donderdag 21 mei 2015

Jongsocialisten: "Samen kussen op Groenplaats uit protest"

De Jongsocialisten organiseren op zaterdag 23 mei een Kiss-In op de Groenplaats. “Dat twee mannen of vrouwen die elkaar kussen nog mensen kan provoceren, dat is volgens ons het echte probleem”, zegt Caro Van der Schueren van de Jongsocialisten.

De politie verbood zaterdag een lesbisch koppel om nog langer te kussen of hand in hand te lopen om zo de deelnemers aan de ‘Mars voor het Gezin’ niet te provoceren. Deze ultraconservatieve katholieken verzetten zich tegen abortus en holebihuwelijken en de adoptie van kinderen door holebi’s.

Groen-gemeenteraadslid Wouter Van Besien peilde gisterenavond in de raadscommissie naar het standpunt van burgemeester Bart De Wever (N-VA) over het optreden van de politie. Die verdedigde het optreden van de agenten. “De jonge vrouwen kusten elkaar geregeld met het duidelijke opzet om de deelnemers aan de manifestatie te provoceren”, zegt De Wever.

De Antwerpse Jongsocialisten storen zich aan het antwoord van de burgemeester. Zij roepen iedereen op, holebi’s én hetero’s, om op zaterdag 23 mei naar de Groenplaats te komen voor een Kiss-In onder het motto Show your love (toon uw liefde). [Het is altijd aanstootgevend om ostentatief te kussen in de publieke ruimte!]

“Wij vragen iedereen om hun liefde niet te verbergen, maar ze net voluit te beleven”, zegt Caro Van der Schueren, voorzitster van de Antwerpse Jongsocialisten. “Dat twee mannen of vrouwen, die elkaar kussen nog mensen kan provoceren, dat is volgens ons het echte probleem.”

Bron: Gazet van Antwerpen

Link:

http://www.gva.be/cnt/dmf20150519_01687940/samen-kussen-op-groenplaats-uit-protestHet 'lesbische koppel' dat ostentatief stond te kussen voor het podium is in de ogen van de 'vrijdenkers' natuurlijk niet aanstootgevend!

Wel, smaken verschillen!

Link:

https://twitter.com/pro_familia_be/status/601116417388326912

3 opmerkingen:

Anoniem zei

“Dat twee mannen of vrouwen die elkaar kussen nog mensen kan provoceren, dat is volgens ons het echte probleem”, zegt Caro Van der Schueren van de Jongsocialisten.”

Ze hopen dat ze kunnen choqueren. Helaas. Maar kussende homo’s provoceren wel. Het is te vergelijken met een paar snotneuzen die de les storen met hun constant gebabbel. Dat gebabbel is niet choquerend maar wel provocerend. De leerkracht zal uiteindelijk wel vragen ergens anders te gaan kletsen.

Afgezien van een oudje hier en daar zal niemand nog gechoqueerd zijn met een homo-kus. Niemand geeft een bal. En het spijtige is dat dat oudje dat wel gechoqueerd raakt, nog de enigste is die wel een bal geeft. Goede en lieve mensen kom je niet vaak tegen. Je schopt ze beter niet tegen de schenen.

Zoals Harry Mullich in zijn boek over de Provo beweging uit de jaren ‘60 schreef:

Terwijl hun ouders op de koelkast en wasmachine zaten, TV keken met hun linkse oog, en naar hun auto met hun rechtse, een mixer in een hand en de Telegraaf in de andere, vertrokken hun kinderen op zaterdagavond naar het Spuiplein.

Dan heb je de ‘Happeners’ die happenings hielden in Amsterdam en Antwerpen, en niet-gewelddadige absurde humor hanteerden om de politie te provoceren. De politie werd natuurlijk gezien als “essentieel en niet-creatieve elementen en vereist in een succesvolle happening". Ze werden “co-happeners” genoemd.

Tegenwoordig zijn dat de “Kiss-ins”.

De homo’s zijn de hedendaagse hippie’s, beatniks, hipsters, provo’s, punkers – met maar één doel, tegen de schenen van de gevestigde orde schoppen.

Sommigen zullen ze zeggen dat ze tegen de moraal schoppen. Wel... Dat deden de hippie’s en provo’s ook, het verschil is echter dat er tegenwoordig nog maar weinig van moraal overblijft.

Anoniem zei

Het grote verschil met de jaren ‘70 is dat de hedendaagse ‘punkers’, seksuele geaardheid kiezen om hun “anders geaardheid”, zoals ze zelf zeggen, uit te drukken, i.a.w.; “wij zijn anders” (dan de gevestigde orde).

Helaas, tegenwoordig moet men al heel raar doen om nog op te vallen. Wat normaal is in een totaal heterogene maatschappij, die zo gefragmenteerd is dat ze eigenlijk niet meer bestaat. Eenzaamheid is alom.

Vroeger konden de ‘anders-geaarden’ nog met een bende uithangen, tegenwoordig is men gereduceerd tot het hand-in-hand met steeds dezelfde persoon, steeds dezelfde straat op en af te wandelen, in de hoop dat iemand gechoqueerd raakt met hun anders-geaardheid – wat nooit gebeurd.

Ze beelden zich in dat mensen gechoqueerd raken wanneer ze twee homo’s zien kussen, of meer. Nee, echt niet hoor. Niemand die ook maar één bal geeft. En dan gaan ze met hun kussen voor het podium staan.

Een ander verschil met de ‘anders-geaarden’ uit de jaren ‘70 is dat de hedendaagse punkers hulpgroepen en lobby's hebben die hen in hun pleidooi (tegen de schenen van de gevestigde orde te schoppen) steunen en zelfs aanmoedigen. Hulpgroepen en lobby's die door de gevestigde orde gefinancierd worden – maar sjjjt – houd dit laatste stil.

Anoniem zei

Het seminale werk dat homoseksualiteit promoot is het ‘Kinsey Report’ of “Sexual Behaviour in the Human Male”, door Alfred Kinsey – een rapport door J.P. Morgan gefinancierd. Als zoöloog begreep hij het belangrijkste aspect van Eugenetica, nl. verwoest de moraal. Want moraal is het eerste wat in de weg van vooruitgang van Eugenetica staat.

Zijn methode was simpel: hij trok cijfers uit de hoed; 20% heeft homoseksuele relaties gehad, 45% buitenechtelijke, 68% met prostitué, 95% een verliefd op een ander, x% seks voor het huwelijk, tieners doen het 3 keer per week etc. 85% heeft de wet overschreden met een of andere seksuele handeling. De boodschap is simpel; ‘iedereen’ doet het, dus kan het geen kwaad.

Rockefeller in het bijzonder, was zeer tevreden, en financierde prompt “Sexual Behaviour in the Human Female”.

Dr. Kinsey was bi-seksueel en zijn huwelijk niets meer dan een promiscue lat-relatie. Toch gekweld door zijn homo-seksualiteit deed hij aan zelf-mutilatie en stak allerlei dingen in zijn urethra, eerst rietjes, maar later ook tandenborstels.

Kinsey werkte samen met:

1/ ‘Dr’ Ewen Cameron, de beruchte door CIA gefinancierde ‘mind-control doctor’.
2/ Dr. Hermann Muller, de eugeneticus met en laboratorium in Berlijn voor de oorlog, en in Indiana University na de oorlog, beide laboratoria gefinancierd door Rockefeller, en Guggenheim.
3/ Ernst Rudin, hoofd van de Nazi Arisch Ras gedoe. Een geweldige bonus van het beleid van Ernst Rudin, was dat het laboratorium van Muller in Berlijn een constante stroom verse menselijke hersenen kreeg.
4/ Dr. Kinsey had een obsessie met over-sekste occultist Aleister “The Beast” Crowley - Golden Dawn Sekte – die vrijmetselaars met obsessies met Egypte, bi-seksueel, en totaal over-sekst
en velen meer.

En ja, het boek in kwestie is in 1953 gepubliceerd. Je zou denken dat deze eugenetici een beetje misselijk van zichzelf werden na de oorlog, maar ze deden gewoon verder in de VS – en gingen er goed tegen aan.

Het gerucht doet de ronde dat Dr. Kinsey ouders / grootouders betaalde om hun kind / kleinkind te verkrachten voor wetenschappelijk onderzoek. Het Kinsey Instituut zelf geeft toe dat Kinsey getuigenissen van pedofielen gebruikte om tot zijn besluiten over seksualiteit in kinderen te komen. Dr. Kinsey heeft mannen en vrouwen alsook kinderen betaalt, om dagboeken bij te houden over allerlei seksuele handelingen die ze onderling met elkaar bedreven.

ZIEDAAR DE MAN DIE HOMOSEKSUALITEIT ACCEPTABEL GEMAAKT HEEFT VOOR DE MASSA

Over Roeach gesproken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer