dinsdag 10 februari 2015

Op 9 februari 2015 liet 'pater' Volpe, in opdracht van Bergoglio, het San Domenico klooster van de Franciscanen van de Immaculata in Teramo (Prov. Abruzzen) sluiten:

Bron: Radio Spada

Link:


http://radiospada.org/2015/02/chiude-la-comunita-dei-francescani-dellimmacolata-teramo/

De schijnheiligheid van het Vaticaan stuit elke rechtschapen mens tegen de borst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Is het daarom dat Bergoglio genomineerd is voor de Nobel Vredesprijs?

Of is het omdat hij de gelovigen opgeroepen heeft om massaal voor vrede te bidden? Nee, Rozenkransbiddende gelovigen zijn volgens hem “neo-pelagionisten”. “Al dat getel van tientjes en Rozenkransen”.

Als het bidden van H. Rozenkrans toch te veel werk is, waarom niet gewoon het spel op 5 minuten afhaspelen en snel tussen de soep en de aardappelen Rusland aan het H. Hart van O.L.V. consacreren?

Bonny heeft zijn homo-prijs aan zich voorbij laten gaan. Ja, goed. Wat je daar ook van moge denken. Maar indien Bergoglio zijn Vredesprijs van het maconnieke Nobelcomité aanvaardt zal dat een even grote schanddaad zijn als Bonny, indien deze laatste de homoprijs wel aanvaard zou hebben.

Bonny, Bergoglio en vele anderen zijn religieuze leiders. En er zijn twee dingen die je van religieuze leiders moet weten. Ten eerste; ze zijn religieus, en ten tweede; het zijn leiders. Indien ze geen van beide willen zijn moeten ze hun ontslag indienen, en dat ze dan hun prijzen maar ontvangen, als ze ze dan als gewone burger nog kunnen winnen. “Maar voorwaar Ik zeg u, zij hebben hun loon reeds ontvangen.” (De “prijs” voor de katholiek is geen bokaal of een medaille, maar de prijs voor de katholiek is de Verlossing) En het is niet alsof het gebed voor vrede in de tuinen van het Vaticaan tot iets anders geleid heeft dat de meest brutale slachting van Palestijnen in Gaza.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer