zaterdag 15 november 2014

Over pedo-priester Jeroen Claerhout (familie van ?) uit Hooglede:

Van de parochie-website

Jeroen Claerhout werd benoemd door ons aller Nonkel Roger en werd vervolgens jarenlang 'gedoogd' door Jozef De Kesel, die hem nu plots na 4,5 jaar 'preventief' schorst...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

(Deel 1)
De casus Claerhout is een eklatant voorbeeld van de pedo- en homofiele doordrenking van de clerus in het bisdom Brugge.

Geboren in 1964 in Brugge, 1989 tot priester gewijd, naar kerknet en het artikel van de oudbekende Theo Borgermans baccalaureus in de theologie (amaai) en het kerkelijk recht(dat ook nog)en licenciaat in de rechten (hij had dan toch tweemaal moeten weten wat hij niet mocht doen);
ingesteld in de federatie Menen vanf 1997 (daar liep ook de ziekenhuis"pastor" en diaken Ivo Poppe rond), moet er daar toch iets zeer serieus voorgevallen zijn:
opeens heeft de "priester" zich maar met de renovatie van de intussen gesloten kerk beziggehouden en nam dan eensklaps een "sabbat"halfjaar in Syriê (door nonkel Roger eerst maar naar het buitenland gestuurd om de situatie in Westvlaanderen ter plekke te laten afkoelen).
Jeroen Claerhout had bij zijn terugkomst in Hooglede (door nonkel Roger vGheluwe vriendelijkst weer opgenomen- Teneur 2008: "Wij zijn er hier in Westvlaanderen nog goed aan toe; wij hebben hier genoeg eigen priesters en hebben geen nood aan buitenlandse(priesters)"(sic)) dan nog het grote lef om in de kranten te vertellen: "Ik kann dit aan al mijn collega's anbevelen!"(van histrionie gesproken!)
Bijkomend gekruid ook zijn uitspraak: "Ik kann aan de inwoners van Hooglede werkelijk niets laten komen" (klaarblijkelijk aan die van Menen wel).
Vanaf 2007 als pastoor in Hooglede (eerst voor 3, daarna voor 4 parochies), was hij voor dopen, eerste communie en vormsel verantwoordelijk (op de Website van de federeatie).
Ten laatste bij het toedienen van het vormsel had men kunnen en moeten weten dat Claerhout wel degelijk met de jeugd in contact kwam.
2010 met het schandaal vanGheluwe (en de geweldige commotie in het bisdom en het grootseminarie Brugge- het interview van Doenja van Belleghem met de brugse kerkjurist Patrick Degrieck op THOMAS toont uitstekend dat het brugs-kerkelijk establishment veel meer met zichzelf bezig was als met de slachtoffers)had men al deze frisse pedo-gevallen onmiddellijk moeten doorkijken en de daders buitensmijten.
(Deel 1)

Anoniem zei

(Deel 2)
Vanwege "Zero tolerance"!
2011 bij de zelfmoord van de homofiele deken van Kortrijk Gesquiere- Claerhout was een zeer goede vriend van hem- ginz de pastoor van Hooglede opnieuw door de kranten.
Het bladje Humo schreef destijds ronduit hoe geconcentreerd de bisschop (DeKesel) met de Chefs van de gerecht. politie daar in Kortrijk rondliep (en nu maar van niets weten)
Op 4 Oktober 2014 dan nog het zilveren "priester"jubileum van Claerhout in Hooglede, met medewerking van Koen VanHoutte (weet ook helemaal van niets).
En de federatie daar doet ZEER veel voor de jeugd, zelfs met verwijzing naar de Sintmichielsklub van Noel Bonte.
Wat voor een Augiasstal!

Het schandaal Tom Flavez en de shitstorm tussen 29 en 31 oktober 2014 en de vele postings- met de meeste kwaliteit door @The Guardian Angel- hebben DeKesel dan laten panikeren; de vele stunterige verdedigingsmaneuvers en -artikels(DeKerpel, Bert Claerhout, Mark Vandevoorde,...) toonden veel meer de totale afwezigheid van empathie voor de slachtoffers en waren nog meer beschadigend en beschamend.

De rest is dan alleen de illustratie van de uitspraak van US-Gen. Abrams (1967): "...dat als men ze bij de eieren pakt, hun hart en hun verstand zullen volgen"
Eensklaps na 4,5 jaar wachten (met een pedofiele priester zonder einige Therapie in de nabijheid van kinderen) en na een weeek confereren met zijn "raadsorganen" dan de schorsing (de domkoppen lieten alle websites nog wel op het Internet staan)en- dat is ook weer typisch voor deze bietekwieten- het commentaar van het bisdom dat "de bisschop alert heeft gereageerd".
Onnozelaars! Het ganse duits-sowjetische militaire conflict in de tweede wereldoorlog duurde 7 maand korter als DeKesels "alertheid".
En dat voor een man die vanaf 2000 in de Entourage van Danneels met deze pest te maken had, die de schandalen roeach, Tordale, CPRL, Borremans I en II goed en van nabij kende: dit is de grootste prutser!
En dan het (voorlopig) laatste hoogtepunt:
Originaaltoon 13 Oktober 2014 's avonds: "Ik kann U verzekeren dat er geen verdere lijken meer in de kelder zitten"-
-Geen 12 uur later was er een derde "lijk in de kelder"!

Mene mene Tekel U'pharsin
o

Anoniem zei

Een interessant detail:
gisteren kon men voor het eerst in de vlaamse pers lezen dat al deze schandalen op de lokaal zwaar doordrenkte milieus van de kerk in zuidwestvlaanderen terug te voeren zijn.

Langzaam maar zeker komt het ganse netwerk van pedo- en homofilie in Westvlaanderen aan het licht.
En in het bisdommelijk bestuur te brugge heerst paniek:
DeKesel heeft een zware uppercut en wordt uigeteld, Koen VanHoutte eveneens, de specialist voor kerkelijk recht van het bisdom Brugge Patrick Degrieck zit nu opeens ook al deels in Antwerpen (heeft hij niet genoeg werk in Brugge?), een exodus van Westvlamingen naar Brussel (Centrum/OLV v,Goede Bijstand)en naar Antwerpen (Keny Brack OFMCap)heeft plaatsgevonden- ja, dit bisdom is schrootrijp.
Overigens: Jeroen Claerhout was ook ondertekenaar onder het manifest "Gelovigen nehmen het woord" in 2009-2010.(Het blijvend publiceren van deze ondertekenaarslijst door de Katholieke Kruistochten kann niet hoog genoeg geprezen worden:
daar staan toch een hele hoop misdadigers op!)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer