maandag 21 september 2015

De Belgische 'bisschoppen' Jozef De Kesel, Leon Lemmens en Guy Harpigny zijn bastaard-bisschoppen en verraders van Christus en Zijn Kerk!

Syrisch kerkleider: "IS stuurt duizenden vluchtelingen naar Europa"


Bisschoppendelegatie spreekt uitspraken Mouche tegen: "Hij gooit alles op een hoopje" [!!!]

De Syrische katholieke aartsbisschop van het door IS bezette Mosoel, meent dat "duizenden vluchtelingen" naar Europa zijn gestuurd door de troepen van Islamitische Staat. In een gesprek met De Morgen zegt Yohanne Petros Mouche dat Europa "veel te naïef" is. Maar die uitspraak wordt dan weer sterk genuanceerd door Benoît Lannoo, coördinator van de bisschoppendelegatie in Irak. "Die man is duidelijk het noorden kwijt." [!!!] [!!!] [!!!]

"Tussen al die duizenden vluchtelingen die nu in Duitsland opgevangen worden, zijn er minstens vijfduizend gestuurd door IS", antwoordt hij. "Het is niet voor niets dat ze voedselpakketten van het Rode Kruis weigeren."

De Belgische bisschoppen De Kesel, Lemmens en Harpigny zijn op bezoek in Mosoel om hun Syrische collega te steunen. Mouche verblijft in ballingschap in de Iraakse stad Erbil, nadat troepen van IS vorige zomer Mosoel en omgeving innamen. Bijna alle christenen zijn volgens hem gevlucht omdat zij voor de keuze werden geplaatst: bekeren, belastingen betalen of sterven.

Benoît Lannoo, coördinator van de bisschoppendelegatie in Irak, wil de uitspraken van Mouche sterk nuanceren [!!!]. "Mouche zit in een klein appartement te verpieteren terwijl zijn gemeenschap al verschillende keren op de vlucht is moeten slaan. Die man is duidelijk het noorden kwijt" [!!!] [!!!] [!!!], zegt hij aan de VRT. "Militieleden tegen het regime van Assad in Syrië gooit hij op een hoopje met IS-fundamentalisten. Die uitspraak is dus zeker overdreven en hebben wij niet bevestigd gehoord door veel beter geïnformeerde leden van de Chaldeeuwse Kerk." [!!!] [!!!] [!!!]

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/buitenland/syrisch-kerkleider-is-stuurt-duizenden-vluchtelingen-naar-europa-a2462409/2baP9C/


Onze raad aan Jozef De Kesel, Leon Lemmens en Guy Harpigny,
bisschoppen moeten vooral in hun eigen bisdom blijven om daar te besturen.


Wij denken dat deze bisschoppen hier al werk genoeg hebben met het opsporen van pedo-priesters en pedo-bisschoppen.

Waar bemoeien zij zich mee daar in Irak?


Deze bastaard-bisschoppen spreken publiekelijk een Aartsbisschop tegen die hiërarchisch hoger staat!!

Ongezien is dit!

Duizenden gelovigen van deze Aartsbisschop zijn door Islamitische Staat verkracht, uitgemoord en onthoofd!


En nu komen deze bleekscheten, Jozef De Kesel, Leon Lemmens en Guy Harpigny, hem zeggen, dat de Aartsbisschop het noorden kwijt is!


Jozef De Kesel, Leon Lemmens en Guy Harpigny, jullie zijn BASTAARD-BISSCHOPPEN!


Jullie liegen wanneer jullie zeggen: "Die uitspraak is dus zeker overdreven en hebben wij niet bevestigd gehoord door veel beter geïnformeerde leden van de Chaldeeuwse Kerk."


Jozef De Kesel, Leon Lemmens en Guy Harpigny jullie zijn BASTAARD-BISSCHOPPEN!


BASTAARD-BISSCHOPPEN EN VERRADERS VAN CHRISTUS EN ZIJN HEILIGE KERK!!!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Grappig: de Belgische bastaard-bisschoppen waren in Mosoel om Mouche te 'steunen'.

Maar, onze bastaard-bisschoppen distantieerden zich meteen al van deze Aartsbisschop, die ze dus niet steunen, maar naaien, en zijn zo het treffende beeld van de Bastaard-kerk in het westen: we geven geen zak om de mensen daar, maar weten het toch zoveel beter.

Anoniem zei

Ik weet niet hoe deze bisschoppen niet beschaamd zijn! Een gemarteld volk voor zot uitmaken! Inderdaad, bastaard-bisschoppen!

Anoniem zei

Als Bonny over zijn homo-huwelijk begint, dan hoor je niemand van onze bisschoppen, maar nu hebben ze een grote bek!

Anoniem zei

Gelukkig weet Benoît Lannoo alles veel beter dan de plaatselijke bevolking. De Irakesen en Syriers kunnen zich gelukkig prijzen dat er zo een wijze man zich moe wil maken die Irakezen het Noorden te wijzen.

"Nee, nee, nee" zegt Benoît Lannoo, "Europa ligt in het Noorden, dat is die kant op."

Anoniem zei

Wie precies die vluchtelingen naar Europa gestuurd heeft is niet heel duidelijk. Of tenminste - het is moeilijk precieze cijfers op de verschillende categorieën menshandelaren te plakken.

Ik heb vorige week gehoord dat een Franse Ere-Consul in Istanbul, rubberen bootjes aan ISIS aan het verkopen was, zodat die vluchtelingen Duizend Dollar per kop (geen opzettelijke woordspeling)konden betalen om naar Griekenland overgezet te worden.

Lijkt vreemd. ISIS gaat tot Istanboel om er bootjes te kopen, om dan via Syrië, vluchtelingen naar Griekenland te verslepen.

De Turkse geheime dienst zit daar ook achter.

Het vreemdste echter is waarom Benoît Lannoo dit wil tegenspreken. Ik kan hem het adres van de ISIS Ambassade in Ankarra geven zodat hij het zelf kan na gaan. Inderdaad, die zotten hebben een ambassade waar je paspoorten kan verkrijgen om de Turkse grens met Syrie over te steken. De Turken hebben hebben ook een veldhospitaal in Turkije waar ISIS strijders verzorgd worden. De directeur van dat ziekenhuis is de dochter van de president van Turkije. En van dat allemaal.

Wat probeert Benoît Lannoo te bereiken. Natuurlijk dat ISIS duizenden Syriers naar Duitsland gestuurd heeft. Maar het feit dat Merkel ze uitgenodigd heeft, heeft natuurlijk ook bijgedragen.

Anoniem zei

De leugens van de drie 'bisschoppen' zijn hemeltergend!

Dit zijn enkele krantenkoppen die vandaag voorbij kwamen.

Allemaal spreken ze van terroristen onder de vluchtelingen.

Maar de Belgische 'bisschoppen' laten zich alleen maar informeren door lieden "die beter geïnformeerd zijn".

Wat een stelletje leugenaars!


German intelligence 'concerned' Islamists recruiting refugees

Link:

http://news.yahoo.com/german-intelligence-concerned-islamists-recruiting-refugees-102046365.htmlKurds: Refugee tripped by Hungarian camerawoman is former Nusra militant

Link:

http://www.albawaba.com/news/kurds-refugee-tripped-hungarian-camerawoman-former-nusra-militant-746362Familienvater fürchtet IS-Kämpfer wiedererkannt zu haben

Link:

http://www.deutschlandfunk.de/fluechtlinge-familienvater-fuerchtet-is-kaempfer.1769.de.html?dram%3Aarticle_id=331812

Anoniem zei

@Anonieum 16:12

Het is niet dat de Duitse geheime dienst bezorgd is dat ISIS onder de vluchtelingen recruteert, de geheime dienst weet het en heeft reeds ISIS strijders gearresteerd.

En die cameravrouw die vluchtelingen deed strukelen zodat ze voor haar camera over de grond rolden. Op het eerste zicht bleek ze sadistisch te zijn, maar inderdaad, ze deed de ISIS strijders die ze herkende struikelen.

En het is niet dat die familievader 'vreest' dat ISIS hem herkent heeft, de man in het groene T-shirt in deze link heeft ISIS strijders herkend.

http://kavlaanderen.blogspot.co.uk/2015/09/isis-het-monster-door-de-vs-de-nato-en.html

En het gaat zo maar door.

Gelukkig dat onze bisschoppen meer verstand hebben van theologie.

Anoniem zei

@anoniem 16:20

Ik weet niet of onze bisschoppen zoveel verstand hebben van theologie, en als dat zo is, kunnen ze het toch goed verstoppen.

Anoniem zei

@ 21:23

Dat is precies wat ik bedoel. En dan is theologie de discipline waar deze Prinsen van de Kerk doctoraten in hebben. Stel je voor wat ze dan kunnen bijdragen aan iets wat niet hun winkel is, zoals geopolitieke machinaties. Toch helemaal niets, zeker! Of vergis ik mij?

Op dit blog wordt er vaker over de Islamisatie van Europa gesproken. Nu is die episcopale delegatie in Irak zooooo bedenkelijk, dat het je vergeven kan worden indien je besluit dat het enigste die lui voor ogen hebben de Islamisatie van Europa is. Die bisschoppen zijn geen katholieken, dat zijn geheime moslims, die als enigste doelstelling hebben de katholieke Kerk naar de Islam te bekeren of als dat niet lukt, op zijn minst de totale desintegratie van Katholieke Kerk te bewerkstelligen.

Officieel zijn de bisschoppen in Irak om de Syrisch-Katholieke aartsbisschop van Mosul, Yohanna Mouche bij te staan. (Wat dat ook moge betekenen) Deze heeft wereldwijd gepubliceerd, en vraagt reeds jarenlang om een militaire interventie, die nog steeds uitblijft. (Ik denk niet dat de Belgische bisschoppen in Irak met legioenen aangekomen zijn, noch dat ze met een delegatie van FN naar Irak gegaan zijn.) Mouche leeft in ballingschap en weet niet meer wat er in zijn aartsbisdom gebeurt want hij is alle contact kwijt, maar de geruchten zijn dat elk klooster (op zijn minst gedeeltelijk) verwoest is door ISIS.

Ja, dergelijke man heeft hulp nodig en dan gaan de Belgische bisschoppen hem ‘steun’ verlenen. Maar wat doen ze? Benoît Lannoo coördinator van de bisschoppendelegatie in Irak o.a. spreekt aartsbisschop Mouche tegen. Zeg me dan eens, waarom zijn de Belgische Bisschoppen naar Irak gegaan?

Is dat nu echt het enigste wat een delegatie van drie Belgische bisschoppen plus entourage, over hun bezoek aan Irak te melden hebben – dat “Die man duidelijk het noorden kwijt [is]." ?

Ik denk eerder dat de Belgische Bisschoppen naar Irak gegaan zijn om Aartsbisschop Mouche onder druk te zetten om steun af te dwingen voor hun Sodomieten Synode.

“Stemt gij voor het sodomieten-huwelijk”, zegt Lannoo tegen Mouche; “en dan zullen wij een paar Syrische christenen ergens in een leegstaand klooster onderbrengen.”

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 12:55

De 'legioenen' van de Belgische bisschoppen zijn 'Legio', want ze zijn met velen (Mc. 5:9).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer