zondag 19 april 2015

"Chiro zoekt medewerker (m/v/x)"

Chirojeugd-Vlaanderen plaatst zijn vacatures voortaan open voor mannen (m), vrouwen (v) en personen die zich niet tot een van deze geslachten rekenen (x) [Alsof het geslacht een 'keuze' zou zijn!]. "Een bewuste en logische keuze", klinkt het. [Maar wel een zeer dwaze keuze!]

Chiro is momenteel op zoek naar een educatief medewerker (m/v/x) in Antwerpen. Het is een bewuste en logische keuze om ook de 'x' te vermelden, zegt Merijn Van de Gehuchte van Chirojeugd-Vlaanderen aan VRT Nieuws.

"We zien dat de genderrollen in de maatschappij veranderen: het is niet enkel meer man of vrouw [We hebben blijkbaar iets gemist. De eunuchen moeten blijkbaar ook eens aan hun trekken komen.]. Als Chiro willen we graag iedereen bereiken en dus vinden we het niet meer dan normaal dat we ook die "x" expliciet benoemen."

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/binnenland/chiro-zoekt-medewerker-m-v-x-a2291393/


DE GROTE VRAAG IS NATUURLIJK WAARVOOR DIE "X" STAAT:

"KUS"
"HOMO"
"PEDOFIEL"
"SEKS"
"ECXTACY-drugs"
"MDMA-drugs"
"FOUT"
"NIET VOOR MINDERJARIGEN" (X-film)
"EXTREEM"
"VERBODEN" (X-files)
"ONBEPAALDE FACTOR"
 "VERLATEN"
"EXPERIMENTEEL"
"DELETE"
"ZELFMOORD" 

WAT ER OOK VAN ZIJ, DE 'CHIRO' IS DUIDELIJK MOREEL FAILLIET!


OUDERS,
HAAL UW KINDEREN WEG
BIJ DIE PERVERSE EN ANTI-CHRISTELIJKE 'CHIRO'!!!

 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een zeer interessant symbool:
x kann natuurlijk staan voor een man, waar vanonder alles afgesneden wed(x van "weg"), voor een vrouw die door de salafisten toegenaaid werd (x voor de draadjes)(misschien dan ook xx bij clitoridectomie en infundibulotomie)en dan voor onklaar geslacht;
ze vergeten dan wel de onechte trans, waarbij ik hier voornamelijk aan die arme sukkelaars en sukkelaressen uit de slums van Argentiê denk, die daar ontvoerd en met drugs verslaafd en willig gemaakt werden, geopereerd en dan uiteindelijk in niet gering getal in Rome opdoken.
(De italiaanse pers berichtte zeer uitvoerig- ketknet niet)
Bij de sterke modernistische degeneratie van de bastaardkerk in Noordbelgiê en haar sedert kort fixering en enthousiasme voor Rome verwondert het mij niet dat deze "moda" na 3 weken ook al in het antwerpse geaariveerd is.

Anoniem zei

Nadat Bonny verhuist naar Mechelen/Brussel zal ook Antwerpen op zoek gaan naar een bisschop, M, V of X. (doop certificaat optioneel)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer