woensdag 3 december 2014

Hindoe-wereldraad maant aan tot bestrijding van het Christendom

Tijdens het congres van de Hindoewereldraad in de Indiase staat Delhi zijn pamfletten uitgedeeld waarin het christendom als een van de grote vijanden wordt bestempeld. Dat meldt 'Fides'. 

Deelnemers van het congres ontvingen een pamflet met de namen van vijf vijanden, die moeten worden bestreden. Naast de islam, het marxisme, het materialisme en het onderwijssysteem dat onder Britse bewind werd uitgebouwd wordt ook het Christendom uitgeroepen tot 'vijand van het hindoeïsme'. Christelijke missionarissen wordt verweten dat zij hun eigen waardesysteem van de westerse samenleving willen opleggen. Volgens het pamflet tast het religieuze en culturele pluralisme het weefsel van de Indiase samenleving aan.

Het congres in Dehli bracht aanhangers van de Hindutva ideologie samen. Die preekt dat er in India enkel plaats is voor hindoes. De Hindoewereldraad, die nauwe banden heeft met de regerende BJP-partij, is volgens mensenrechtenorganisaties een van de belangrijkste aanstokers van het geweld tegen christenen en andere religieuze minderheden.

Bron: Kerknet

Link:

http://www.kerknet.be/actua/nieuws_detail.php?nieuwsID=127482


En dan de dwaasheden die door het Tweede Vaticaans Concilie werden verkondigd:

NOSTRA AETATE
2 Zo doorvorsen de mensen in het Hindoeïsme het goddelijk mysterie en drukken dit uit door een onuitputtelijke rijkdom [!] aan mythen en door scherpzinnige [!] pogingen van filosofisch denken. Zij zoeken de bevrijding uit de beklemming van het menselijk bestaan [!] [!] [!] door vormen van ascetisch leven of door diepe beschouwing of door met liefde en vertrouwen hun toevlucht te nemen tot god [!] [!] [!] [!] [!].

"De god van het hindoeisme"? Welke is dat dan?

Wisten de Concilievaders dan niet dat de hindoes 330 miljoen goden hebben?

Link:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Hindu_deities 

WAT EEN DWAASHEID!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit congres werd door aanhangers van de Hindutva ideologie georganiseerd.

Lees wat er staat: "Ideologie", religie heeft hier niets mee te maken.

Het opperste gerechtshof in India heeft ook geoordeeld dat Hindutva niets met Hindoeïsme als religie te maken heeft.

Maar inderdaad, de pers moet eens leren eerst Wikipedia te raadplegen eer ze niet-gekende termen in hun artikeltjes schrijven.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hindutva

Het woord Hindutva is in 1923 door (atheïst) Vinayak Damodar Savarkar uitgevonden. Het drukt de Indiase onafhankelijkheid gedachte uit. Hij was als student rechten in Londen geradicaliseerd (zoals altijd), en verkoos communistische revolutie (zoals altijd) om India van onder het koloniaal juk te bevrijden. Omwille van zijn betrokkenheid in de Morley-Minto Revolte is hij gearresteerd en tot 50 jaar gevangenis veroordeeld. In de gevangenis schreef hij een boek ((zoals altijd) net zoals Luther, Hitler, Marx en anderen – je moet de boeken die in gevangenissen geschreven zijn altijd wantrouwen) Na publicatie van dat boek hebben ze hem weer vrijgelaten. Hij was opnieuw nuttig om de boel op stelten te zetten. (> 1 miljoen doden)

Dat boek: Hindutva. Who is a Hindu? Het boek is interreligieuze gezever, nationalistisch, racistisch, seculier, atheïstisch, intercultureel onder hindoe paraplu. Zoals de VN of EU wanneer die ‘high on speed’ zijn, of zoals Hitler, Marx en anderen. Allemaal dezelfde zever.

In de jaren 1980 is Hindutva opnieuw populair geworden onder eerste minister, Rajiv Gandhi, zoon van de vermoorde eerste minister Indirah Gandhi. Ze hebben hem ook maar vermoord. Aangezien de Indiase politieke dynastie van de Gandhi familie te vergelijken is met de Kennedy dynastie in de VS, maar dan 10 keer machtiger, kan men alleen besluiten dat die moorden politiek geïnspireerd zijn – Britse, Israëlisch, of Amerikaanse geheime diensten. De Gandhi’s waren doorheen de jaren 80 en 90 bijzonder pro-russisch, en dat mag natuurlijk niet.

Deze Gandhi’s zijn geen familie van Mahatma Gandhi. Ze hebben de naam van Mahatma Gandhi geadopteerd. De grootvader van Rajiv Ghandi (en stamvader van de dynastie) is geïndoctrineerd door CIA agent Mahatma (die de Britten nog geholpen had negers in Zuid-Afrika uit te dunnen in de Boer-Oorlog)

Anoniem zei

En nu we eindelijk weten wat Hindutva is en wie erachter zit, kunnen we voorspellen dat de christenen in Kerala (India) het binnenkort hard te verduren gaan krijgen.

Nu Iran zich met ISIS aan het bemoeien is (de NAVO bombardeert alleen nog maar al-Assad) gaat het snel afgelopen zijn met ISIS. Om aan de slag te blijven gaat ISIS binnenkort van naam veranderen en een nieuw front in het Oosten openen en huis houden in het pro-Russische India. (een opflakkering van het Kasjmeer conflict of de Tamil Tijgers)

Dit maakt dan ook het lijstje compleet. Het lijstje van Kerken waar Kasper en Jan ‘zonder Aartsbisdom’ Bonny interreligieuze dialogen mee gevoerd heeft als lid van Pauselijke Raad voor de Eenheid in de Kerk. Namelijk de Oosterse Orthodoxe Kerk, inclusief de Coptische, Syrische, Armenische, en de Malankara Orthodox Syrische Kerk. De laatste zijnde die van Kerala in India.

Elke van deze Kerken wordt momenteel uitgemoord door Islamisten – met goedkeuring van het lam dat herder meent te kunnen spelen.

Johan Bonny met bisschoppelijk lijfspreuk: Agnus pascet illos (het lam zal hen voeden) Het lam (de christenen) zal hen (de vrijmetselarij) voeden.
___
A propos; in Openb. 7; 17 staat niet “Agnus pascet illos” maar wel “Agnus reget illos”.

De volledige vers gaat als volgt: Quoniam Agnus, qui in medio throni est, reget illos et deducet eos ad vitae fontes aquarum, et absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum.

Want het Lam, Dat in het midden van de troon is, zal hen weiden, en zal hun een Leidsman zijn tot de fonteinen der levende wateren; en God zal alle tranen van hun ogen drogen.

Letterlijk vertaald met translate.google.com - google vertalingen van de Vulgaat zijn tegenwoordig 10x beter dan eender welke Willi-broddel-dus vertaling, of is het de Willi-bordeel-dus – even wispelturig, onbestrouwbaar en versleten als een ouwe hoer.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

Raymond Kardinaal Burke: ‘We have to judge acts’

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Raymond Kardinaal Burke

Raymond Kardinaal Burke
Curie-Kardinaal en Prefect van de 'Hoogste Rechtbank van de Apostolische Signatuur', zei op 13 december 2013: "Het 'Evangelii Gaudium' van Bergoglio behoort NIET tot het Pauselijke Magisterium"

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer