vrijdag 16 januari 2015

Bergoglio maakte vandaag samen met Luis 'kardinaal' Tagle van Manilla het satansteken:

FILIPPINE: LA NUOVA BENEDIZIONE CON LE CORNA DEL VESCOVO DI ROMA!

Anton LaVey was de oprichter van de 'Church of Satan'

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Het handgebaar van de paus wil zeggen "ik hou van jou". Dit is universele gebarentaal hiervoor en heeft niets te maken met de duivel.

The Guardian Angel zei

@ vorige Anoniem,

Een voorspelbare reactie.

Het is duidelijk dat dit handgebaar gebruikelijk is in de rock-cultuur en in de satanskerk.

Men moet mij niet wijsmaken, dat Bergoglio, die van Italiaanse afkomst is, en als Argentijn waar dit symbool gangbaar is, dat Bergoglio dus niet de betekenis van de 'Gesto delle corna' zou kennen!

In landen zoals Argentinië, Brazilië, Colombia, Cuba, Griekenland, Italië, Portugal, en Spanje is dit het symbool voor "overspel".

Het is het meest vulgaire handgebaar dat je kan maken.

Hoe denk je dat men dit in Italië interpreteert?

Anoniem zei

Eerste anoniem maakt zich belachelijk.

Een universeel handgebaar. Om je kapot te lachen.

Ga eens naar een Australie en steek je duim in de lucht; het "universele gebaar" voor OK. En zie wat er dan gebeurd. In Australie betenkent dat je je duim uit je gat moet trekken, hetgeen betekent dat je je handen uit je zakken moet trekken.

Of het "universele handgebaar" voor "Ga terug", (de palm van je hand van je weg stoten) In Japan betekent dat het omgekeerde.

In Arabische landen is het tonen van de palm bijzonder beledigend.

Aangezien de paus een universele leider van de Katholieke Kerk is, en de Katholieke Kerk de Kerk voor de hele wereld, houdt hij zich beter aan ECHT universele handgebaren, zoals een kruisteken, of een zegening.

Het probleem is niet zo zeer dat Bergoglio daar flauwe handgebaren maakt - dat hij het maar doet als het niet kan laten de toffe uit te hangen.

Het probleem dat ik met Bergoglio heb is dat ik hem nooit een kruisteken zie maken, maar alleen de toffe zie uithangen, en zich door iedereen voor de zot laat houden, die hem beloven dat wanneer hij zotte toeren uitsteekt dat hij dan den toffe gaat zijn.

Anoniem zei

Het klopt dat dit handgebaar in ASL gebarentaal "Ik hou van jou" betekent, maar dan als anagram als het ware.

Het is de contractie van "I Love You", tot "ILY" in 1 handgebaar. Men zou beter de drie letters individueel uitspellen, met drie individuele handgebaren.

“I”, maak een vuist met de palm van de hand naar voor, en steek de pink op.
“L”, met de duim en wijsvinger omhoog.
“Y”, met de pink en duim omhoog.

ILY, is dus pink, wijsvinger en duim omhoog.

ASL is American Sign Language, dat de norm is in de Engels-talige landen, West Centraal Afrika, Filipijnen en Indonesië. De Amerikaanse kolonies, zoals ik ze noem. Dus zo heel universeel is het ook weer niet.

Ik wil er ook op wijzen dat elke zelf-respecterende satanist, illuminaticus, en vrijmetselaar alleen de wijsvinger en pink opsteekt. De duim blijft ingehouden.

Anoniem zei

Waarom moet Bergoglio mijn godsdienst altijd kunnen beledigen, of is het zijn absoluut recht op vrije meningsuiting?

Anoniem zei

Het gebaar zoals op de eerste foto kan ik niet eens maken, fysiek lukt me dat niet. Ik heb de duim nodig om de ringvinger beneden te houden als ik de pink omhoog doe. Voor Bergoglio De Duivel blijkbaar geen probleem.

Anoniem zei

een gewoon kruisteken was weer te moeilijk zeker? waarom moet die man toch weer een op zijn minst dubieus teken gebruiken ipv gewoon eens een oprechte apostolische zegen. dat kan nu toch niet zo moeilijk zijn.

Anoniem zei

Aan anoniem 17 januari 2015 13:23

Het grote probleem met deze Pontifex is dat hij steeds weer dingen doet en zaken zegt die hij zo niet zo zou willen gedaan of gezegd hebben en die dan steeds weer nieuwe interpretaties nodig hebben.
Verlies er Uw tijd niet mee.
Houd U veel eerder aan de woorden van Onze Heer Jezus Christus zelf:
"Uw ja moet ja zijn en Uw neen neen".
Bonne chance.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer