False Flag aanvallen rond hetzelfde Thema:

Een jaar later, in 2008 had Dick Cheney het plan het Russische leger te bombarderen wanneer ze door een tunnel reden op weg naar Georgië, en Tsjetsjenen de schuld te geven, hetgeen direct het gewenste resultaat gehad zou hebben.

Onlangs is utgelekt dat Binyamin Netanyahu 3 keer geprobeerd heeft een aanval op Iran te lanceren. Een keer, op een ogenblik dat Israël en de VS gezamenlijk militaire maneuvers hielden, zodat dat VS vanaf het prilste begin bij de nucleaire oorlog betrokken zou zijn.

We weten ook dat chemische aanval op Ghouta (Syrië) in 2013 een valse vlag was georkestreerd door President Erdogan van Turkije, in de hoop dat de VS het Assad regime zou vernietigen. Dankzij de inspanningen van Poetin en Lavrov is een internationale oorlog vermeden.

De bom in Ankarra in 2007, de bom in de VS ambassada in Ankarra in 2013, en de bommen in Istanbul in Augustus 2015 zijn allen Valse Vlaggen. Maar niet grootschalig genoeg om oorlog uit te lokken, maar eerder bedoeld om Turkije het excuus te leveren Koerden en Syrië te bombarderen.

De wereld is wijzer geworden, en om vandaag nog indruk te maken in het gebied, zal je bv. een grootschalige slachting vanwege de Moslim Broederschap moeten orkestreren, die ofwel in realiteit uitgevoerd wordt, of gewoon gesimuleerd wordt op een Hollywood filmset in Doha (Qatar).

***
Vandaag proberen de oorlogshonden in de VS en Israël nog steeds een oorlog met Rusland uit te lokken, op het ogenblik gecentreerd op het kelderen van het nucleair akkoord met Iran. Ze zijn ook razend over Poetin met betrekking tot de toestanden in Oekraïne. Vandaag, meer dan ooit, indien er een grootschalige terroristische aanslag zou plaatsgrijpen, met duizenden mensen dood, dan weet je waar de schuldigen zich bevinden.

En je zal dan ook weten dat tijd is eens goed te gaan biechten en nog eens naar de mis te gaan gekomen is.

Voorlopig kan je bidden dat de Paus en Bisschoppen Rusland aan het H. Hart van Onze Lieve Vrouw toewijden, want de belofte uit de hemel is dat indien dit gedaan wordt er een periode van vrede zal zijn.

***
Een frappant coincendentie:

2007 is het jaar waarin de aandelen van de banken zeer zwaar gezakt zijn, en de banken hadden moeite van elkaar te lenen, ze vertrouwden elkaar niet meer. Misschien dat ze bang waren dat indien er kernoorlog uitbrak de lening niet terug betaald zou worden. Tegelijkertijd stegen de aandelen in elke andere industrietak in 2007 absurd snel gestegen zijn. De grootste activiteit in de zomer. Toen het risico op kernoorlog het grootst was. Aandelen zijn meer waard in een oorlog dan geld. Het zou kunnen.

Hoe dan ook het wantrouwen tussen de banken onderling vanaf de zomer 2007 heeft tot de liquiditeitscrisis in 2008 geleid. Northern Rock is de eerste bank geweest die failliet gegaan is, begin september 2007.

wendyleyn zei

http://aspeditions.be/asp_mailing/loobuyck/20150831samenleven.html

Anoniem zei

Beste,
ik begrijp het niet goed. U schreeuwt terecht moord en brand dat de christenen in Syrië en Irak vervolgd worden en wanneer deze vluchten naar Europa, moeten we ze an niet opvangen? Hoe weet u dat het alleen moslims zijn die hierheen komen? Wat is er dan met de christenen gebeurd?

The Guardian Angel zei

99% van de 'vluchtelingen' is moslim. Daar zijn gisteren nog cijfers over gepubliceerd.

Het opvangen van vluchtelingen vindt u blijkbaar iets positiefs?

Paus Johannes-Paulus II heeft ooit eens gezegd, dat elke mens recht heeft om in zijn eigen land en cultuur te leven.

Zij, maar wij ook.

The Guardian Angel zei

@ Wendyleyn,

Wanneer de islam hier definitief vaste voet aan de grond krijgt, dan zullen al dit soort van ivoren-toren-discussies van kamergeleerden definitief tot het verleden behoren.

Anoniem zei

U begrijpt het niet. Jarenlang heeft geprobeerd oorlog uit Te lokken. Wanneer men oorlog heeft gaan we in plaats iets aan de oorlog Te doen, de hele bevolking importeren.

Troueens het vluchtelingen probleem is opzettelijk door Merkel gestart. In plaats zich aan haar eigen Europese verdragen Te houden zei zo; "kom maar allemaal naar Duitsland". Nee, het verdrag van Dublin zegt zo dat een immigrant in de Europese lidstaat waar hij aankomt asiel moet aanvragen. Grienland dus.

Maar Griekenland wordt door Duitsland leeggezogen om hen nog maar eens een lening te kunnen geven. Laat staan dat Duitsland het over hun hart zou krijgen Griekenland steun te geven om te vluchtelingenstroom aan te kunnen.

Misschien dat ze uit goedheid gezegd heedt : Kom dan maar naar Duitsland. Maar daarnee heeft ze onherroepelijk de desintegratie van elk Europees verdrag in gang gezet.

Het is zoals GA zegt dat Europa geislamiseerd moet worden. Het vluchtelingen 'probleem' is opzettelijk gestart en is gewenst Daarom moeten die vluchtelingen naar Duitsland, omdat Merjel hen er permanente verblijfsvergunning wil geven. Want ze worden "migranten" genoemd en geen "vluchtelingen".

En ondertussen is die oorlog met Rusland er nog altijd niet. Wat wil men doen om die uiteindelijk toch te realiseren. Geloof me vrij, het huidige vluchtelingen probleem is maar klein bier vergeleken met wat er ons nog te wachten staat

Anoniem zei

@ Anoniem 17:42. De christenen in het Midden-Oosten zijn allen vermoord. Trouwens om te kunnen vluchten moet je mensenhandelaar van ISIS betalen om weg te mogen. Een christen laten ze niet weg.

Anoniem zei

De Heilige Familie was op aanraden van een Engel Gods vluchteling in Egypte.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem:

Ik denk, dat er binnen de Kerk tegenwoordig ook heel veel vluchtelingen en vervolgden zijn...

The Guardian Angel zei

Bijvoorbeeld, de Franciscanen van de Immaculata!

Anoniem zei

Een "toevloed" van ca. 0,1% van de huidige Europese bevolking zal de volledige islamisering van Europa tot gevolg hebben? Zoiets noemt met "demagogie" en "angst zaaien"...
En wat de Immaculata betreft: hierop heb ik u al vroeger de ware toedracht onthuld, die ik uit de eerste hand heb. U heeft die botweg afgedaan als "leugens". U kiest er dus voor om uw eigen leugens te blijven geloven. U bent gewoon niet geïnteresseerd in de waarheid, alleen in uw eigen verzinsels. Dat is uw goed recht, maar laat er de rest van de mensheid gerust mee.

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 10:52,

800.000 vluchtelingen in Duitsland dit jaar alleen al, is geen 0,1%, maar wel 1% van de 'Duitse' bevolking.

Anoniem zei

Aan anoniem 7 september 2015 10:52

Wat betreft Uw zogenaamde "ware toedracht" van de Franciskanen der Immaculata:
Uw informatie "uit de erste hand" heb ik destijds reeds geanalyseerd en tot in de laatste details rechtgezet.
@The Guardian Angel heeft terecht Uw uitspraken als "leugens" gebrandmerkt, omdat ze inderdaad niet met de waarheid stroken.
De substantiêle informatie is voorhanden en wordt langzaam maar zeker steeds meer aan het licht gebracht.

"Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven":
de Waarheid heet in het oudgrieks Aletheia, afgeleid van a- (oudgrieks voor "weg avan, on-, niet- ) en de stam -lath, indogermaanse wortel "ladh" (daarvan het latijns latere: verbergen, bedekken, verstoppen (dikwijls uitdrukkelijk van scelera (misdaden)- een prachtig Exempel van het "doofpotten");
de wortel "ladh" vindt men overigens ook terug in het sanskriet "rahdri": nacht, donkerte.
Aletheia heet alzo niets andrs dan: "niet-verstoppen", "niet-verbergen".
De ganse geheimniskramerij en doofpotterij bij de pedofilieschandalen, de afschotting van de noordbelgische bisdomsleidingen, de intransparentie bij de financiêle sjoefelijen, bij de vervolging van d Franciskanen der Immaculata gaat direct tegen Onze Heer Jezus Christus in.
Overigens is de nieuwe apostolische commissaris bij de franciscanen der Immaculata bezig om terug te roeien.

Misschien meldt U zich toch beter bij het echtpaar dat hier eergisteren vroeg of men de Bonny zo publiekelijk aan de schandpaal kon zetten.
Die mensen wouden inderdaad de verkondiging van de Waarheid onderdrukken om Bonny te redden.
Simpeler kann men niet zeggen dat men duivels gedoe prefereert en promoot tegen Onze Heer Jezus Christus in.
Dom en idioot satanisme.

Anoniem zei

@ Anoniem: 7 september 2015 10:52

Laat je het lint niet voor de ogen strijken. De 0.1% asiel zoekers als percentage van de Europese bevolking klopt, maar het zit eerder rond de 0.1% per maand, maar is in Juli en Augustus gestegen tot 0.2% per maand.

De bevolking van de Europese Unie bedraag 500 Miljoen.

Asiel aanvragen in Europa in 2014: 250.000 (Syrië, Noord-Afrika, Sahara en Sub-Sahara - inclusief grote groep Afghanen) Wanneer je de 'anderen' erbij telt komt je aan 0.1% per maand.

Maar in 2015, zelfs wanneer je de 'anderen' er niet bijtelt, kom je al aan 1% voor het jaar tot September.

In de eerste 6 maanden van 2015: opnieuw 250.000 (zonder de 'anderen') Dus 0.25% in 6 maanden.

En in Juli en Augustus 2015: opnieuw 250.000 (zonder de 'anderen') Dus immigratie is tot 0.25% per maand gestegen.

Tel daar de 'anderen' bij.

Bezwarende Omstandigheden:
1/ de vluchtelingenstroom wordt door mensenhandelaars georganiseerd. Voor 1000 dollar zal de veerman je wel overzetten. Door vluchtelingen te accepteren sponsort Europa deze mensenhandel die nu reeds in de miljarden begint te lopen over de laatste twee jaar.

2/ Daarenboven zitten er nog 4 miljoen Syrische vluchtelingen in Turkije, Libanon, Jordanië, Irak, en Egypte. Slechts 12 % in een vluchtelingenkamp. Uit die groep zal er een groot aantal hun geluk in Europa gaan beproeven. Daarenboven komen er nog evenveel vluchtelingen uit Afrika als uit Syrië bij. Zo kan je je aantallen kandidaat-vluchtelingen verdubbelen.

3/ Allen zijn moslim; die bovenop de 10% moslim die reeds in Europa wonen geteld moeten worden. Atheïsten, Agonisten, en afgehaakte protestanten en katholieken, blijven de grootste groep in Europa, maar de grootste ‘godsdienst’ zal snel Islam zijn.

HET PUNT IS DAT EUROPA NIET MEER CHRISTELIJK IS.

Ten eerste omdat Europa uit eigen beweging het christendom afgelegd heeft. Islam zal dan snel de grootste religie zijn.

Daarbij moet ook in rekening genomen worden dat geboortecijfers bijzonder laag liggen onder de voormalig-christelijke Europese bevolking, terwijl Moslims geen gehoor geven aan voorbehoedsmiddelen, abortus, euthanasie, en geboortebeperking. De verschillen in geboortecijfers tussen voormalig-christelijke Europeanen en moslim allochtonen, is zo groot dat de allochtone bevolking binnen de twee generaties de autochtone bevolking voorbij gaat steken. Dat is een statistisch feit.

Daarbij moet men ook rekening houden dat de vluchtelingen het resultaat zijn van Islamitisch extremisme, die regeringen getoppeld hebben in de Arabische Lentes. Je moet het voor mogelijk houden dat er binnenkort een Europese Lente gaat uitbreken. Het is niet ondenkbaar.

Echter ISIS en andere extremistische groepen in Afrika, stellen militair niets voor. Die kan je snel van de kaart vegen - hetgeen mijns insziens gerechtvaardigd is - omdat die lui dekapiterende, verkrachtende, mensenhandelende, drughandelende wilden zijn, de negatie van humaniteit.

Europa kan toch niet op haar gat blijven liggen en hun gedrag gedogen? Het is geen liefdadigheid de vluchtelingen die die wilden veroorzaken te accepteren. Zodoende werpt Europa de veroveringen van Afrika en het Midden-Oosten in hun schoot.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer