woensdag 9 september 2015

Aartsbisschop Hoser: 'Europa zal islamitisch worden, daar kan geen twijfel over bestaan'

Naar mijn mening beleeft Europa vandaag een periode die kan worden vergeleken met de Middeleeuwen, toen nomadische volkeren hier aankwamen vanuit Azië. Hoe het nu zal worden? Europa zal islamitisch worden, daar kan geen twijfel over bestaan.' Dat heeft de Poolse aartsbisschop Henryk Hoser gezegd in een gesprek met de radiozender RMF 24.

Indien de trends niet wijzigen, indien de Europese geboorteratio onder de vervangingsratio blijft, dan zal Europa islamitisch worden en zullen christenen een rol vervullen zoals dat nu in het Midden-Oosten het geval is. In een zee van moslims waren daar steeds kleine christelijke gemeenschappen, die hebben overleefd. Alhoewel, vandaag is het niet eens zeker dat ze zullen overleven.'

De aartsbisschop ziet in de islamitische migratie naar Europa ghettoverming, eerder dan assimilatie, gekoppeld aan een diepe spirituele en existentiële crisis in Europa zelf.

Hoser denkt dat een modern Europa godsdienst verwerpt en moreel relativisme omarmt, waarbij het ‘een zelfmoordcultuur’ propageert door te weigeren kinderen te maken.

Hoser legt de schuld daarvoor bij de ‘decadente’ Europeanen zelf, want de islam doet weinig meer dan een van de natuurwetten te volgen, die wil dat een leegte moet worden opgevuld. Europa sterft en de islam groeit. Volgens de aarstbisschop zal Europa dan ook volledig door de islam worden gedomineerd.

Bron: Express.be

Link:

http://www.express.be/business/nl/economy/aartsbisschop-hoser-europa-zal-islamitisch-worden-daar-kan-geen-twijfel-over-bestaan/215507.htm

1 opmerking:

Anoniem zei

Merkel slaat nagels met koppen over “dreigende islamisering” van Europa.

Op een heldere vraag over de "islamisering van Europa" die nog versterkt dreigt te worden door de huidige vluchtelingencrisis geeft Angela Merkel een glashelder en behoorlijk volledig antwoord.

https://youtu.be/xCdMvJaMCj8

http://www.rkk.nl/nieuws/merkel_bezweer_angst_islamisering_door_christen-zijnhttp://www.rkk.nl/nieuws/merkel_bezweer_angst_islamisering_door_christen-zijn


dus dringend ons eigen identiteit met moed, durf,…..getuigen.
Het zout zijn, een teken zijn, tegenspraak zijn …..S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer