dinsdag 7 april 2015

Schokkend bericht op Goede Vrijdag van Sant'Egidio [= maçonnieke loge!] aangaande de zelfmoord van Steve Stevaert:

SINT-EGIDIUSGEMEENSCHAP OVER OVERLIJDEN VAN STEVE STEVAERT

ANTWERPEN (KerkNet) – Ook in de katholieke wereld wordt geschokt en met groot medeleven gereageerd op de dood van Minister van Staat, Steve Stevaert [Elke zelfmoord is natuurlijk een schok, maar wat heeft de 'katholieke wereld' hier mee te maken?]. De Sint-Egidiusgemeenschap omschrijft hem als "een fijnbesnaard politicus, maar vooral als een charmant mens met het hart op de rechte plaats die buitengewoon goed met eenvoudige en arme mensen overweg kon [Lachwekkende omschrijving!]. "Sant'Egidio herinnert aan zijn bezoek aan het daklozenrestaurant Kamiano in Antwerpen in november 2003.

Dat hij sociaal fijngevoelig en een bruggenbouwer was blijkt ook uit het feit dat hij de helft van de opbrengst van zijn kookboek aan de daklozenwerking in Antwerpen schonk. "Dat hij die gift schonk aan een katholiek initiatief, wekte verbazing en bij sommigen achterdocht. Toch was het meer dan alleen maar een politieke stunt. Hij was een agnost, een vrijmetselaar [De vrijmetselaars bewieroken elkaar!], en een overtuigd socialist [Behalve dan in de omgang met zijn eigen personeel in zijn cafés.]. Maar hij wist beter dan anderen ideologische grenzen over te steken en de hand te reiken aan gelovigen, wat toen relatief nieuw was voor de Vlaamse socialistische cultuur. Op politiek vlak was hij mede-architect van ‘paars’. Maar op maatschappelijk vlak voelde hij intuïtief aan dat de ingebakken antiklerikale reflex in de 21ste eeuw geen zin meer had [Neen, de post-conciliaire bastaardkerk zélf is het resultaat van die reflex!]. Een gelijkaardige openheid trachtte hij aan de dag te leggen met zijn boek ‘Ander Geloof’."

Ook na zijn politieke carrière bleef de vriendschap met de gemeenschap duren, met sporadische hartelijke contacten en af en toe een sms’je. Na de verkiezing van paus Franciscus sms’te hij: “De mooie naam Franciscus laat niemand koud, zelfs een ketter als ik niet” [Voilà. Sant'Egidio hemelt vrijmetselaars en ketters op!]. En na de recente toenadering tussen de Verenigde Staten en Cuba (een gemeenschappelijke liefde) sms’te hij: “Super wat jullie paus voor elkaar heeft gekregen”. [Lachwekkend! Stevaert had zijn ziel verkocht aan de duivel. Zijn zelfmoord is de prijs die hij daarvoor betaalt!]

(Kerknet)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

"Sant'Egidio herinnert aan zijn bezoek aan het daklozenrestaurant Kamiano in Antwerpen in november 2003."

Goed geheugen die lui hebben.

Een bezoek aan een dakloze restaurant 12 jaar geleden?

Maakt hem dat een "fijnbesnaard politicus", en "een charmant mens met het hart op de rechte plaats die buitengewoon goed met eenvoudige en arme mensen overweg kon"?

Anoniem zei

" ... dat de ingebakken antiklerikale reflex in de 21ste eeuw geen zin meer had."

De clerus zelf is op zich anti-klerikaal genoeg, zonder dat een vrijmetselaar dit moet doen.

Trouwens aangezien de clerus op sterven na dood is, heeft het inderdaad geen zin meer.

Anoniem zei

Een paradevoorbeeld hoe zot zowel Sant'Egidio en kerknet geworden zijn.
Onze Heer Jezus Christus heeft- dit wird meermaals in de laatste paasdagen in de lezingen gezegd- ons het bevel gegeven, te gaan en alle volkeren Zijn evangelie te verkondigen, en wel in de wereld en, zoals in de proloog van het Johannesevangelie uitdrukkelijk gezegd, ook tegen de wereld in.
Nergends staat er dat men ongelovigen (S.S. zegt dit uitdrukkelijk van zichzelf) moet heilig verklaren- dit is hier verwereldlijking en aanvleien aan de politieke heerschap van jewelste.
Dat men dan nog citaten geeft, waar de eerste hint naar Franciscus gaat ipv. naar Jezus Christus, doet fundamenteeltheologisch de deur toe.
Wat betreft heiligverklarung:
het is ten zeerste aanbevolen hiervoor de klassieke procedures te volgen en alles eerst rustig te overleggen.
Als "belijder" deugt S.S. als bekennende ongelovige en vrijmetselaar niet, en als "martelaar" "voor het geloof" nu helemaal niet.
Het is een spijtig genoeg overduidelijk bewijs van het totaal gebrek aan Empathie bij kerknet en Sant'Egidio in Vlaanderen en alle daarmee betrokken Personen van de bastaardkerk in Noordbelgiê dat deze knettergekke eloge dan nog zo breed gepubliceerd wordt.
Inderdaad gaat het hier over sex in een gezagsrelatie, met de vrouw in de economisch-sociale ondergeschikte rol en met zoveel manifeste aanduidingen dat het gerechtelijk onderzoek hier tot het verdacht op verkrachting kwam.
Het is uiterst dom en vernietigend te liegen:
ten laatste sedert de capriolen van Bill Clinton en Monica Lewinski weet iedere mens dat ondergoed een definitief corpus delicti kann zijn.
Eerst liegen dat persoon A. persoon B. niet kent en dan toch kent (dat staat ook in de passiegeschiedenis van Goede Vrijdag), dan liegen dat er geen sex was , dan opeens toegeven dat er sex was (in een bureau notabene)maar wel met beiderzijdse instemming maakt de zaak niet beter; en dan uiteindelijk van kromme haas gebaren en de dagvaardingen per postzending van het gerecht niet krijgen...
Dat is figuurlijke striptease of militair gesproken: salamitactiek.
Wansmakelijk- om misselijk te worden.
Het is een pastorale catastrofe voor de betrokken vrouw- eerst waarschijnlijk verkracht en dan leest ze in deze pseudochristelijke gazetten deze degoutante "heiligverklaring" van de betrokken man.
En dan op kerknet maar zeveren van hun nieuw beleid inzake misbruik (ze hebben dan nog weleen witgrijze eivormige steen met dunne schalen errond op hun homepage staan)(ziet eruit als een teelbal met de tunica albuginea- van symbolen gesproken).

In de homilie van Pasen (in het buitenland bijgewoond) werd gezegd dat met Pasen (de vasten, de biecht, de passie en het kruis en de verrijzenis) Onze Heer Jezus Christus ons met de hernieuwing van de doopbelofte weer opneemt in Zijn liefde en tegelijkertijd in Zijn zending.
Bij deze tisten schijnt er zich echter niets te veranderen.
Zout zonder zoutende kracht, gistresten die niet meer desemen.
Krot & Cie.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer