zondag 22 maart 2015

De homoseksualisering van het Orthodoxe genootschappen gaat niet door...

Homoseksualiteit wordt dan toch geen thema tijdens het panorthodox concilie van 2016 [Schokkend!]. De Grieks-orthodoxe Kerk [!] had ervoor geijverd om het thema tijdens de debatten van de leiders van de verschillende orthodoxe Kerken te bespreken. Tijdens de recente bijeenkomst van orthodoxe kerkleiders in Chambesy, op initiatief van het Oecumenische Patriarchaat [Dat onder invloed van de Amerikaanse regering staat!], wist zij ook andere kerken van de zinvolheid van het debat te overtuigen [LOL], al was het niet de bedoeling om de kerkelijke leer te wijzigen [!].

Volgens metropoliet Ioannis Zizioulias van Pergamon spreken de Russisch-orthodoxe Kerk [!] en enkele andere conservatieve [!][!][!] kerken echter een veto uit. Het redactiecomité met afgevaardigden van de verschillende orthodoxe kerken besloot het thema af te voeren.

Bron: Kerknet

Conservatief!

Weer een probleem erbij voor de oecumenische gay-mafia in het Vaticaan! 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Met dank aan de Russisch-orthodoxe Kerk!

Anoniem zei

Weer een voltreffer!

Anoniem zei

Kan men eens niet normaal doen. Een man is gemaakt door God om een vrouw lief te hebben en nadat hij met haar getrouwd is, kinderen te hebben. Al de andere brol (man + man, vrouw + vrouw etc etc ) is misschien in onze hersenen mogelijk, maar dit is tegen de wil van God en zijn natuurwetten.

Anoniem zei

Wat zal Kerknet teleurgesteld geweest zijn!

Anoniem zei

Zoek Metropoliet Ioannis Zizioulias van Pergamon eens op.

Daar heb je weer een tist die de Britse buitenlandse politiek uitvoert, m.n.; hij is natuurlijk anti-Russisch.

Dat anti-Russisch thema zal je vaak terugvinden in de geschriften van de vroege Zionisten - die de Russische Orthodoxe Kerk nog harder haten dan de Katholieke.

Zijn theologie is op zijn best 'atheistisch' te noemen. Waar Torfs nog zo een beetje het Kerkrecht volgt, en Bonny nog zo een beetje voor bisschop kan doorgaan, is Ioannis Zizioulias veel radicaler.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer