maandag 5 januari 2015

17. De homoseksualisering van de Bergoglio-kerk gaat verder: Rauber kardinaal!

Homo-file in Brugge: Roger Vangheluwe - Godfried 'kardinaal' Danneels - Walter 'kardinaal' Kasper - Karl-Josef Rauber én Johan Bonny

De Duitse aartsbisschop Karl-Josef Rauber, van 2003 tot 2009 apostolisch nuntius in België en Luxemburg, is een van de prelaten die op 14 februari eerstkomend door paus Franciscus tot kardinaal zullen worden gecreëerd.

Rauber voerde de voorbereidende gesprekken met het oog op de opvolging van kardinaal Godfried Danneels als aartsbisschop van Mechelen-Brussel. Later verklaarde de nuntius, met een voor een Vaticaanse diplomaat ongeziene openhartigheid, dat er algemene overeenstemming bestond om mgr. Jozef De Kesel, toen hulpbisschop van het aartsbisdom Mechelen-Brussel en nu bisschop van Brugge, voor te dragen als nieuwe aartsbisschop, maar dat paus Benedictus XVI persoonlijk de voorkeur gaf aan de meer gezagsgetrouwe mgr. André-Joseph Léonard.

Mgr. Rauber is niet stemgerechtigd bij een eventuele pauskeuze omdat hij de leeftijd van 80 jaar heeft bereikt.

Bron: Kerknet

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Moest die homocirkel omringt zijn door de politie?

Anoniem zei

De kardinaalsbenoeming van Rauber wordt internationaal zeer uitvoerig gecommenteerd.
Op www.katholisches.info werd de belgische context, waarin Rauber nu inderdaad niet gunstig voor het geloof in actie trad, tot in de laatste Details uit de doeken gedaan.
Tenminste zijn Danneels en Kasper dan niet meer alleen op de toekomende "synode voor het gezin".
Wat een janboel! Het is inderdaad goed op weg om een "jeanettencafé" te worden (ze kunnen de CPRL dan ook direct weer open maken)
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Anoniem zei

Een kleine update v. 06.01.2015 avonds (Deel 1):
Op kerknet verscheen vandaag de melding van het kardinalaat van Rauber: natuurlijk zeer veel over zijn activiteiten in Zwitserland, waar hij in Chur de traditioneel gezinde bisschop Haas het mes in de rug stak (dat vinden de Modernisten fantastisch)(door interventie van de Fürst van Liechtenstein werd Z.E. Msgr. Haas dan aartsbisschop in Vaduz), veel minder dan over zijn activiteiten in Belgiê;
dat Rauber nog in 2008-2009 intervenieerde in het Vaticaan om DeKesel aartsbisschop te laten benoemen en tegen z.E. Léonard intrigeerde, wordt natuurlijk verzwegen.
(Dat is nu niet zeer opportuun nadat Jefke DeKesel "inschattingsfouten" aan de lopende band gemaakt heeft en 4 1/2 jaar lang de pedofiele beer in zijn bisdom liet voortgisten).
Interessanter is wel het interview dat Rauber gisteren gaf:
"...dat hij niets tegen Paus Benedictus XVI had"(dat correspondeert niet met de waarheid zoals het kath.net-archief met de uitspraken v. Rauber toont)en "...Maar dat hij met Kard. Bertone niet uitkwam"( tiens, tiens)
De Memoires v. Kard. Bertone schijnen mij zeer interessant te worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer