donderdag 1 januari 2015

12. In het Turks: Katolik öğrencilerden papaza tepki: “Tahammül sınırlarını aşıyorsunuz"

Katholieke studenten reageren op bisschop Bonny: ‘U overschrijdt de grenzen van het goed fatsoen’


Anvers Papazı Johan Bonny, geçtiğimiz hafta sonu Flaman De Morgen gazetesine yaptığı bir açıklamada kilisenin eşcinsel ilişkileri resmen tanıması gerektiğini ifade etti.

De bisschop van Antwerpen Johan Bonny zei afgelopen week in de Vlaamse krant De Morgen, dat de Kerk homoseksuele relaties officieel moet erkennen.

Bron: Zaman

Link:

http://www.zamanbelcika.be/haber/gundem/4042/katolik-ogrencilerden-papaza-tepki-tahammul-sinirlarini-asiyorsunuz

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het toppunt van schande: uitgelachen worden door ottomanen

en dan heb ik het niet over het KVHV...

Anoniem zei

Ja maar, ga het de Ottomanen eens vragen wat zij van een homohuwelijk denken en of ze overwegen het binnen afzienbare tijd zelf in te voeren.

En de Ottomanen hebben goed lachen. Met types als Bonny moeten ze zich niet direct aan een nieuwe kruistocht verwachten.

In tegendeel zelfs, Bonny als lid van de Congregatie voor de Eenheid in de Kerk - zaait verdeeldheid in de Kerk en maakt het onmogelijk om nog met andere godsdiensten oecumenische dialogen te voeren.

Tot gevolg kunnen de Ottomanen opgelucht ademhalen want vanaf nu zullen ze met rust gelaten gaan worden door types die menen dat God en Allah dezelfde is, en kunnen ze de paus gewoon toegang tot een moskee ontzeggen, om te voorkomen dat een paus de moskee misbruikt om er tot de verkeerde god te bidden.

Om zoveel schade aan te richten. En dan spreek ik niets eens over theologische schade of blasfemie. Het roept om wraak, maar men kan alleen oproepen voor zijn bekering te bidden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer