vrijdag 19 juni 2015

Internationale reacties aangaande Johan Bonny, met zijn kerkelijk homo-huwelijk, en de sodomieten-synode:

On June 16, Pope Francis approved a third batch of episcopal delegates elected by their peers to the Ordinary Synod of Bishops to be held in October of this year.

However the Pope also ratified the inclusion of Bishop Johan Bonny [!] among the delegates. Due to his heterodox position
[!] on moral issues his inclusion among the delegates is already causing expressions of perplexity [!] even on Catholic websites that so far have resisted criticizing the current pontificate [!] . Bonny [!] joins the small but high-profile list of liberal-leaning and already-approved delegates to this year's Synod such as Bishop Jean-Paul Vesco OP of Oran (Algeria); Shadow Synod participants Bishop Jean-Marie Lovey of Sion (Switzerland), Archbishop Georges Pontier and Bishop Jean-Luc Brunin of France, and the three German delegates (Cardinal Marx, Archbishop Koch and Bishop Bode); Cardinal-Patriarch Manuel Jose Macario do Nascimento Clemente of Lisbon (Portugal), Archbishop Gabriel Charles Palmer-Buckle of Accra (Ghana), Cardinal Mario Poli of Buenos Aires (Argentina), Archbishop Diarmuid Martin of Dublin (Ireland), and Cardinal Vincent Nichols of Westminster (England & Wales).

Bron: Rorate Caeli


Inderdaad:

Do they think we are that stupid?

Do they think that our memories are that short?


Links:

http://valseprofeet.com/2015/06/17/breaking-news-bergoglio-duidt-antwerps-bisschop-johan-bonny-promotor-van-het-homohuwelijk-aan-als-synodevader/

http://www.aleteia.org/en/religion/article/pope-francis-confirms-some-surprising-appointments-for-october-synod-of-bishops-5810040921391104

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Vreemd dat Bonny daar tijd voor heeft. Ik dacht dat Bonny het momenteel te druk heeft met zijn Ramadan.

Anoniem zei

@Anoniem 01:46 Boeiende reactie! Kan je nog belachelijker doen? Blijkbaar heeft u geen inhoudelijke argumenten en doet u dan maar wat aan vuilspuierij. Typisch voor deze site....

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

U vergist zich!

Anoniem zei

@GA: dank voor uw inhoudelijke reactie! Ze is zeer verhelderend.

The Guardian Angel zei

Graag gedaan.

Anoniem zei

nee, toch niet, als je zelf niet te gestoord bent: lees je blog maar eens na en er zal geen enkel inhoudelijk argument te vinden zijn, alleen argumenten vanuit machtswellust en vanuit een zieke geest. Mensen uitschelden en vals beschuldigen is het enige wat je kan, van enige vorm van respect en beleefdheid is bij jou niets te merken.

The Guardian Angel zei

Als Bonny pleit voor een kerkelijk homohuwelijk, dan heb ik het recht om te zeggen, met de catechismus in de hand, dat Bonny een ketter is!

Dit is een inhoudelijk argument en dit heeft niets met 'gestoordheid' te maken.

Als u ergens in een kerkelijk document kan vinden, dat homo's wel zouden mogen trouwen, dan hoor ik dat graag van u! Maar, ik vrees dat uw zoektocht tevergeefs zal zijn.

Anoniem zei

aan anoniem 21 juni 2015 01:22

Meneer,
In uw posting van hedennacht schrijft U onwaarheid (direct gezegd: u liegt).
Ik heb hier t al zeer veel gepost en steeds inhoudelijke argumenten gegeven.
De demoed als grote christelijke deugd aanziend- het is de grondhouding van de mens tov. God- streef ik zeker niet naar macht en ben ook niet "machtwellustig".

Machtswellustig was en is wel Danneels: in zijn gekoejonneer van de tridentijnse ritus i zijn artsbisdom, in zijn neglect en sabotage van het puuselijke motu proprio Summorum Pontificum, en vooral en schandaligst in zijn tolereren van de pedofilie in Vlaanderen, waar de leidster van het katholiek-ouderlijk verzet tegen het beruchte boek Roeach een intimiderende telefoonaanroep van Danneels' spreekbuis Toon Osaer kreeg.
Toon O. werd dan achteraf als beloning aan de top van de kerkelijke uitgeverij Halewijn geplaatst.
Machtswellust en machtsmisbruik, en dan alles in vertrouwens- en respectrelaties:
dat is de humus waarop pedo- en gedwongen homofilie ("grensoverschrijdend gedrag") welig tiert.
"een zieke geest": dat hebben we in de noordbelgische bastaardkerk bij hopen, inderdaad, en niet in het minst in Westvlaanderen;
zeer veel gevallen voor de forensische psychiatrie- maar opgepast!
Toch zien wie je hier consulteert: in westvlaanderen (alias het bisdom Brugge) loopt inderdaad een forensische psychiater rond (verbonden aan het netwerk forensische psychiatrie van Zuidwestvlaanderen) die diaken in het bisdom is en nog wel door vanGheluwe zelf gewijd werd.
Deze psychiater was -naar eigen zeggen en ook als zulks gepubliceerd in het net- eerst zeer ver van het geloof en de kerk staande (dat komt inderdaad voor), maar werd dan in de jaren 90 door het kontakt en de bezieling van een broeder van Dale geînteresseerd en volgde de opleiding tot diaken.
Uiterst pikant dat nu juist deze orde "Broeders van Dale" tot over zijn oren in de pedofilie verwikkeld zit (oa. het massale schandaal "Tordale" in Torhout, waarover in westvlaanderen nog altijd met omertá gezwegen wordt).
En parallel daarmee de affaire Roeach en Frans Lefevre, professor aan het grootseminarie van Brugge én hoofdredacteur van Roeach én goede vriend van Danneels en vanGheluwe, ook als "pénitencier" van het Sint-Salvatorskapittel in Brugge (dwz met bevoegdheid voor de zwaarste zonden aldaar).

Dit is het het mafieuze net van de verstrikking in het intrinsieke kwaad.
Dit is geen uitschelden, dit zijn geen valse beschuldigingen;
dit is de spijtige vieze realiteit.

Wat "respect" betreft: (cfr. respicere (lat.): met hoogachting opkijken naar):
Naar God wordt niet opgekeken- voor God buigt men het hoofd.
Aankijken doet men de offers, niet wegkijken van de slachtoffers, niet doofpotten, en zeker niet promoten van vunzigheid.

En tegen de zonde moet men niet beleefd zijn:
de zonde wil het leven van de slachtoffers vernietigen.

Ps.10,17:"Breek de arm van de zondaar en van de boosheid, zodat men zijn zonde kan zoeken en ze nimmer moge vinden."

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer