maandag 7 september 2015

ISIS, het monster door de VS, de NATO en de EU gecreëerd, infiltreert Europa:1 opmerking:

Anoniem zei

De tweede foto met de man in het groene T-shirt is Laith Al-Saleh, 30 jaar oud, en van Aleppo. De foto is op 15 Augustus op het eiland Kos genomen. Mr. Al-Saleh was vorige maand het onderwerp van een reportage van Associated Press news agency.

Voor de oorlog was hij stukadoor in Aleppo. Tijdens de oorlog was hij commandant over 700 rebellen in het Syrian Free Army. Hij heeft o.a. in Aleppo en in Cobani gevochten. Nu wil hij naar Nederland om er anderen te helpen met hun zelf-opgelegde verbanning. Hij gaat zijn neef opzoeken – een voormalige hoge officier in het Free Syrian Army - die reeds eerder naar Nederland getrokken is. Eenmaal hij asiel in Nederland heeft, is hij van plan ook zijn vrouw en familie naar Nederland te brengen. Dan is hij van plan terug naar Syrië te trekken om er de strijd verder te zetten.

--- laat er geen twijfel over bestaan, de huidige vluchtelingen stroom is nog maar de voorhoede. ---

Hij zegt:

“Everyone wants to leave Syria," he said. "My (home) is the most dangerous city in the world. About 70 percent of the city is destroyed ... In Syria, Al Qaeda want me, Daesh (Islamic State), the government — I fought them all. I don't care. Some people are afraid. I'm not.”

Een commandant van Free Syrian Army gezocht door Al Queda, Daesh, en de Syrische overheid – maar hij is niet bang.

Bron:
http://bigstory.ap.org/article/d57a8149607b494ea7d6a317a50980b4/syrian-rebel-leader-seeks-europe-fleeing-govt-and-jihadis

Ter verduidelijking:

De revolutionairen die de burgeroorlog gestart zijn, werden in het Westen “Free Syrian Army” genoemd. “De goeien”, omdat ze Al-Assad aanpakten. In het Midden-Oosten werden dezelfde lui Al-Nusra front genoemd. Al-Nusra was een deel van Al-Queda. Toen Al-Baghdadi met zijn ISIS troepen in Syrië aankwam heeft deze de troepen van Al-Nusra opgeëist. De Al-Queda ‘raad van wijzen’ wilde niet met Baghdadi meewerken. Er is een bloedige strijd ontstaan tussen ISIS en de verschillende Al-Queda facties, die ISIS gewonnen heeft. . De onderlinge strijd tussen ISIS en Al-Queda is beëindigd naar bemiddeling door Michael McCain – de Amerikaanse senator en voormalig presidentiële kandidaat – maar niet voor 80% van Al-Nusra strijders naar ISIS overgelopen zijn. Al-Nusra zet de strijd verder tegen Al-Assad. (Dit alles in 2014)

De meest recente ontwikkeling is dat Qatar al-Nusra wil financieren, maar alleen indien ze zich van Al-Queda dissociëren, en een eigen Kalifaat in Syrië oprichten. Dit is door dat Qatarese regering aan Reuters duidelijk gemaakt. Al-Nusra is nu in twee kampen gesplitst; zij de zich van Al-Queda willen afsplitsen – veelal de buitenlandse strijders die in wereldwijde Jihad geïnteresseerd zijn – en de locale strijders die Al-Queda trouw zijn. De buitenlanders zijn niet geïnteresseerd te vechten en sterven voor een lokaal probleem – die zien het wereldwijd.

Het verhaal van deze man in de foto is niet compleet.

Hij zal beweren dat iedereen hem zoekt en dood wilt als levensverzekering om in Nederland asiel te verkrijgen. Maar tegelijkertijd wil hij terug naar Syrië om verder te vechten en dan zal er wel iemand zijn die hem niet dood wil. Ik neem aan dat dit de traditionele fractie van Al-Nusra is – de lokale bevolking die een Syrisch Kalifaat wenst.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer