donderdag 18 juni 2015

Deze artikelen aangaande homofilie doen herinneren aan het artikel van de 'Oecumenische Werkgroep Pedofilie' dat ook in 'Kerk en leven' verscheen:

WE WETEN ALLEMAAL WAT DE GEVOLGEN VAN DIT ARTIKEL ZIJN GEWEEST!!!

Pedo-bisschop Roger Vangheluwe met de homo-vriendelijke Godfried 'kardinaal' Danneels

Vicaris Selderslaghs, 'bisschop' Johan Bonny met zijn kerkelijk homo-huwelijk en 'deken' Jef Barzin van de 'Oecumenische Werkgroep Pedofilie'...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De foto met de pedofiele bisschop van Brugge Roger vanGheluwe en de "homo-vriendelijke" (nuja: door zijn gestunter bracht hij Rudy Borremens dan toch bijna in levensgevaar) kardinaal Danneels wordt nog getopt door een ander fotootje:

Op 26/mei/2008 verscheen er op kerknet een artikeltje met een minifoto en daarop zeer trots:
1. in het midden de pedofiele bisschop van Brugge Roger vanGheluwe in kazuivel;
2. links van hem in albe met stool Carmen Bohez, destijds verantwoordelijke aaspreekpartner voor geînteresseerde roepingen en vroegere directeur van het grootseminarie in Brugge, waar hij zich als zeer lichemelijke mens veel met seminaristen bezig hiel (in de laatste weken daagden er opeens zeer veel klachten van priesters en ex-seminaristen Bohehiertoe betreffend op); later moest Bohez het seminarie verlaten en wird dan Maar in het bisdom aangesteld (dat kennen we van Tom Flavez) als "adjunct-vicaris voor de jeugd" (astablieft!)(met "bijzonder spirituele vieringen in het Heuvelland" oa met pater Kenny Brack(!)), kondigde daar dan in het voorjaar 2014 zijn vertrek naar het onderwijs, waar hij in het meisjeslyceum "Hemelsdaele" (ge moet inderdaad niet beschaamd zijn) godsdienstonderwijs begon te geven aan meisjes van 11 en 12 jaar, en daar in april 2014 opeens verdween (een kleine stokdroge melding in De Morgen).
Geen mens in dit bisdommelijk bestuur schijnt zich af te vragen of dit niet gevaarlijk was.
3. En nu komt het: rechts van vanGheluwe in aartsbisschoppelijk purperrood Karl-Joseph Rauber, destijds nuntius in Belgiê, goede vriend van Danneels, zeer modernistisch-vriendelijk en voor een paar maanden tot ere-kardinaal door Bergoglio benoemd.
Zoals te lezen gaat dit fotootje terug op ene Thierry Christiaens en de titel luidt (AUB niet lachen):
"Bidden om roepingen" (!!!)

Voorwaar een zeer merkwaardige club!
En wat de "inschattingsfouten" betreft: klaarblijkelijk gebeuren er alleen nog fouten;
de voor de hand liggende verklaring is dat de gehanteerde maatstaf van deze tisten totaal fout is.
Duivels tureluut.


Anoniem zei

Als kort commentaar op de foto van VanGheluwe en Danneels de dunlippige uitspraak van onze oudbekende Roger Burggraeve (na het losbarsten van het vanGheluweschandaal):

"Dit (= pedofilie NVDR) is intrinsiek kwaad".

Inderdaad.

Anoniem zei

Waar heeft u die informatie over priester Carmino Bohez?
Hij geeft daar namelijk les in de humaniora, de vijfdes en de zesdes (dus 16 a 18 jarigen). Hij zal er bij mijn weten ook komend schooljaar lesgeven.

Anoniem zei

Waar haalt de vorige bijdrager de informatie over priester Carmino Bohez? Kan hij dit toelichten? Priester Carmino Bohez is momenteel leerkracht in de humaniora van Hemelsdaele en geeft er les in de vijfdes en zesdes (dus 16 a 18 jarigen). Hij is in Hemelsdaele als leerkracht 'benoemd', dus hij blijft er (tenzij hij er zelf zijn ontslag zou geven).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer