dinsdag 11 november 2014

'Kerk en leven' = de pedo-gazet

De benoeming van de pedo-pastoor te Middelkerke door de opvolger van de pedo-bisschop Roger Vangheluwe, Jozef De Kesel en de daaropvolgende 'rechtvaardigingen' die in 'Kerk en leven', op KerkNet en in Tertio verschenen zijn, bewijzen één ding, namelijk dat bovenstaand artikel aangaande de  'Oecumenische Werkgroep Pedofilie' van Jef Barzin, tegenwoordig deken van Antwerpen en nauwe medewerker van Johan Bonny, géén 'uitschuiver' was van 'Kerk en leven', maar dat het een doelbewuste strategie betreft om pedofilie te vergoelijken en de daden van pedo-criminelen te banaliseren en minimaliseren, dat alles aangestuurd vanuit het pedo-bisdom Brugge.

  • 'Kanunnik' Wim Selderslaghs (links) wil vrouwelijke priesters.
  • 'Bisschop' Johan Bonny (midden), de loopjongen van de afvallige Walter 'kardinaal' Kasper, promoot bigamie en is laks aangaande pedofilie en homofilie.
  • 'Deken' Jef Barzin (rechts) vindt pedofilie OK.

Waarom is Johan Bonny zo laks?

Omdat het hem geen 'flikker' kan schelen, om het zo te zeggen!
Een gelovige leest 'deken' Jef Barzin, van de toenmalige 'Oecumenische Werkgroep Pedofilie', de les...
'Kanunnik' Jean-Pierre De Rudder, voorzitter van de raad van bestuur van NV Halewijn (Kerk en leven) en nog steeds 'professor' aan het seminarie van Brugge...
De Rudder samen met De Kesel en meteen is de cirkel rond!
Toon Osaer, directeur van NV Halewijn, en toenmalig woordvoerder van Godfried 'kardinaal' Danneels.
Godfried 'kardinaal' Danneels is fan het zogenaamde homo-huwelijk!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jean Pierre derudder is ondertussen op pensioen als professor van het groot seminarie brugge

Anoniem zei

"pulpkrant": hier ziet men een wekelijk uit de kluiten gewasen exemplaar.
De "pulpvideo's" en dito geluidsmateriaal ernaast.

Dies irae

Anoniem zei


"Wie vergeet ist gedoemd om te herhalen"!

Deze zeer juiste uitspraak is de titel van een artikel over het gedenken van de doden van de wereldoorlogen n.a.v. 11 November op kerknet/bisdom Antwerpen.

Inderdaad maakt het niet herinneren van de zonden, van het slecht gedrag tov Gods wetten, de weg vrij tot het recidiveren en tot het vergeten, het niet waarnemen van het leed van de slachtoffers.
Dat is de psychografie van de kerkelijke tisten die met het doen, het goedpraten, het bagatellizeren en het camoufleren van de pedo-/efebo- en andere tegennatuurlijke -filiemisbruiken de vlaamse bevolking zolang geteisterd hebben.
Godfried Danneels die zich aan niets Meer kann herinneren, Jef Bulckens die alles van Roeach vergeten heeft, Jef Barzin, Bonny die zijn oude professor-confrater vanGheluwe vergeten heeft (maar klaarblijkelijk toch niet de door deze gewijde priesters, wanneer men het ijverig transport van vele uit het bisdom Brugge naar het bisdom Antwerpen ziet), DeKesel die alles van voor 4 jaren vergeten heeft, het personeel van het brugse bisdom dat alles van Tom Flavez'perikelen in 2008-2009 vergeten heeft- tja jongens, het best zou kerknet zeer groot iedere dag @The Guardian Angel citeren en zijn voorslagen volgen.
Herinneren! Het slechte hout wegsnijden en verbranden!
En al deze sexmaniakken met hun histrioniek gedrag (195 scholieren van een college met 350 leerlingen, jongens, dat kann tellen!)
En nu maar zuiveren: zoals in de zaal van het St.-Romboutscollege in Mechelen gezegd werd: "Geen steriel pessimisme..."-
We zullen hieraan denken en dapper onze licht doen!

The Guardian Angel zei

@ Anoniem van 01:16

http://users.skynet.be/fa286726/seminarie/professoren.htm

Anoniem zei

Je vergeet nog het Sint-Salvatorskapittel Brugge:

- kanunnik Jean-Pierre De Rudder (1996), bisschoppelijk erevicaris (1995-2012)

- kanunnik Kris Depoortere (2005), bisschoppelijk vicaris (2005-)

- kanunnik Koen Vanhoutte (2005), bisschoppelijk vicaris (2005-2010), president Groot Seminarie (2006-), diocesaan administrator (april-juni 2010)(Vangheluwe crisis) , vicaris-generaal (2010-)

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer