woensdag 8 april 2015

Het nieuwe geloof van d'n Bonny: 'Oecumenische Paaswens in Antwerpen'

Op initiatief van de Antwerpse Raad van Kerken (ARK) zetten ambtsdragers en vertegenwoordigers van de rooms-katholieke, orthodoxe, protestantse en evangelische kerken in toga of ambtsgewaad samen het Paasfeest in. Zij richten op paasmorgen om 8 uur op de Handschoenmarkt, tussen het bisschopshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, een oecumenische paaswens aan elkaar, aan de stad en aan de regio. Met het initiatief beklemtonen zij dat het geloof in de Verrezen Heer de kern is van het gemeenschappelijke geloof en de gemeenschappelijke boodschap van alle christenen, ongeacht hun lidmaatschap van verschillende kerkgemeenschappen.

Bron: Kerknet

ALLEN ZIJN HET KETTERS EN SCHISMATIEKERS!
EN ALLEN GAAN ZIJ VOORZEKER NAAR DE HEL!

Johan Bonny met zijn nieuwjaarsbrief; hij heeft last van zijn celibaat.

Typisch Bonny, zich groot 'opspelen' in de media
en zijn 'gelovige' aanhang = nihil

HET IS DUIDELIJK DAT JOHAN BONNY
MET ZIJN EXTREMISTISCHE, ANTI-KATHOLIEKE STELLINGEN, 
OP KERKNET EN ENKELE ANDERE GATLIKKERS NA,
 HELEMAAL GEÏSOLEERD STAAT!!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

"... in toga of ambtsgewaad ..."

Er staat ook iemand in Jeans en een paar vrouwen in broek. Zijn dat katholieke religieuze broeders en zusters?


Als ik het goed zie staat het maconnieke Leger des Heils staat er ook tussen.


De 'Standard Lodge, no6820' in Londen opgericht in 1949, stelde dat het "gewenst was" dat hun leden lid zouden worden van het Leger des Heils.

Maar je moet het omgekeerd lezen; het Leger des Heils richtte maconnieke loges op, omdat zo veel ‘soldaten’ van het LdH zich wilden laten initiëren en het was gewenst dat leden van het Leger des Heils zich lieten initiëren.

Er zijn nu drie loges in Londen; Standard Lodge, No. 6820, die houden dat het Leger des Heils en vrijmetselarij dezelfde broederlijke en liefdadige waarden delen. Verder is er de Lodge of Constant Trust, No. 7347, en de Jubilate Lodge, No. 8561.

Maar 'Generaal' William Booth, die het Leger des Heils opgericht heeft, wilde de armen helpen vanuit de methodistische achtergrond van John Wesley, waaruit o.a. de schatrijke televangelisten en de evangelicalen gegroeid is. Het gaat dus over zelf veel geld verdienen, zo veel zelfs, dat William Booth al snel niet meer wist wat hij met al dat geld moest doen.

Ook al probeerde William Booth zich van vrijmeteselarij te distantiëren, hij zag geen erg om ‘vuil’ geld te aanvaarden dat hem door rijke geldschieters toegegooid werd. Zelfs wanneer William Booth het Evangelie verkondigde gebeurde dit in de schaduw van zijn 'kennissen', waaronder Luciferiaan Lord Rothschild, die hem in 1900 van £1,000 kapitaal voorzien heeft (equivalent van 1.5 miljoen euro vandaag). Vandaar het rode schild in het logo van het Leger des Heils.

(1.5 Miljoen is heel veel geld. Dat krijg je vandaag niet van George Soros en andere filantropen wanneer je een lobby of denk-tank opricht die ijveren voor feminisme, homo’s, abortus en dergelijke)

Toch sprak ‘Generaal’ William Booth zich uit tegen vrijmetselarij: "They [de vrijmetselaars] think by doing good works they will gain favour from the Lord, yet they choose to compromise the gospel in the name of humanitarian aid, thus they become futile in their deeds and their good works are not accounted as righteous because they have forsaken the very things that God has said. Having dealings with the occult the Bible says: ”For rebellion is as the sin of witchcraft, and stubbornness is as iniquity and idolatry.” (1 Sam. 15:23) "

Maar na de dood van William Booth wordt het Leger des Heils met de dag maconnieker.

Zo schreef Grootmeester 33ste Graad, Forrest D. Haggard in zijn boek "The Clergy and the Craft", in 1930, dat 'Luitenant Colonel' Reginald E. Clevett van het Leger des Heils houdt dat het Leger des Heils "have given time to Masonry [and] have received from it a great deal, even much more then we are able to give."

'Majoor' H. H. Lawson van het Leger des Heils, in Tennessee: "Masonry has provided the most profound lessons to be found anywhere - and you find them, carefully followed, complimenting your own private faith."

___
Bron: Archief van de Bilderberger Group – “Maconnieke optocht van Rosslyn Tempeliers, Berwick on Tweed” (Noordoorsten van Engeland) 19 Juni 1937

Anoniem zei

Sinds 1997 moeten nieuwe 'officieren' van het Leger des Heils hun lidmaatschap aan een loge aangeven, teneinde in aanmerking te komen als ‘officier’ in het Leger des Heils.

Ik lees ook dat ze zich op arme kinderen concentreren, hen op campeervakantie sturen om zodoende leden voor de vrijmetselarij te werven.

Vandaag is het Leger des Heils het publieke gezicht van de Grand Lodge van Londen.

Het Voetbal vervult dezelfde rol ook:

Wanneer je de religieuze rivaliteit in het voetbal uit Engeland, Schotland en Noord-Ierland ziet, dat moet je maar bedenken dat de Engelse Football Association door de Grand Lodge in Great Queen Street, Londen opgericht is in 1863 tijdens een vergadering van vrijmetselaars van de Grand Lodge in het café ‘The Freemason’s Arms’ in Great Queen Street. ‘The Freemason’s Arms’ is waar we vandaag de “Connaught Rooms” vinden, waar de Grand Lodge haar diners houdt.

De vergadering in 1863 werd voorgezeten door Ebenezer Cobb Morley, zelf een vrijmetselaar en eerste Secretaris van de Football Association.

Tijdens dezelfde vergadering zijn ook de regels (of liever “The Laws”) van “The Beautiful Game” neergepend.

Je zal ook merken dat de regels van het spel altijd tot verhitte discussies leiden. Onnodig te vermelden dat de vergadering een verhitte discussie had over de off-side en de tackle (of liever “Hacking”) van de speler die met de bal doorgebroken is en naar het doel van de tegenstander rent. Ha, die dekselse vrijmetselaars. Moeten altijd conflict als standaard inbouwen.

Ik dacht dat ik jullie deze info niet kon onthouden als opluchting voor iedereen die voetbal maar een beetje kak vinden en zich afvragen of er iets mis met hen is. Nee. Voetbal is de vrijmetselarij in actie. Daarom dat het kak is, daarom de ze altijd ruzie makeen, en daarom dat het opgehemeld wordt. Niet voor niets dat FIFA zich laat omkopen om een kampioenschap te organiseren in een land waar het in de zomer 40 graden is, en waar slaven de stadions bouwen. Conflict. Vrijmetselaars willen conflict. Mensen zijn wilde dieren die alleen op hun instincten handelen, en elkaar bestrijden.

Charter House, had zelfs een waarnemer naar die vergadering in 1863 gestuurd.

Charter House is het overkoepelende orgaan van de City van Londen, die op haar beurt ‘de Kroon’ (of soevereiniteit) beheert. De koning en koningin zijn weinig meer dan de werknemers van de Engelse ‘Kroon’, of het publieke gezicht van de Kroon, maar hebben zelf geen macht. De ware macht en soevereiniteit behoort aan Charter House, en de vrijmetselarij is hun executieve arm, (de ware regering als het ware) Het Vaticaan en Washington DC functioneren op dezelfde wijze.

Charter House is ook bijzonder woest dat Engeland het wereldkampioenschap niet mag organiseren. Dat is de Grand Lodge die ruzie heeft met het Grand Orient.

___
Tot slot,

Bonny weet dus aan welke kant hij zijn brood moet smeren, hij staat daar dus met het Leger des Heils, en kiest zodoende de kant van de Grand Lodge. Bergoglio is door de Grand Lodge tot paus aangesteld.

Anoniem zei

Grappig eigenlijk. Als je die vrouw met de hond die toevallig voorbij kwam, stonden er letterlijk minder toeschouwers dan 'religieuzen'

Anoniem zei

Waarom versperren ze de toegang tot de kathedraal op paasmorgen?

Anoniem zei

Waar waren de gelovigen van de andere denominaties?

Anoniem zei

Waarom is de vent in het midden als bisschop verkleed? Hij doet het nooit, waarom op deze gelegenheid.

Anoniem zei

De pitbull-hond is indredaad zeer origineel.
de vroegere bisschop van Limburg(D) Tebartz-van Elst liet zich ooit door een rhodesische leeuwenhond (pronkrug)bewaken;
Bonny zit nu met een pitbull.
Ik ben toch nieuwsgierig wanneer de eerste komondorok en maremmano's en pyreneeênhonden en de armeense herdershonden gaan opduiken.
Bergoglio heeft voor twee jaar overigens de uitspraak gedaan dat er geen grotere onzin bestaat als het houden van een grote hond.
(Naar een latere uitspraak van hem behoort overigens alles was een paus zegt, tot het magisterium van de Hl.Kerk)
(geen commentaar mijnentwege).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer