dinsdag 22 september 2015

Het geleuter van Rik Torfs:


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk.

Ze proberen alles in hun macht om werklozen een uitkering te ontzeggen. Als ergens een groot fabriek failliet gaat huiveren ze bij de gedachte van een paar duizend werklozen extra.

Maar 10,000 vluchtelingen erbovenop bij het OCMW, is geen probleem. Vlamingen mogen betalen. Ja, grappig, ... van de Walen hoef je zowieso niets te verwachten.

Gelukkig heeft Torfs meer verstand van theologie, of was het teleologie; waar komen die vluchtelingen naar Europa? Omdat dat help bij de islamisatie van Europa.

Dat hij zijn facultateit islamologie maar begint uit te breiden.

Anoniem zei

Torfs is een idioot.

Toen enkele jaren geleden enkele Koerdische organisaties aan de KULeuven een congres wilden organiseren in de Grote Aula, was er geen vuiltje aan de lucht totdat de Turkse Ambassade in Brussel erachter kwam.

Met alle mogelijk middelen werd de Universiteit door de Turken gechanteerd en wees maar zeker... Dat Koerdische is toen NIET door gegaan.

Zoals altijd, grote woorden, zeer kleine en laffe daden!

Link:

http://www.veto.be/jg26/veto2629/turken.html

Anoniem zei

Je mag ervan overtuigd zijn dat vandaag het Koerdische Congres opnieuw opgelast zou worden.

Koerden zijn altijd al, en nog steeds, persona non grata. Gewoon ongewenst. Toen Sadam Hoesein ze zat te vergassen, en er duizenden vluchtelingen waren, gaf Europa geen bal. Ze waren gewoon niet welkom. Het moet ook gezegd worden dat de Turken Koerdistan vanuit het noorden met gas bestookt hebben, maar de Turken mogen dat, terwijl Sadam is het mogen afstappen. Maar ja, Sadam verhandelde zijn Voedsel voor Olie in Euro's verhandelde, en niet in Dollars. Maar dit ter zijde.

Toch zijn vele zogeheten "Syrische Vluchtelingen" vandaag in Europa van Koerdische afkomst. Die waren van Syrie naar Turkije gevlucht, nu heeft Turkije ze verder naar het Noorden gejaagd, met de hulp van ISIS en Soros. Europa zal ze op dezelfde wijze behandelen zoals ze ze altijd al behandeld heeft: laat ze maar vergassen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer