maandag 3 november 2014

Nieuwsblad: 195 leerlingen getuigden tegen ongepaste uitspraken van 'pedopriester'

In het gerechtelijk dossier over priester Tom F. getuigen 195 tieners over ongepaste seksueel getinte uitspraken, dat meldt Het Laatste Nieuws op basis van het vonnis uit 2009. De 40-jarige priester is na vijf jaar onder de radar benoemd tot pastoor in Middelkerke.

Toen het misbruik vijf jaar geleden aan het licht kwam, werkte priester Tom F. als leraar in een middelbare school in Ieper. De man had een minderjarige leerling dronken gevoerd en hem betast. De politie ondervroeg vervolgens 350 leerlingen van die school, waarvan 195 getuigen over de losse zeden van de pastoor. De tieners stoorden zich aan zijn seksueel getinte uitspraken. Ook verschillende collega-leraars vonden dat hij te familiair met zijn leerlingen omging. Bij een huiszoeking vonden de speurder foto’s waaruit bleek dat leerlingen vaak bij de priester thuis bleven slapen.

De pedoseksuele priester kreeg in januari 2009, na een maand in de cel, opschorting van straf. Hij moest zich aan enkele voorwaarden houden, waaronder contact vermijden met minderjarigen. Amper een jaar na het vonnis werd hij door het bisdom van Brugge echter ontslagen als hulppriester in Beernem. Hij had de voorwaarden geschonden en via Netlog contacten onderhouden met een dertienjarige. Vier jaar lang bleef hij onder de radar als begeleider van bedevaarten naar Lourdes, maar nu krijgt hij van de Brugse bischop Jozef de Kesel een nieuwe kans als pastoor van Middelkerke.

Bron: Nieuwsblad

Link:

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20141031_01352241


Hallucinant!

Wat een dwaas is die De Kesel toch!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Het bisdom Brugge kan niet eens tellen. Dit is minstens zijn derde kans, want als hulppriester had hij de voorwaarden al geschonden.

Als ik alle feiten zou kennen, zou ik hoogstwaarschijnlijk een hele reeks bijkomende schendingen kunnen identificeren.

Zullen we Vangheluwe ook terug naar België halen, en hem een tweede kans geven. Of is hij al in België, maar onder de radar. De verbanning van Vangheluwe was toch maar een vonnis van die oer-pedofiel Ratzinger. Ik zou oppassen met iedereen die een kwaad woord over Benedictus XVI te zeggen heeft, want hij stuurde tenminste de ene pedofiel na de andere de laan uit. Je vraagt je af waarom Danneels Benedictus zo haat. Was het omdat Benedictus pedofilie aanpakte?

Anoniem zei


Als we de progressieven in de Synode voor de Familie nagaan, dan zien we Danneels er met kop en schouders bovenuit steken.

Danneels is er zo één die homo’s wil huwen, gescheiden hetero’s en homo’s wil hertrouwen, de ban op anti- en contraceptieven wil opheffen, waarschijnlijk ook de ban op abortus en euthanasie. En Danneels heeft jarenlang pedofielen in de Kerk gedogen en beschermd, pedofilie gepromoot (Rouach), homoseksualiteit (vooral in seminaries) gepromoot enz.

Is “modernisme in de Kerk”, synoniem voor pedofilie, want de modernisten in de Kerk geven ook pedofielen een tweede kans.

Nu kan men zo zeggen; waarom kunnen homo’s niet trouwen, of gescheiden gelovigen hertrouwen? Laten we erbarmen hebben en hen een tweede kans geven. Zelfs indien het theologisch geen steek houdt, laten we het toch doen.

Het probleem is dat de progressieven in de Kerk het daar niet bij gaan laten. Euthanasie en Abortus zullen snel volgen, een aangezien diegenen die deze agenda naar voor schuiven ook pedofielen een tweede kans geven, kan je je ook aan een opheffing van de ban op pedofilie verwachten.

Punt is, spring maar op de bandwagen van het hertrouwen en homo’s, en je mag er snel pedofilie bijnemen. De bende die hertrouwen en homo’s promoten, promoot ook pedofilie.


En als ze nu nog het Geloof zouden verkondigen zou ik zeggen; “kom, ze menen het tenminste goed.”, maar ze verkondigen zelfs het Geloof niet. De eerste voorwaarde dat iemand zich katholiek kan noemen is dat hij/zij het geloof verkondigd.

Anoniem zei

Als iemand zo publiekelijk de misselijkste misdaden begaat moet hij uit de openbaarheid verdwijnen. Dat bekent niet dat zijn zonde niet vergeven kunnen worden, (zijn tweede kans), maar hij kan in het openbaar geen rol meer spelen. De gevolgen zijn te ernstig indien hij zijn tweede kans verspeelt. Uit respect voor zijn slachtoffers, voor zijn eigen bescherming en de bescherming van zijn toekomstige slachtoffers, moet die man (of vrouw) gewoon weg, naar ergens waar hij in stilte boete kan doen en zich op het Laatste Oordeel voor te bereiden.

Vergeef ons onze schulden zoals wij ook vergeven aan onze schuldenaren.

De slachtoffers van pedofilie moeten hun verkrachters ook kunnen vergeven, dat kan niet indien een verkrachter vooraan in de kerk een misoffer zit op te dragen.

Krijgt het slachtoffer van een seksueel misbruik een tweede kans?

Anoniem zei

Een zeer groot probleem is dat veel onwetenden, vooral goddelozen en protestanten de misvatting hebben dat de Katholieke Kerk één grote instelling is voor pedofielen en homo's. Echter het zijn enkel de "liberaal katholieken" zoals bonny en danneels in onze contreien, die geen enkele tucht handhaven en geen enkel moreel besef hebben, die ervoor zorgen dat homofilie en pedofilie en wie weet welke andere gruwelijke zonden ontstaan en blijven bestaan; m.a.w. deze modernisten verpesten de naam van ware katholieken zoals Benedictus xvi. deze uiterst capabele paus heeft zijn uiterst best gedaan om misbruik tegen te gaan, maar met seminaristen wiens geweten volledig is vernietigd door de gortige geest van de postconciliaire seminaries, is het dweilen met de kraan open. De naam van de R.K.K. is volledig besmeurd door modernistische misdaden.

Anoniem zei

Het bisdomsbestuur en het grootseminarie van Brugge zijn sedert meer als 20 jaar een broeihaard van pedo-, ephebo- en homophilie.
- Felix Dalle, westvlaams priester, door de brugse bisschop Desmedt als chefredakteur voor het parochieblad "Kerkelijk Leven" ingezet (dit om de impact van Westvlaanderen in de vlaamse kerk groter te maken), opende dit blad voor de wereld (deshalve dan ook omgedoopt in "Kerk&Leven"); 1984 werden hier dan de beroemde kleine annonces met de namen der pedofilievrienden gepubliceerd en ook het groot artikel met de oproep tot ondersteuning der interessen der pedofielen in de kerk.(Jef Barzin)(Astablieft!)
-1985: Roger van Gheluwe tot bisschop van Brugge gewijd.
-1995: het godsdientonderwijsboek Roeach 3 (met pedofilizerende illustraties) verschijnt: één der 2 hoofdredakteurs is Frans Lefevre, professor aan het Grootseminarie in Brugge.
Trots geweldig veel oproer in Vlaanderen dekt vanGheluwe Lefevre tot het einde; vanGheluwe zet samen met Godfried Danneels 1996 een verder gebruik van Roeach3 in het vrij vlaams onderwijs door.
-ca. 1985-1998: massief sexueel misbruik aan gehandicapte kinderen en jongeren in Torhout ("Tordale") door een broeder en de directeur; alles geloochend, desalniettemin zwaar gestraft in 2006)(De broeder was intussen uitgetreden, getrouwd, had 2 kinderen, dan gescheiden; zijn gevangenisstraf werd in beroep van 8 jaar op 6 jaar teruggebracht; uit Westvlaanderen naar Brussel weggetrokken).
-1999: de CPRL (laatberoepenenseminarie in Antwerpen, 1985 gesticht, zeer zwaar homofiel doordrenkt) sluit; vanGheluwe neemt de ex-directeur, de uit Ieper afkomstige Marc Ghesquiere, op in het bisdom Brugge en maakt hem alsdan dekaan van Kortrijk.
-2000 ff. Kortrijk wordt zeer snel de "roze dekenij".
Ontstaan van een commune in de Grote Kring 2 in Kortrijk (NB: totnutoe nog als woonplaats van Pieter Delanoy op de homepage van het Oosterhuiskoor vermerkt)
-2008: Tom Flamez wordt voor onzedelijke daden met minderjarigen veroordeeld (in Ieper met een dronken gevoerde scholier); aldaar verwijderd door het bisdom en naar Beernem bij Brugge verzet, neemt hij opnieuw contact met kinderen en jongeren op en probeert via het internet contact met een 13-jarige te krijgen.
1 maand cel, veroordeeld (wat het bisdom hier betaald heeft wil ik ook niet weten)met de oplage zich ver van kinderen te houden, observatie, enz.
Tom Flavez wordt met een administratieve job in het bisdom verzorgd en krijgt vandaar verder zijn wedde.(Er zijn toch fantastische werkgevers!)
-2008: Pieter Delanoy wordt door vanGheluwe tot Priester voor het bisdom Brugge gewijd. In het interview met het Nieuwsblad wordt expressis verbis gezegd, dat P.D. geen problemen met het celibaat heeft (?), maar dat voor anderen het verzaak aan een echtgenote natuurlijk zwaar is. (De foto's op instagram van @padre84 kompleteren alles).
-2009: in de actie "Gelovigen nehmen het woord" probeert de moderne holebi-lobby de benoeming van Msgr. Léonard tot aartsbisschop te kelderen.
-2010: vanGheluwe wordt als pedofiel ontmaskerd, Godfried als doofpotter No.1;
"Priester" Tom Flavez brengt als "enige/laatste vriend" van Roger vGheluwe de pedofiele bisschop erst naar de abdij van Sint-Sixtus in Westvleteren, nadien ook met onbekende bestemming weg (naar Westfrankrijk).
-2010: DeKesel wordt bisschop van Brugge; einige disparate acties i.v.m. veel spijt over het kindermisbruik volgen (zeer interessant hier op www.kerknet.be/ bisdom Brugge in de zoeker "misbruik" ingeven en dan de Resultaten kort bekijken: hallucinant en stomperachtig!)
(Deel 2 volgt)

Anoniem zei

(Deel 2)
-2010 (En nu wordt het zeer interessant):
Patrick Degrieck, priester uit het bisdom Brugge, wordt als enige priester lid van de groep Adriaensens en is met de "opruimarbeid" van deze rotzooi bezig- terwijl natuurlijk Flamez nog altijd op het bisdom Brugge werkt!

Een uitstekend idee van de kolossale doofpotterij, vergoelijking, ronddepotdraaien van het kerkelijk Establishment van de vlaamse bastaardkerk vindt men op:
http://www.kuleuven.be/thomas/page/tijdschriften/viewarticle/ 61943

Hier wordt een interview met Patrick Degrieck door Doenja van Belleghem (ook bekend) weergegeven, "Het Teken" Maandblad. jaargang 86 // 83e jaargang Nr.5, November 2010.
Bijzonder interessant is dat hier expressis verbis gezegd wordt dat ze in het bisdom allen zeer veel pijn en commotie hadden (dat ze alzo ook zelf een soort "slachtoffer" waren, zoals Godfried Danneels in het beruchte gesprek over "Nonkel" Roger van Gheluwe aan de misbruikte neef zei.
Een absoluut gebrek aan empathie (ook dor DeKesel voor 5 dagen nog eens gedemonstreerd)
-2011: Marc Ghesquiere pleegt zelfmoord door verdrinking in de Leie; na veel Brimborium en geheimdoenerij komt zijn parallele privéleven aan het licht.
Schoorvoetend wordt de zuivering van de roze dekenij Kortrijk aangepakt;
de protagonisten beginnen naar elders af te drentelen.
-2012: in Oostende in het OLV-college vindt een actie "Een vlieg in de kleuterklas" plaats: 14-en 15-jarige scholieren bezoeken een kleuterschool en bewegen er zich een dag vrij rond; tamelijk flauwe kul, Maar: de verantwoordelijke leraar van deze onzin was niemand minder dan de eerste auteur van Roeach3 (men keert steeds weer tot zijn roots terug)
-Tot 2012 Staat nog steeds een exemplaar van Roeach3 in de schoolbibliotheek van het St.-Jozefscollege in Blankenberge.
-Goede week 2012: een 4e- jaars-seminarist van het grootseminarie v. Brugge wordt ontdekt op de homofiele partnerzoeksite www.gayromeo.be (niet lachen: met echte anti-fake-filter!)
De schijnheiligaards zwijgen eerst zeer lang, Koen VanHoutte geeft een klein zuur commentaar en achteraf wordt alles doodgezwegen.
-2014: Tom Flavez wordt steeds Meer ingezet in de St.-Wiilibrordsparochie te Middelkerke; in April 2014 staat hij meermaals op de Foto met de plechtige communicanten en vormelingen (dat zal DEKesel wel niet naar Rome geschtreven hebben).
En als bijzondere illustratie voor het tarten van deze histrionieke naturen: zoals op de blogsot-homepage der St.-Willibrordsparochie te lezen, wird er voor de senioren een busuitstap georganiseerd, met een koffie en taart 's namiddags in: BEERNEM, de plek waar Flamez via het internet contact met een 13-jarige wou opnemen.(Zeer typisch: de drang om te recidiveren, om op te vallen, theatralisch gedrag, geen gevoel voor de slachtoffers en voor de misdadigheid van deze daden).

DeKesel liegt: niets "tweede kans"- Flamez heeft minstens al 4 kansen misbruikt.
En de pers liegt ook: niets "huilen met de wolven..." (m.b.t. de burgemeesterin)
Hier is een wolf die de schapen (de onschuldige gelovige kinderen, het teerste wat de Hl.Kerk bezit) steeds weer aanvalt en aanrandt; en die nu door de maremmano's en de owczareks en owtscharka's gesteld werd en onschadelijk gemaakt wordt.
Dies irae

Anoniem zei

Vandaag publiceert kerknet een extract vqan het nieuwe commentaar door Geert de Kerpel in Tertio betr. de onchristelijke omgang met de pedofiiele "priester" Tom Flavez.
Hij valt hierbij ook Kurt Martens, kerkjurist van de Catholic University of America aan.
Zeer ten onrechte: bij Flavez handelt het zich inderdaad om een recidiverende pedofiel met theatraal gedrag op sexueel gebied (bijna 200 getuigenissen uit Ieper) en zeer specifieke irritatie(vb. Beernem).
Het toppunt is wel dat dit alles gebeurde nadat in Torhout (2004-2005) een afschuwelijke pedofiele katastrofe aan het licht gekomen was ("Tordale" /Broeders van Dale- de orde telt nu nog 7 leden en is tot verdwijnen gedoemd- ze hebben overigens de laatste resten van hun historisch bezit aan musea overgemaakt (ipv aan andere jongere en meer florerende orden); het christendom in Vlaanderen schijnt hen wel museumsrijp te zijn).
De geringe bestraffing van Flamez en de snelle regulatie zijn ook zeer merkwaardig; wat heeft dit eigenlijk gekost?
En dan de aanstelling op een administratieve job in het bisdom, met behoud van zijn wedde: hier werd toch geld verbrast, dat serieuze arme mensen zo bitter nodig hebben- welke schijnheiligaards!
En dat niemand op het brugse bisdommelijk bestuur hier van iets geweten heeft- ach ja!
Men hoeft slechts het interview met Patrick Degrieck te lezen om vast te stellen dat ze allen van hetzelfde sop zijn.
Objektief gezien: evangelisatie-effect nul.
Integendeel, hierdoor worden de mensen van het christelijk geloof afgekeerd.
Dat is waarschijnlijk wel hun duivelse bedoeling.
Deze Augiasstal moet uitgemest worden!
(Dat de priesterraad van Brugge in deze catastrofale situatie dan nog het papier van Bonny goed vond, toont helemaal hun slechte spirit)

Anoniem zei

Het bisdom Brugge schrijft geschiedenis in de wereldkerk:
hier wordt de "Psychopathia sexualis" van Krafft-Ebeling in depraktijk omgezet en dan met kleine vijgenbladjes vol met gaten tevergeefs bedekt.
any
Mene Mene Tekel u'Pharsin

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer