vrijdag 1 mei 2015

Raad van Europa erkent derde geslacht 'X'

Transgenders moeten zelf kunnen beslissen of ze zich als 'man', 'vrouw' of 'X' definiëren. Ook is sterilisatie als voorwaarde om van geslacht te veranderen, zoals op dit moment in België nog gebeurt, verboden. Deze afspraken heeft de Raad van Europa met een twee derde meerderheid goedgekeurd. [Kan het nog zotter worden?]

De 'transgender-resolutie', die op 22 april werd gestemd door de parlementsleden, vraagt om een einde te maken aan alle discriminerende wetgeving die de rechten van transmensen beperkt [Welke zijn dat dan?]. De Raad van Europa is een vergadering van 47 Europese landen waaronder Rusland die zich voornamelijk over mensenrechtenkwesties buigt.

Petra De Sutter, gecoöpteerd senator voor Groen en zelf geboren in het lichaam van een man [!], noemt de resolutie "baanbrekend. Het is bijzonder dat hét Europese mensenrechtenorgaan erkent dat genderidentiteit niet onderhevig mag zijn aan juridische of medische verplichtingen [Lees dit nog eens! Strijd tégen de wet om de wet te veranderen, die dan toch niet verplicht is! Vergeet de medische wetenschappen! Vergeet de biologie! Alles is tegenwoordig 'emo'; gevoel! De dictatuur van de wellness-utopie!]. Niemand kan voor jou bepalen hoe jij je voelt."


Tijd voor verandering

De Sutter hield een emotioneel pleidooi voor de Raad, waarbij ze haar eigen situatie aangreep om de parlementsleden er van te overtuigen dat transgender zijn geen ziekte of aandoening is [Neen! Jezelf laten castreren, is perfect normaal!]. Ze kreeg applaus en felicitaties [Zoals gezegd.]. "Het is zeer groot nieuws dat we er in geslaagd zijn om deze resolutie te stemmen in de Raad, waar ook landen als Rusland, Azerbeidzjan en Georgië zijn aangesloten. We weten dat transgenders in die landen slachtoffer zijn van ernstige discriminatie [Dat is weer de bedoeling: Rusland-bashing!]. Er zijn landen waar mensen die van geslacht willen veranderen in verplichte psychiatrische observatie worden genomen [Lijkt medisch ook aangewezen!], of waar zij gedwongen worden om te scheiden na hun operatie omdat het land in kwestie het homohuwelijk niet erkent", zegt De Sutter [Stel je voor!]. "Maar ook in België kan je op dit moment geen operatie ondergaan zonder een attest van de psychiater."

In ons land is al herhaaldelijk kritiek geuit op de verplichte sterilisatie van transgenders. Op dit moment overleggen de kabinetten Sleurs (Gelijke Kansen, N-VA) en Geens (Justitie, CD&V) over de hervorming van de transgenderwet uit 2007. Zij werken een voorstel uit om te bepalen hoe transgenderidentiteit juridisch, medisch en administratief geregeld moet worden. Vooral de afstamming zorgt voor ingewikkelde technische discussies. [Hoe zou het komen?]

Resolutie

De resolutie van de Raad van Europa is niet bindend [Weer een maat voor niks.]. Lidstaten zijn niet verplicht resoluties in wetgeving om te zetten, zoals dat wel het geval is bij de Europese Unie. Wel heeft de Raad van Europa een grote morele kracht [Ongelofelijk.]. De Sutter hoopt dat de resolutie ons land een duwtje in de rug zal geven. "Wij hebben enorm veel expertise over transgenders (onder andere in het UGent, waar De Sutter als gynaecoloog werkt, SVL). Ik hoop dat we ook op het vlak van wetgeving die voortrekkersrol kunnen spelen. Zodat gender geen medische of juridische kwestie meer  is, maar louter een administratieve." [Wat een nonsens!]  

De afgelopen dertig jaar veranderden in ons land 730 mensen officieel van geslacht. Volgens wetenschappelijk onderzoek krijg 1 op 1.000 tot 2.000 mannen en 1 op 2.000 tot 4.000 vrouwen in Vlaanderen te maken met genderidentiteitskwesties. [Een derde geslacht is dus een totale fictie!]

Bron: De Morgen

http://www.demorgen.be/binnenland/raad-van-europa-erkent-derde-geslacht-x-a2297907/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De “grote morele kracht van de Europese Raad”. Lachwekkend, de niet-verkozen zelf-feliciterende club waartoe de leden alleen toegelaten worden nadat ze hun land verkloot hebben. Zo heeft Junker, de Aartshertog van Luxemburg gecastreerd, om euthanasie erdoor te drukken. De Aartshertog was nog de enigste soevereine vorst in heel Europa, maar hij zei “nee” op het euthanasie wetsvoorstel, dus heeft de Eerste Minister (Junker) de grondwet zodanig veranderd dat de Aartshertog geen “nee” meer kon zeggen. Een staatsgreep dus. En voor wat? Voor euthanasie. Zo zie je wat die krankzinnigen belangrijk vinden en dat ze voor niets terugdeinzen. Uiteraard dat Junker de top-job in Europa toegegooid heeft gekregen.

De paus is de primus inter pares. De eerste onder de gelijken. De belangrijkste bisschop dus. Maar in de raad van Europa geldt het principe dat de “krankzinnigste onder de krankzinnigen” de top-job krijgt.

“Raad” in naam, “Raad” in natuur. Een “Raad” is niet-representatief voor niets of niemand. Een “Raad” is geen parlement. Een “Raad” is geen regering. Een “raad” is een executieve die onder leiding staat van een hogere autoriteit. Welke autoriteit zou er nu boven de “Raad van Europa” staan? Ik zou vrijmetselarij zeggen, maar het zal eerder satan zelve zijn.

Anoniem zei

Dit is weer een enorme stap in de juiste richting voor de HoLeBi. Nu worden ze al met andere (ongewervelde) diersoorten met het ene geslachtshormoon X vergeleken.

Elk dier heeft 2 geslachtschromosomen.

In mensen en de meeste zoogdieren, worden de twee chromosomen X en Y genoemd, met de genetische code voor het geslacht. In deze diersoorten, zullen de genen verantwoordelijk voor mannelijkheid zich op het Y-chromosoom bevinden. Een foetus met een X en Y chromosoom zal de mannelijke karakteristieken van de soort ontwikkelen, terwijl een foetus met twee X chromosoom zal de vrouwelijke geslachtskenmerken ontwikkelen.

XX-mannen, en XY-vrouwen bestaan, maar als genetische afwijking en deze zijn in het algemeen steriel.

Of de X0 (X Nul) geslachtsdeterminatie van sprinkhanen, krekels of kakkerlakken, waar de mannetjes maar 1 geslachtschromosoom hebben (het geslacht X) (terwijl vrouwtjes twee XX hebben)

Een aantal ongewervelde diersoorten (slak, spons, kwal, spin, ringworm e.d.) hebben ook maar 1 gelachtschromosoom X. En deze zijn hermafrodiet. Mannelijk of vrouwelijk bestaat niet. Ze bevruchten hun eigen eieren. (Is dit Geslacht X?)

Is dit het ideaal van de transseksueel? Individuen die de genetische code van een slak, spons, kwal of regenworm wensen, teneinde hermafrodiet te kunnen zijn?

Is het daarom dat sterilisatie van de transseksueel geen voorwaarde meer is, om in aanmerking voor een operatie te komen? Dat men zowel vrouwelijke als mannelijke geslachtsorganen kan hebben? Het geeft de uitdrukking “Go and fuck yourself” een nieuwe betekenis.

Anoniem zei

Dan heb je ook nog the "Generation X"

1/ 'Generation X' is de generatie van Baby Boomers die na de Tweede Wereldoorlog geboren zijn. Zij die het Concilie beinvloed hebben. Zij die nu voor het concept van overbevolking nieuw leven ingeblazen hebben. Vreemd dat wanneer deze generatie sterft, dat de vergrijzing van de bevolking ook opgelost gaat worden, want zelf heeft deze generatie heel weinig kinderen gebaart.

2/ 'Generation X' (1965) van Charles Hamblett and Jane Deverson, een boek dat de “Mod Culture” (bromfietsen met al die koplampen en de socio-economische cultuur) die ermee gepaard ging) in een stramien geplaatst heeft.

3/ ‘Generation X: Tales for an Accelerated Culture’ (1991) door Douglas Coupland. Een boek geschreven als een raamvertelling (een verhaal binnen het verhaal) over 3 tieners die zich over hun toekomstige en ideale leven fantaseren. "I Am Not A Target Market". "Adventure Without Risk Is Disneyland." Verre reizen naar gevaarlijke landen en gebieden. Deze generatie wordt ook “Generation Y” genoemd.


4/ ‘Generation Y’, de generatie die vanaf de jaren ‘80 geboren is. De volgende generatie. De kinderen van de “Generation X’ers”. Ook wel de ‘Ad-Gen’ genoemd, de advertentie generatie of ‘Me-Generation’. Ikke, ikke, ikke en de rest ... bestaat niet eens. Gekenmerkt door narcisisme, en obsessie met ‘verworven rechten en vrijheden’. Onderzoek houdt ook dat deze generatie geen belang heeft aan de filosofische aspecten van de betekenis van het leven. Een houding die vaak het gevolg is van “helicopter parenting” (ouders die hun kinderen in overmaat beschermen en hen in hun iedere nood voorzien).

Deze generatie is ook gekenmerkt door grotere acceptatie van Sociaal Liberalisme dan vroegere generaties. Hoge mate van acceptatie van Homo-Huwelijk, Murijuan, etc. en een hoge mate van Atheïsme, met een minderheid die nog in het concept van god gelooft – zij het de god van een religie of een spirituele kracht.

Het is ook de generatie die niet opgroeit, vandaar ook de Peter Pan Generatie genoemd. De belangrijke sleutelpunten in het leven worden in de verkeerde volgorde gedaan.

Het is interessant dat vooral economische tijdschriften belang aan deze categorieën hechten. Onderzoek wordt vooral door de economische tijdschriften uitgevoerd; Bloomberg, The Economist, New, ofwel de Credit Agencies; Standard&Poor of de wereldwijde accountancy and audit bedrijven, of de Think Tanks.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer