vrijdag 28 augustus 2015

19 mei 2015 - Allahu Akbar - Ave Maria voor de Dom van Milaan, met dank aan Angelo 'Kardinaal' Scola en Caritas Internationalis!

Gezien de reactie van het publiek IS de islamisering van Europa al een feit!

 
WEERZINWEKKEND!!!
Link:

http://www.imolaoggi.it/2015/05/21/milano-scola-celebra-il-de-profundis-delloccidente-allah-akbar-durante-lave-maria/

http://milano.repubblica.it/cronaca/2015/05/19/news/milano_allah_e_grande_davanti_al_duomo_insieme_all_ave_maria-114687976/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als het publiek er van smult, is dat omdat alleen Caritas personeel welkom was op deze “avond van muziek, gebed en reflectie”, die de apotheose is van de Caritas Campagne ‘Eén menselijke familie; voedsel voor iedereen’ die door Bergolio reeds in December 2013 gestart is.

Caritas springt natuurlijk op de rug van de Expo 2015 – zoals je dit van vrijmetselaars onder elkaar kan verwachten - die deze zomer in Milaan doorgaat; met als thema: ‘de planeet voeden, Energie voor leven’ heeft; en bezoekers aantallen liggen bijzonder laag, en niet in het geringste – van wat ik gehoord heb – dat niemand in Italië eigenlijk goed begrijpt waar het over gaat – en waarschijnlijk ook omdat niemand een boodschap heeft aan het voeden van een planeet en de energie voor het leven.

Voor zover het Ave Maria verweven met het adhān takhir betreft ...

De dame zelf is aan het Conservatoire van Parijs afgestudeerd, en zingt dat Ave Maria / Adhan Takhir als sinds 2010. Haar grote doorbraak kwam in 2013 toen het L’Olympia in Parijs te klein was voor het lied.

Haar activisme;

allemaal voor het goede doel natuurlijk, verweven met zelf promotie; promotor van het OneLibanon concert, door MTV uitgezonden. Ja.... dat was kassa; haar NGO steunt de kinderen van soldaten in het Libanese leger, ze is het boegbeeld voor GayPride Libanon, StopPubliekRoken Libanon. In juli heeft ze een ‘vredesmedaille’ ontvangen van de legertop in Zuid-Korea. Ze promoot het boek van Sarkozy; ‘De Republiek, de Religies, de Hoop’, dat totale steun van de l’Assemblée Nationale en het Elysée en de verzamelde Arabische ambassadeurs in Parijs geniet. Wanneer je zoveel moeite voor het goede doel doet, komt de VN je vragen of je misschien ook ambassadeur voor hen wil worden. Wat een bende huichelaars onder elkaar.

Het is allemaal goed en wel het met afgrijzen te aanzien en aanhoren hoe het Ave Maria gezongen wordt na de Allahu Akbar oproep tot gebed; maar je moet je even afvragen;

1/ Wat een hoeren het onder elkaar zijn – de VN, de nationale overheden, de anti-tabacco, de anti-honger, en pro-homo lobbies, hoe ze elkaar promoten om hopen geld te verdienen en een leven van luxe leven, onder het mom van het goede doel.

2/ Hoe de kerkleiding niet verlegen is dat ze zich met hen associëren.

Ondertussen zitten hopen vluchtelingen in de ellende, maar als er ook maar de geringste onder die vrijmetselaars ook maar één bal gaf om hun lot, zouden ze het probleem oplossen, en dat bestaat erin ISIS uit te roeien. Maar dat willen ze niet. Europa, moet en zal geïslamiseerd worden.

Maar wat de vrijmetselarij niet goed begrijpt, is dat ze hun macht van de Kerk krijgen, omdat de Kerk die macht heeft, en Ze tegelijkertijd hun bondgenoot maar ook hun vijand is. Maar wanneer (niet ‘indien’, maar ‘wanneer’) Rome onder de Islam valt is het ook met hen gedaan.

En het spijt me het opnieuw, en uitgebreid te zeggen, maar dit is precies wat er in hoofdstuk 18 van de Openbaringen van H. Johannes staat.

Anoniem zei

Ik ken hier vijf modernistische priesters die dit zeker zouden accepteren.
Van onze deken weet ik nog steeds niet of hij dit zelf aanvaardbaar zou vinden en dus stijlvol modernistisch zijn parochianen ermee verkneuteren met goedkeuring van allen, eventueel zelfs nog een applaus zou vragen voor het zangkoor net voor het einde van de 'viering'. Maar als hij het zelf beter weet maar toch weergeeft wat het publiek graag hoort, wat is hij dan aan het doen ? En dan is hier nog een pastoor die een zanggroep leidt en altijd het lachend publiek op zijn hand heeft en die ook zeer goed weet wat voor dat publiek niet in aanmerking mag komen en ook niet bespreekbaar mag zijn.

Twee priesters met opmerkelijke talenten.

Heus sarcasme?
Bloedstollend.

Naar 'hun' mis gaan betekent angstig over eieren lopen en voortdurend proberen niet te zuchten.
In een tridentijnse mis kan men zich vol vertrouwen overgeven aan de allerfijnste teksten en gezangen. Voorwaar een pijnlijk contrast.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer