vrijdag 17 april 2015

Islamitische bootvluchtelingen gooiden christenen overboord

Vijftien islamitische bootvluchtelingen zijn gearresteerd in Sicilië omdat ze tijdens de boottocht naar het Europese vasteland twaalf andere, christelijke, vluchtelingen overboord zouden hebben gegooid. Dat meldt de politie van Palermo.

De vluchtelingen waren dinsdag vertrokken vanaf de Libische kust op een sloep met een honderdtal mensen aan boord. Volgens getuigen kregen beide partijen het met elkaar aan de stok om religieuze redenen.

‘Tijdens de oversteek werden de Nigerianen en de Ghanezen, die in de minderheid waren, overboord gegooid door een vijftiental mensen’, zegt de politie. Dat de overlevenden de feiten konden navertellen aan de ordediensten zouden ze te danken hebben aan het feit dat ze zich sterk verzetten tegen de pogingen om hen overboord te gooien en dat ze een menselijke ketting vormden, luidt het voorts in de mededeling van de politie, die het heeft over ‘getuigen in tranen’, die desalniettemin een ‘coherente uitleg’ gaven van wat er zich aan boord heeft afgespeeld. Verscheidene van hen zouden aan boord ook foto’s hebben genomen van de feiten.

De vijftien mannen van Ivoriaanse, Malinese en Senegalese origine, kwamen woensdag in Sicilië aan, aan boord van het schip Ellensborg, dat hen had opgepikt op de Middellandse Zee. Donderdag werden ze in beschuldiging gesteld van moord ingegeven door racisme.

Bron: De Standaard

Link:


http://www.standaard.be/cnt/dmf20150416_01633737

Lang leve de islamisering van Europa!


Gisteren:

"Pope at Mass: Those who do not dialogue disobey God"

"Paus tijdens mis: Zij die niet dialogeren, gehoorzamen God niet!"

IK BEN BENIEUWD WANNEER BERGOGLIO DE MOHAMMEDANEN ZAL LEREN 'DIALOGEREN' IN PLAATS VAN MOORDEN!

HET GEZWETS VAN DEZE MAN IS ONUITSTAANBAAR!!!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer