dinsdag 3 maart 2015

De link tussen Johan Bonny, de ex-bisschop van Antwerpen, de EU, de 'Europese Agenda' en Coudenhove-Kalergi is de 'Gemeenschap van Sant'Egidio':


Waarom wil Johan Bonny de lichten van de Carolus Borromeuskerk doven tijdens een anti-islambetoging van Pegida?

Omdat de Carolus Borromeuskerk de kerk van Sant'Egidio in Antwerpen is!


Antwerpen, kerstdiner in de Sint-Carolus Borromeuskerk met daklozen:

Hier zien we hoe de 'Gemeenschap van Sant'Egidio' het 'Huis van God', in dit geval de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen, in een vreetschuur verandert.

Hier ziet u hoe Johan Bonny zich tijdens de feestelijkheden in de kerk in een hete aardappel verslikt... De dakloze vroeg waarschijnlijk naar het loon van de staatsambtenaar die tegenover hem zat...

Blijkbaar is ook Patrick Janssens (de ex-burgemeester) een fan van Sant'Egidio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 'Gemeenschap van Sant'Egidio': 'de V.N. van Trastevere"

De Gemeenschap van Sant’Egidio is een christelijke lekengemeenschap die in meer dan zeventig landen van alle continenten 60.000 leden telt. Die komen, naar eigen zeggen, samen voor het gebed en knopen vriendschap aan met de armsten van de eigen stad.

Op wereldschaal zet Sant’Egidio zich schijnbaar in voor de dialoog tussen godsdiensten en de vreedzame oplossing van conflicten. De Gemeenschap ontstond in 1968 in Rome. Ze ontleent haar naam aan het kerkje van Sant’Egidio in de wijk Trastevere, waar ook nu nog het centrum van de gemeenschap is gevestigd. In de Lage Landen heeft Sant’Egidio haar centrum in Antwerpen.

Sant'Egidio heeft echter meer weg van de 'binnenkerkelijke' maçonnieke lobby-groep die zich meer met internationale politiek bezighoudt, dan met de armen.

Sant'Egidio doet aan een parallelle diplomatie die losstaat van het Vaticaanse Staatssecretariaat.

Sant'Egidio 'dialogeert' steeds met extremisten en terroristen en maken hen zo salonfähig. Zo behandelen ze overheden en terroristengroepen als 'gelijkwaardig'. Terroristengroepen die vaak door de VS gesteund worden.

Sant'Egidio mengt zich expliciet als 'Katholieke' organisatie met alles en nog wat, hetgeen dingen vaak verergert, zeker in moslimlanden. Hun boeken bevatten vele fouten en propaganda etc.


Andrea Riccardi, de dubieuze oprichter van Sant'Egidio

Andrea Riccardi (Rome, 12 januari 1950) is een Italiaans historicus en stichter van de Sant'Egidiogemeenschap. Hij wordt op het internationale vlak beschouwd als een van de meest gezagvolle 'katholieke' leken. Hij was Italiaans minister van Internationale Samenwerking en Integratie in het Kabinet-Monti.

Wat doet een oprichter van een 'katholieke' beweging in een regering?


Andrea Riccardi maakt hier een vrijmetselaarsteken, namelijk de 'leeuwenpoot'
 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Riccardi in het Kabinet-Monti

Andrea Riccardi en Mario Monti


Mario Monti (Varese, 19 maart 1943) is een Italiaans politicus, senator voor het leven en econoom. Op 16 november 2011 werd hij de premier van het kabinet-Monti, een kabinet van technocraten. Op 21 december 2012 bood hij zijn ontslag aan. Op 28 april 2013 werd hij opgevolgd door Enrico Letta.

Monti is lid van de denktanks Friends of Europe, Bruegel, en de Trilaterale commissie, en is deelnemer aan de Bilderbergconferenties.

Monti, ook wel bekend als De Prof was van 1994 tot 2004 eurocommissaris, hij was binnen de Europese Commissie verantwoordelijk voor het mededingingsbeleid.

Monti is ook adviseur bij Goldman Sachs.

En Monti was uiteindelijk verantwoordelijk voor het vertrek van Paus Benedictus XVI, omdat in opdracht van Monti, via de Nationale Bank van Italië, de betaalautomaten en bankverrichtingen van het Vaticaan geblokkeerd werden.

Monti werd geboren als zoon van een Argentijn van Italiaanse afkomst, en een Italiaanse moeder. Monti hielp dus indirect de Argentijn en usurpator Bergoglio aan de macht!


Aartsbisschop Vincenzo Paglia is ook van Sant'Egidio en deze promoot 'homoseksuele partnerschappen', net zoals de homovlag in het embleem van Sant'Egidio:

Vincenzo Paglia, Bergoglio en Jose Maria Arancedo

http://kavlaanderen.blogspot.be/2013/02/aartsbisschop-vincenzo-paglia-van.html

Homovlag van Sant'Egidio 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In navolging van Coudenhove-Kalergi kreeg ook Andrea Riccardi zijn Karlspreis:

Lang leve het syncretisme van Sant'Egidio

Angela Merkel op 21 februari 2015 bij Sant'Egidio in Rome

De 'parallelle diplomatie' in actie:

Link:

http://www.santegidio.org/pageID/3/langID/en/itemID/11128/Chancellor_Merkel_visits_Sant_Egidio_With_human_freedom_and_the_courage_for_peace_you_change_the_world.html

Riccardi en Merkel in Rome
En natuurlijk ook een Karlspreis voor Merkel in Aken!

 Johan Bonny en Andrea Riccardi in Antwerpen:

Vergis je niet!

Fundamenteel zijn het racisten
die de nazistische 'weg-met-ons-ideologie' aanhangen!


EN SANT'EGIDIO IS EEN 'BINNENKERKELIJK'
ORGAAN DAT DE EUROPESE POLITIEK
DOOR HET STROT VAN DE KERK
MOET DUWEN...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer een ongelooflijke hoop gezever van het bisdom:

Wat ze zouden gedaan hebben als anderen iets zouden gedaan hebben, wat ze nu niet doen omdat de anderen het ook niet gedaan hebben, en als de anderen iets spontaan doen gaan ze nadenken wat ze dan zelf gaan doen maar ze houden alle opties open.

Veel eerder zouden ze toch Jef Barzin met elektrische draden laten spelen, zouden ze toch Pater Versteylen op levenslang celibaat in een strafgevoerde communiteit (pardon: strafcommuniteit) vastzetten, zouden ze Tom Schellekens direct laïciseren en alle saboteurs die destijds het dossier niet naar Rome gestuurd hebben maar in Antwerpen lieten liggen, onmiddellijk buitensmijten.
Welke krotters!

Anoniem zei

Indische filosofie speelt een belangrijke rol van Sant Egidio alsook voor Bonny.“... slachtoffer worden van de toenemende overstijging van ruimte, tijd en vooroordelen... “

Dat doet mij denken aan Bonny die zegt:

“We moeten binnen de Kerk zoeken naar een formele erkenning van de relationaliteit die ook bij veel holebikoppels aanwezig is.”

Wat Bonny met “relationaliteit” bedoelt is eigenlijk een mysterie. Het spreekt niet over “relaties”, anders zou het woord gebruikt hebben, hij spreekt weldegenlijk over “Relationaliteit”.

(1) Relationaliteit is een filosofisch concept dat door de Indische Jood Joseph Kaipayil geformuleerd is en refereert naar de Theorie van Realiteit die het bestaan, de natuur en betekenis van dingen interpreteert in relatie tot het bestaan, de natuur, en betekenis van andere dingen. Voor diegenen die weten wat ontologie is, kan relationalisme simpelweg uitgelegd worden als de verwerping van de ontologie.

Dus iets kan nooit op zich bestaan, maar kan alleen bestaan wanneer het in relatie staat met iets anders. Wanneer je dat op theologie gaat toepassen krijg je heel rare dingen:

God bijvoorbeeld kan niet op Zich bestaan, er zijn andere goden nodig. De Bijbel kan niet correct zijn, tenzij een ander religieus boek – bv. de Koran – het ook zegt. De Bijbel, de koran, de Bhagavad Ghita, of de Kama Sutra voor dat part, is voor Joseph Kaipayil allemaal dezelfde pot nat. Een huwelijk kan niet uitsluitend voor man en vrouw bestaan, omdat homo’s ook iets soortgelijks doen.

Je zal snel inzien dat dergelijke filosofie het levenselixir voor de eucumene is.

(2) Relationalisme is ook een concept in Theorie van Ruimte en Tijd, en hiermee zijn we bij de Coudenhove-Calergi aanbeland: “... de toenemende overstijging van ruimte, tijd en vooroordelen... “

In de theorie van Ruimte en Tijd spreken we wel over ‘relationisme’, en niet over ‘relationalisme’. Newton hield dat Ruimte en Tijd op zich konden bestaan (substantivalisme) – onafhankelijk van andere dingen, terwijl Leibniz hield dat Ruimte en Tijd alleen kan bestaan in relatie tot de relaties tussen objecten (relationisme).

(3) Relationalisme is ook een sociologische theorie. Substantivalisme in sociologie houdt dat individuen als onafhankelijke, zelf-subsistente eenheden bestaan, die in staat zijn tot sociale interactie. Terwijl Relationalisme in Sociologie het individu verwerpt, en het individu niet als uitgangspunt gebruikt om de samenleving te analyseren.

Iemand die nu nog aan het lezen is, zal zeggen dat het allemaal onbegrijpbaar is. Natuurlijk, het is een geforceerde theorie die niet uit te leggen is.

Maar als je een relationalistische socioloog zou vragen of de “vrije wil” bestaat, zal hij beginnen te zweten, en meer onbegrijpbare onzin uit zijn nek slaan.

Als je een relationalist gaat vragen of de mens gelijk en vrij geboren is...

Als je een relationalist gaat vragen of God allemachtig kan zijn...

Als je Bonny gaat vragen wat hij bedoelt met “realionaliteit die ook bij homokoppels aanwezig is”...

Onnodig om toe te voegen dat relationaliteit de Westerse filosofie, moraal, theologie, cultuur, wetenschap, kunst, en de mens zelf verwerpt.

Het precies dit wat de liberalist met de maatschappij probeert te bereiken. Een maatschappij kan alleen bestaan wanneer het bestaan van het individu ontkent wordt, en dan pas kan de perfecte maatschappij ontwikkelt worden. Een maatschappij die niet bestaat uit relaties tussen de individuen maar een maatschappij die “relaties” IS.

En ik denk dat dit zo ongeveer neerkomt op de denkwijze waarmee Bonny het homohuwelijk aan de man wil brengen – met behulp van de verwerpen van zo goed als alles.

Einstein mag op zoek gegaan zijn naar de formule van het alles. Bonny heeft de formule van (de verweerping) van het het alles. Geef hem een nobelprijs. Misschien dat hij die prijs niet zal weigeren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer