zaterdag 7 februari 2015

De racistische ideeën van Richard Nicolaus Graaf van Coudenhove-Kalergi, de fascistische Paneuropese Unie, de Europese Unie als de nieuwe Sovjet Unie, de massa-immigratie als een omgekeerde vorm van 'eugenetica', 'paus' Johannes XXIII en het Tweede Vaticaans Concilie en de vernietiging van het Christendom in Europa, Fatima en de mislukking van het Europese Utopia...
De verraders van de Europese Volkeren:


2015 - Martin Schulz
2014 - Herman Van Rompuy
2013 - Dalia Grybauskaitė
2012 - Wolfgang Schäuble
2011 - Jean-Claude Trichet
2010 - Donald Tusk
2009 - Andrea Riccardi van de Sint-Egidiusgemeenschap
2008 - Angela Merkel
2007 - Javier Solana
2006 - Jean-Claude Juncker
2005 - Carlo Azeglio Ciampi
2004 - Pat Cox
2004 - Buitengewone toekenning aan Paus Johannes Paulus II
2003 - Valéry Giscard d'Estaing
2002 - de euro
2001 - György Konrád
2000 - Bill Clinton
1999 - Tony Blair
1998 - Bronislaw Geremek
1997 - Roman Herzog
1996 - Koningin Beatrix
1995 - Franz Vranitzky
1994 - Gro Harlem Brundtland
1993 - Felipe González Márquez
1992 - Jacques Delors
1991 - Václav Havel
1990 - Gyula Horn
1989 - Frère Roger Schutz, Communauté de Taizé
1988 - François Mitterrand en Helmut Kohl
1987 - Henry Kissinger
1986 - Het volk van Luxemburg
1984 - Karl Carstens
1982 - De Spaanse koning Juan Carlos I
1981 - Simone Veil
1979 - Emilio Colombo
1978 - Konstantinos Karamanlis
1977 - Walter Scheel
1976 - Leo Tindemans
1973 - Salvador de Madariaga
1972 - Roy Jenkins
1970 - François Seydoux de Clausonne
1969 - Commissie van de EEG
1967 - Joseph Luns
1966 - Jens Otto Krag
1964 - Antonio Segni
1963 - Edward Heath
1961 - Walter Hallstein
1960 - Joseph Bech
1959 - George Marshall
1958 - Robert Schuman
1957 - Paul-Henri Spaak
1956 - Winston Churchill
1954 - Konrad Adenauer
1953 - Jean Monnet
1952 - Alcide De Gasperi
1951 - Hendrik Brugmans
1950 - Richard Nikolaus, Graaf van Coudenhove-Kalergi

Allen 'bekroond' met de Internationale Karelsprijs in Aken!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu mag je dat lijstje nagaan en iedereen in dat lijstje is ofwel:

(1) Een NAVO bloedhond die hun diensten geleverd hebben in het starten en onderhouden van de Koude Oorlog, ofwel
(2) communist, ofwel,
(3) met een politieke carrière gefinancierd door de CIA, met een duister verleden dat geheim gehouden wordt door de CIA, en die daarom doen wat de CIA hen opdraagt, anders wordt hun geheim gelekt. Ze voldoen aan de “Cosmetische Vereisten” van de CIA: zien er goed uit (mooi gekleed, veel make-up), gepolijste woorden (praten te veel, maar geen inhoud, maar het klinkt goed), populistisch, en jong. En een razendsnelle carrière, die hen in geen tijd tot de top-job promoveert.

(4) Ofwel een combinatie van de drie.

---
Tony Blair bijvoorbeeld voldoet aan alle drie.

Grote afwezige is Margaret Thatcher: die voldoet ook aan alle drie.

Bergoglio voldoet ook aan alle drie, en hij zal de prijs nog wel krijgen.

Václav Havel is net zoals Bergoglio een goed voorbeeld van iemand die te snel tot top-job rijst zonder een cent op zak te hebben. Tony Blair idem. En allemaal met een duister verleden waar niemand iets van weet. Barrack Obama is ook een Enigma.

Een korreltje zout is vereist. De CIA krijgt altijd de schuld, omdat ze het op dergelijke grote schaal gedaan hebben, maar elke geheime dienst probeert andere landen te manipuleren. Zelfs Lodewijk XIV was de oppositie partij in het Brits parlement aan het financieren, opdat de Engelse koning, Charles II zich op Frankrijk voor leningen moest blijven verlaten. Het is echt niets nieuws, en elk land maakt zich aan deze manipulaties schuldig.


Punt is dat de Europese Unie een zionistisch complot van de Bonapartisten in de VS is, met als uiteindelijk doel de verwoesting van Europa indien Europa iets te machtig wordt.

Bonapartisten, omdat de CIA door het achter kleinneef van Napoleon opgericht is.
Zionistisch, omdat zionisme haar oorsprong vindt in Communisme, of tenminste, de situatie in Rusland, in de tijd voor de Bolsjewieke Revolutie.

Anoniem zei

Vergeet niet toen Alexander II van Rusland de serven (slaven) wilde emanciperen, hij iedereen een stuk grond wilde geven zodat ze het konden bewerken en in een levensonderhoud konden voorzien.

De grondeigenaren waren hier niet blij mee, want dat betekende dat ze hun eigendom aan de armen moesten geven. Deze landadel waren in het algemeen Joden. Maar niet joods in de religieuze zin maar een groep mensen die zich omwille van hun anti-christelijk standpunt (of anti-orthodox – hoe je het wil bekijken) liever met het jodendom identificeerden, want de Joden hadden uiteindelijk deïcide gepleegd.

Dus een groep mensen die zich moreel, filosofisch en theologisch actief verzetten tegen het concept van het “Vleesgeworden Woord”.

Daarin ligt de grondslag van het Zionisme – namelijk een ‘sociale-moraal’ – in plaats van, en in tegenstelling met de ‘moraal-theologie’ van het christendom.

Natuurlijk had geld er ook veel mee te maken, en ze geven hen land liever niet aan de geëmancipeerde serven.

Daarin ligt de grondslag van de economie van het Zionisme, namelijk communisme.

Die Russische Joden zijn naar Europa getrokken, en in het bijzonder Parijs, Londen, Berlijn als financiële en culturele centra, maar ook Brussel als maconniek centrum. (In die tijd was Congo nog persoonlijk eigendom van de koning) en natuurlijk ook New York.

Die Russische Joden hebben dan de Bolsjewieke Revolutie op Rusland losgelaten, de Tsaar is vermoord, en het persoonlijk eigendom afgeschaft. De Russische Joodse landadel hebben wel hun geld teruggekregen. De
Staat had de goederen geconfisqueerd, inclusief de goederen van die joden, maar de staat moest ook lenen. De Staat gaf geconfisqueerde goederen aan de banken als waarborg (de Rothschilds bijvoorbeeld) Dit liquideerde de onroerende goederen, en de banken versluisde het geld door naar de voormalige landadel die ondertussen permanent in Europa woonden, en gaven de Staat haar leningen. (Lenin heeft zijn naam niet gestolen – hij staat beter bekend als ‘Vladi Meer Leningen’) Dit mechanisme komt erop neer dat de landadel haar goederen aan de staat verkocht had. Natuurlijk, omdat de Russische activa door passiva vervangen werden en de activa het land verlieten, terwijl de leningen in Rusland gedomicilieerd waren, was de Roebel niets waard, en de hele geschiedenis van de USSR is de ene devaluatie van de Roebel na de andere.

Mikhail Bakunin is hier een prachtig voorbeeld:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Bakunin

Op deze ene Wikipedia pagina staat alles wat er over het Communisme te zeggen valt.

Het huidige anti-Russisch sentiment is precies op Poetin gericht, omdat Poetin een staatsmanschap aanwendt in de traditie van Tsaren Nicholas I en Alexander II.


Je moet wel heel stekenblind zijn indien je niet inziet dat Europa door een door Communistisch is, inclusief met anti-kerkelijk sentiment, collectivisionistisch anarchisme, het verwerpen van de natiestaat, het afzetten van koningen en staatshoofden, confiscatie van goederen (50% belasting telkens het van eigenaar veranderd) en een arbeider die voor de staat werkt (50% inkomensbelasting) En een staat die in functie van de banken staat, omdat de staat AL haar belastingen aan de banken geeft alleen al om de interest op de staatleningen te kunnen betalen, en als de staat haar ambtenaren wil betalen, of onderwijs, gezondheidszorg en sociale zekerheid wil voorzien, moet het geld hiervoor vereist in haar geheel geleend worden – elke maand opnieuw.

De economische crisis is niet een crisis in die zin dat economie het niet goed doet, maar een crisis dat de staat niet meer in staat nog meer te lenen en zelfs moeite heeft haar bestaande leningen te betalen.

De zaakjes gaan dus niet goed voor de banken.


EN INDIEN IEMAND MIJ KAN HELPEN;

VOORLOPIG HEB IK GEEN BETER MECHANISME ONTDEKT OM STAATSSCHULD TE HERSTRUCTUREREN DAN EEN GOEDE OORLOG DIE MINSTENS EEN 20% VAN DE BEVOLKING DOODT, EN HET LAND 50% IN PUIN LEGT.

Na een totale desintegratie van een financieel systeem, weet niemand nog wat een Euro waard is, en men kan opnieuw beginnen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer