woensdag 28 januari 2015

BREAKING: Paus Benedictus XVI probeerde de invloed van de CIA binnen het Vaticaan onder controle te krijgen. Dat werd hem niet in dank afgenomen!

Traditioneel werkt de CIA via de Bank van het Vaticaan:Het terugdringen van de CIA binnen het Vaticaan is natuurlijk de oorzaak van de zogenaamde 'abdicatie' van Paus Benedictus XVI!

Daartoe diende ook de lastercampagne die wereldwijd door de media tégen Paus Benedictus XVI werd gevoerd... De pedofilieschandalen, Vatileaks, etc. Dit is des te opvallender aangezien nu, onder Bergoglio, blijkbaar helemaal niets meer aan de hand is!

Het moordcomplot, het aftreden van Berlusconi en het blokkeren van alle betalingsverkeer binnen het Vaticaan, door de Italiaanse Nationale Bank, leidde uiteindelijk tot het vertrek van Benedictus.

De zogenaamde 'abdicatie' van Paus Benedictus XVI was een staatsgreep die door de CIA werd uitgevoerd en die georchestreerd werd door Wallstreet en de City of London!

Meer dan ooit blijkt, dat Paus Benedictus XVI nog steeds de enige en ware Paus is.

Namelijk, volgens het Kerkelijk Recht kan een paus niet aftreden, wanneer hij onder druk wordt gezet:

CODEX IURIS CANONICI
Codex van het Canonieke Recht
BOEK II  -  VOLK VAN GOD
DEEL II  -  HIERARCHISCHE INRICHTING VAN DE KERK
AFDELING I  -  Hoogste gezag van de Kerk
TITEL I  -  Paus en Bisschoppencollege
HOOFDSTUK I  -  De Paus

332 § 2 "Als het voorkomt dat de Paus afstand doet van zijn ambt, is voor de geldigheid vereist dat de afstand vrij geschiedt en op de juiste wijze kenbaar gemaakt wordt, niet echter dat deze door wie ook aanvaard wordt."


Het lijkt er ook steeds meer op, dat tijdens het Tweede Vaticaans Concilie, de CIA de pen heeft vastgehouden bij het schrijven van bepaalde documenten...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Journalist David Yallop believes that Calvi, with the assistance of P2, may have been responsible for the death of Albino Luciani who, as Pope John Paul I, was planning a reform of Vatican finances.

Anoniem zei

Paus Johannes-Paulus I wilde inderdaad de Vaticaanse Bank hervormen. Hij wilde ook de kerkelijke vrijmetselaars die op de "Lista Pecorelli" stonden (o.a. Leo Suenens) uit de Kerk zetten.

Calvi was niet betrokken bij de moord op Paus Johannes-Paulus I. Het is duidelijk dat de Staatssecretaris en Camerlengo van Paus Johannes-Paulus I, 'kardinaal' en vrijmetselaar Jean-Marie Villot, Paus Johanes-Paulus I heeft laten vermoorden. Als Camerlengo en dus als interim administrator van het Vaticaan, besloot hij ook dat er géén autopsie op het lichaam van Paus Johannes-Paulus I zou worden uitgevoerd.

Opvallend is ook dat Jean-Marie Villot enkele maanden later ook gestorven is. Waarschijnlijk vermoord!

Paus Johannes XXIII was een vrijmetselaar en betrokken bij allerlei duistere zaakjes.
Paus Paulus VI was een vrijmetselaar en idem.
Paus Johannes-Paulus I was dan "te goeder trouw".
Paus Johannes-Paulus II was een CIA-agent.
Paus Benedictus is ook "te goeder trouw".
Bergoglio is een vrijmetselaar en een usurpator namens de CIA!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer