donderdag 5 maart 2015

Feest van Sant’Egidio – 46ste verjaardag - Antwerpen, 11 mei 2014

Intrede

Links een verklede vrouw in priestergewaad, Athenagoras van het Oecumenisch Patriarchaat van Constantinopel met gevolg, Mgr. Berloco, de pauselijke nuntius, en... ketter Walter 'kardinaal' Kasper met paladijn Johan Bonny net achter de kaars...

Ketter Walter 'kardinaal' Kasper houdt de feestrede...

Hilde Kieboom, of moet ik zeggen 'barones' Hilde Kieboom, die in 1985 Sant'Egidio België oprichtte

Hier staat de hele Belgische Kasper-kliek bij elkaar: Leon Lemmens van Sant'Egidio en bijgevolg dus een grote ontgoocheling als hulpbisschop, Johan Bonny, Walter 'kardinaal' Kasper, Nuntius Berloco en Jean-Pierre Delville, bisschop van Luik en ook van Sant'Egidio ondanks zijn Tridentijns schaamlapje...

'Barones' Kieboom met haar idool Walter Kasper... Communie voor de hertrouwd gescheidenen, pro-gay, pro-syncretisme, etc...
Nog even terug naar het begin... Rechts staat 'barones' Hilde Kieboom met haar man 'baron' Jan De Volder van het 'christelijk' opinieblad 'Tertio'. Wie 'Tertio' leest, leest dus het syncretistische gazetje van Sant'Egidio.

Links in zijn witte broek staat CD&V-politicus en schepen van cultuur van Antwerpen Philip Heylen. Zoals bekend, is Heylen ook een aanhanger van Sant'Egidio en een grote fan van Johan Bonny!
Rechts zien we Philip Heylen, fier als een gieter, de homo-vlag dragen tijdens de gay-pride van Antwerpen in 2014. Het is duidelijk, dat politici géén principes hebben...

Philip Heylen met de organisatie van de gay-pride in Antwerpen
Hier zien we de anti-katholieke leuze van schepen Philip Heylen, typisch CD&V. Dit zijn dan de vrienden van Johan Bonny! Ze delen duidelijk hetzelfde ideologische gedachtengoed!
En hier zien we schepen Philip Heylen bij gay-friendly Bergoglio... Zoals altijd, soort zoekt soort! Dat is dan de aanhang van Johan Bonny! Dat is dan Sant'Egidio! Wie houdt eigenlijk wie voor de gek?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een volk. Wat een volk.

Maar wanneer de gewone man een begrafenismis wil, is het licht wel aan, maar is er niemand thuis.

Anoniem zei

Als zelfs de nuntius meedoet aan dit blasfemische carnaval, wie kan dan nog ingrijpen ?

Anoniem zei

Barones Hilde Kieboom heeft ook een paar prijzen gewonnen: waaronder de Prijs Gabriëlla Moortgat, uitgereikt door de fel-katholieke Koning Boudewijnstichting.

Andere winnaars van die prijs:

- Zuster Leontine – oprichtster van residentiele palliatieve zorg, “het zorgzaam alternatief voor euthanasie.”
- Barones Anne Teresa De Keersmaeker – choreografe
- Kieboom
- Marleen Temmerman – van AGaLev alsook de gerenomeerde en zwaar-gedecoreerde Gynaecologe en verloskundige die nu bij de Wereldgezondheidsorganisatie werkt.
- Lut De Baere - vzw BOKS - Stofwisselingsziekte
- Catherine Verfaillie – stamcelonderzoek

Op een rijtje: palliatieve zorg, choreografie, Sant’Egidio, gynaecologie, stofwisselingsziekte, en stamcelonderzoek.

Dat lijstje kan met één kernbegrip samengevat worden: Contraceptieve Pil of vruchtbaarheidscontrole - en dat de voor de H. Boudewijn.


Over pillen gesproken.

Jan De Volder is niet alleen redacteur van het 'katholieke' 'opinie' blad Tertio, maar ook voorzitter van VZW Viva Africa. Deze steunt voornamelijk het DREAM programma (Drug Resources Enhancement against AIDS and Malnutrition) door Sant'Egidio georganiseerd in tien Afrikaanse landen.

Indien de man een diploma in geneeskunde had, zou ik zeggen dat Afrika goed gediend is met het initiatief van Sant’Egidio, (TENMINSTE - indien HAART de juiste behandeling zou zijn voor AID/HIV) maar iemand met een licentie Romaanse filologie en Geschiedenis? En een doctoraatslicentie over “Vaticaanse politiek ten opzichte van het door Duitsland bezette België in wereldoorlog I”?

Maar wie heeft dokters nodig om negers te behandelen? Mijn nichtje heeft net stage gedaan in een Kenyaans ziekenhuis. Het liep daar vol ‘dokters’, maar zij als derde-jaar student geneeskunde was de derde hoogst-gekwalificeerde ‘dokter’ in het hele ziekenhuis – ze heeft 4 weken de-briefing nodig gehad eer ze over de shock van de wantoestanden kon spreken - Gelukkig had ze internet en kon ze op hulp van medestudenten aan haar universiteit rekenen, om diagnoses en behandelingen via het internet te formuleren.

Anoniem zei

Terug naar Sant’Egidio.

In 2006 is het patent op AZT (het retro-virus waarmee HIV/AIDS behandeld wordt) vervallen, en farmaceutische bedrijven kunnen nu generische AZT produceren zonder GlaxoSmithKline billelijke-vergoedingen te betalen. Dit heeft de kost van HIV/AIDS behandelingen zwaar verminderd. Maar nu er niet langer hopen geld te verdienen valt met AZT is het gebruik van AZT zwaar verminderd in de behandeling van HIV/AIDS met een dramatische toename in de levensverwachting voor de HIV/AIDS patiënt. (AZT is vergif – in feite een afgeleide van DDT)

Maar Sant’Egidio mag op de steun van de Italiaanse regering leunen. Tja, indien de oprichter van Sant’Egidio, Andrea Riccardi, zelf ook minister is in Italië, mag het niet als een verrassing komen, dat de Italiaanse Eerste Minister ook naar Afrika trekt om er DREAM projecten te bezoeken, met een delegatie ondernemers uit de Pharma en zonnepanelen industrie in touw.

En de die andere oprichter van Sant’Egidio – Mgr. Vicenzo Paglia mag ook niet op het appel ontbreken. Paglia van de Pauselijke Raad voor het Gezin en onder DE GRootste drijfveren achter de Synode voor het Gezin die homo’s wil huwen en hertrouwden de communie geven. Voorzitter van de werk groep Eucumene van de Italiaanse bisschoppenconferentie,http://dream.santegidio.org/public/news/x__newsreadpubNS.asp?IdNews=1284&Curlang=EN

http://dream.santegidio.org/public/news/x__newsreadpubNS.asp?IdNews=1322&Curlang=EN

http://dream.santegidio.org/public/news/x__newsreadpubNS.asp?IdNews=1288&Curlang=EN


Men kan de gezondheidsgevolgen van ondervoeding niet met pillen oplossen – evenmin met homohuwelijken, feminisme, rechten van de Afrikaanse vrouw, abortussen, sterilisaties, of religieus syncretisme – indien de liefdadigheidsinstelling het begrip “akkers bewerken” niet in de mond neemt voeren ze strijd met de mens, in uiteindelijk, voeren ze strijd met Gods Creatie, en God Zelve.

Anoniem zei

En tot slot; Afrikaanse HIV/AIDS moeders baren vaak via keizersnede om HIV infectie van de baby te voorkomen. Het nieuws in de laatste maanden is vol met verslagen dat deze vrouwen tijdens hun keizersnede gesteriliseerd zijn.

In Nairobi.
In Kenya
In Zuid-Afrika
In Israël worden Afrikaanse immigranten chemisch gesteriliseerd.
In de VS idem. In Virginia hebben ze een gerechtszaak gewonnen.
Ook in Namibië hebben ze gerechtszaak gewonnen.

En dit is nog maar de eerste pagina van mijn Google-zoekresultaten.

Eugenetica komt voor ogen.

De creatie van het islamitisch-europees ras, zoals Coudenhove-Kalergi het zag komt voor ogen.

Het gaat hier over Sabbataiisme - ook Socialist/Communistisch Zionisme genoemd.

Anoniem zei

Sabbataiisme

Dit is anti-Torah, anti-Talmoed, anti-Religie en vooral anti-Joods. Voor de Sabbataianen is de enigste goede Jood, een dode Jood. Want Joden zijn, uiteraard Joods. Maar dat mag niet. Men moet anti-Joods zijn. Een moslim komt hiervoor in goed aanmerking.

Dit blog heeft Coudenhove-Kalergi behandeld. Dat is een verderzetting van het gedachtengoed van Sabbatai.

Sabbataiisme is zeer complex en betekent verschillende dingen, en om het te begrijpen moeten we eerst naar de volgelingen van Sabbatai Zevi (1626–1676) kijken.

Sabbatai Zevi werd door Nathan van Gaza (1643–1680) tot Joodse Messias uitgeroepen.

Nathan was niet van Gaza maar was in Jeruzalem geboren en zijn vader kwam uit Duistland (nu Polen). Zijn Duitse afkomst maakte hem per definitie een Ashkenazi. Hij gaf zich de achternaam “Ashkenazi” toen hij zich in (Ottomaans) Palestina vestigde om zich van de Sefardische Joden te onderscheiden.

Een briljant theoloog, die samen met de aalmoezen voor de armen ook de Kabbala uitdeelde.

In 1673 trouwde hij met de dochter van Samuel Lissabona van Gaza. (waarschijnlijk uit Lissabon) In Gaza heeft Nathan zich in de Kabbala kunnen verdiepen, en heeft hij het licht gezien. Dit is het licht wat later de Franse Verlichting wordt (zie hieronder) De Kabbala is oorspronkelijk in Syrië ontstaan, uit een traditie van Rabijnen die uit Spanje en Portugal verbannen werden.

Nathan van Gaza heeft zich na een paar visioenen en hocus pocus de rol van profeet aangemeten en onbenul Sabbatai Zevi overtuigd dat hij de Joodse Messias was.

In 1665 trekt Sabbatai Zevi naar Turkije om zijn nieuwe rol als messias te vervullen. In Smyrna (zijn geboortestad) had hij een 300 volgelingen maar hij komt er ook in contact met een Engelse handelaar. Er ontstaat een briefwisseling met Oliver Cromwell in Engeland en zijn Rump-Parliament en zo ontstaat de idee van Engels Millenarianisme - Het Laatste Oordeel zou in Engeland beginnen en Glastonbury zou het Nieuwe Jeruzalem worden, en dat de Britse Koninklijke Familie afstammelingen van Koning David zijn, en dus familie van Jezus.

Mijn bronnen verwarren hier de chronologie.

Cromwell had reeds in 1657 het Edict of Expulsion opgeheven en Joden konden zich opnieuw in Engeland vestigen. Niet dat joden ooit uit Engeland verbannen waren. Het waren geheime joden verkleed als katholiek.

Cromwell was zelf een agent van de Venetiaanse Joodse bankiers, die sinds Elisabeth I hun banken van Venetië naar Londen overgebracht hadden omdat het nieuwe handelsgebied niet meer in de Levant lag, maar in de Nieuwe Wereld. Het was eigenlijk begonnen met geheime Joden die Hendrik VIII verkeerd huwelijksadvies gegeven hadden, en Hendrik VIII overtuigd had dat hertrouwden de communie mochten ontvangen. Hendrik VIII had het schisma veroorzaakt, pauselijk gezag verworpen, de Liga van Kamerrijk verbroken, en zo konden Venetiaanse ‘Joden’ zonder bemoeienis van de Paus hun handel drijven. Ze hebben een de oorlogsvloor van Elisabeth I betaald, Spanje kortgewiekt en het Brits Koloniaal Rijk gefinancierd.

Het lijkt mij eerder dat Sabbatai het gevolg is van deze bankiers. Niet dat Sabbatai de bankiers beïnvloed heeft.

Het doel was om het Ottomaans Rijk in te palmen maar het is niet goed gelukt, ze hebben op de eerste wereldoorlog moeten wachten. De eerste wereldoorlog heeft ook met een paar andere vijanden van het Sabbataiisme afgerekend. Hongarije, Polen, Oekraïne....

Anoniem zei

Daarvoor moeten we eerst verder naar het verhaal van Sabbatai kijken.

De tweede vrouw van Sabbatai was een Pools meisje, Sarah. Een weeskind ten gevolge van de Chmelnitski-opstand in Oekraïne, onderdak gevonden in een katholiek weeshuis, weggelopen en als prostitue via Amsterdam in Livorno terecht gekomen, en ze had delusies dat ze vrouw van de messias zou worden. Sabbatai kwam het verhaal van de avonturen van Sarah te weten tijdens zijn tweede verblijf in Alexandrië en hij had in een droom van god vernomen dat de messias met een hoer zou trouwen, zoals de profeet Hosea. Zodoende, en ze leefden nog lang en gelukkig.

Hij trok naar Constantinopel, waar de Sultan geen risico nam en hem heeft laten opsluiten. Maar in de gevangenis, kreeg hij zoveel geld toegegooid, (zijn rijke sponsors die de illusie van de Joodse Messias aan de gang wilde houden) dat hij in staat was alles en iedereen om te kopen en in de gevangenen rijkelijker dan de Sultan in het paleis leefde. Ondertussen waren al de Sabbataianen dat zich onderrtussen doorheen Europa verspreid had, in verschillende synagoges zich op een nieuwe Exodus aan het voorbereiden.

Een paar Talmoedisten uit Galicië, (dat Pools/Oekrains probleem opnieuw) hebben geprobeerd Sabbatai in de gevangenis te bekeren maar dat is mislukt. Ze hebben Sabbatai’s ambities aan de Sultan overgemaakt die hem de keuze gegeven heeft dat hij zijn goddelijkheid kon bewijzen door zich aan een vuurpeloton (met pijlen) te onderwerpen, ofwel op de staak gestoken te worden, ofwel zich tot de Islam te bekeren.

Uiteraard dat deze Joodse messias, Sabbatai Levi zich tot de Islam bekeerde. EN DIT IS CRUCIAAL.

Vandaar dat Islam door Coudenhove-Kalergi als ideale godsdienst gezien wordt.

Sabbataiisme is een syncretisme tussen Jodendom en Islam – met infusies uit de Kabbala. Sex, drugs, Rock ‘n’ Roll, homoseksualiteit, linkse politiek, communisme als economie, en een totale afwezigheid van filosofie, moraal, en theologie.

De volgelingen van Sabbatai Levi die zich ook bekeerd hadden, hielden er een syncretische godsdienst aan over.

Tegelijkertijd ontwikkelde Sabbataiisme zich verder aan de hand van de Kabbala, Judeo-Islamitisch syncretisme, en communistische ideeën: hetgeen uiteindelijk tot de ideeën van de Franse verlichting leidde.

Voltaire bijvoorbeeld heeft zijn ideeën gekregen via contact met Sabbataianen in Tunesië. Marokko was een belangrijk centrum. En het Ottomaans Rijk. En die spanningen tussen Rusland en het Ottomaans Rijk in de 19de E, spelen hier ook een rol in het huidige Anti-Russische sentiment.

Anoniem zei

Dus Sabbataisme, evolueerde, via de syncretische judeo-islamitsiche godsdients met infusie van de Kabbala.

Overgenomen door de vrijmetselarij, en de Europese adel.

De Beierse Illuminsati die het overgenomen hebben.

Sabbataiisme zal uiteindelijk overgenomen worden in het christendom en tot het seculier christendom van ‘kardinaal’ Marx en ex-kardinaal bergoglio uitgroeien.

Tegenwoordig wordt Sabbatai niet meer vernoemd, het wordt Zionisme genoemd.

Anoniem zei

Sabbatai mocht zich dan wel de Joodse Messias noemen maar was dus geen jood – hij haatte joden en volgens hem was de enigste goede jood een dode jood.

Er wordt vaak beweerd dat Hitler en zijn entourage Joods waren. Kan kloppen maar onmogelijk na te gaan. Er waren in ieder geval Sabbataianen onder hen.

Afgezien van de samenzweringstheorieën, de financiers van Hitler, via de banken in Wall Street, (Kuhn,Loeb & Co.), Warburg en diens schoonvader Jacob Schiff. Lees de boeken van Antony Sutton “Wall Street and the Rise of Hitler”, en “Wall Street and the Bolsjevic Revolution”.

Communisme en Hitler zijn door Kuhn,Loeb & Co. gefinancierd. Het ontegensprekelijk bewijs staat in die boeken.

Jacob Schiff is vast en zeker een Sabbataiaan. En daarmee is het hekke van de dam.

Jacob Schiff was bevriend met John Foster Dulles. De connectie is het zijn broer Allen Dulles die in Turkije de assistent was van de US High Commissioner, en meegeholpen heeft aan de cover-up van de genocide van de Armeniërs.

Hetgeen de islamisatie van Europa vandaag de dag goed helpt.

Moses Hess (de filosoof) 19de E. is een belangrijke figuur die het oorspronkelijke Sabbataiime nieuw leven in te blazen. Hij was ook een proto-zionist.

Rudolf Hess (de Nazi) was waarschijnlijk de kleinzoon of neefje van Moses Hess. Rudolf Hess was in Alexandrië, Egypte geboren, aan ethnisch duits/Joodse ouders van Beierse afstamming.

Megele was naar het schijnt ook een Jood – niet zeker – maar zijn assistent Berthold Epstein in ieder geval.

Mengele werd beschermd in Argentinië. Geen twijfel. Was zelfs de Mossad en de anti-defimation league hebben hem niet terecht kunnen stellen. Hetgeen heel vreemd is. Dat zou op een strijd tussen Anti-defimation League / B’nai B’rith en de Mossad kunnen duiden.

Het eugentisch project van de Nazi’s stinkt naar Sabbataiisme. De concetratiekampen evenzeer.

Hitler heeft ‘Mein Kampf’ met een typemachine geschreven die Emil Georg von Strauss, voorzitter van Deutsche Bank, aan Hitler geleed had.

(Als de bewuste typemachine ‘Mein Kampf’ inderdaad geschreven heeft, zal Emil von Straus ‘Mein Kampf’ zelf wel geschreven hebben)

‘Mein Kampf’, is natuurlijk het beroemde manifesto van Hitler – en wat staat er allemaal in dat dat boek verboden moet worden? – ‘Mein Kampf’ is het manifesto van de anti-Joodse Bankier. (de zionist in andere woorden) Strauss was zakenpartner de Rothschild.

Goebbels was ook een jood, zeker een Sabbatiaan. Afkomstig uit Nederland. Werd op school “Rabbijn” genoemd.

De Nazi’s noemden zichzelf niet Nazi. Alleen zij die beter wisten, noemden hen Nazi, als afkorting voor Ashkenazi.

Ashkenazi, Nazi betekent “prins”, Ashkenazi betekent Prins van de Joden. Een titel die aan het hoofd van het Sanhedrin gegeven werd. Niet voor niets dat toen Jezus langskwam als Koning van de Joden dat het Sanhedrin zich niet gemakkelijk voelde.

Maar onze Joodse Messias hierboven noemde zich ook Prins van de Joden.


En daarmee zijn we terug bij de Eugenetica van Sant’Egidio, hun religieus syncretisme, hun haat voor de Kerk, hun haat voor de Joden (de Joodse-joden), hun liefde voor drugs, seksuele losbandigheid, etc. etc.

Anoniem zei

Het is eigenlijk grappig.

Op de eerste foto van de processie aan het begin van die mis. Er staat niemand met gevouwen handen.

gekruiste armen, hand op de rug, handen in de zakken, ja.

maar in gebed gevouwen handen? Nee.

Maar toch, op de foto van Gay-Pride zit die jongen links op de foto wel te bidden, of misschien was dat maar toeval.

Net zoals de maconnieke handdruk van Philip Heylen aan bergoglio

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer