woensdag 26 november 2014

Evaluatie van de Gezinssynode

En ziedaar, het bedremmelde 'Kerknet' bracht op donderdag 23 oktober 2014 de melding, dat volgens Bert Claerhout "Paus Franciscus zijn vuurdoop had ondergaan bij deze synode".

Dit is het beste bewijs, dat er gevochten wordt! Geen kleine schermutselingen, geen raids, geen laffe sluikmoord of in het geniep zoals bij de Franciscanen van de Immaculata... Neen: een echte grote veldslag, in open veld, voor vol publiek!

De ontreddering bij de modernisten is enorm groot. Nog altijd proberen ze zichzelf te troosten en blijven ze op een nieuwe poging hopen.

De Vlaamse media zwijgen voor het grootste deel en haken bij deze geweldige nederlaag in stilte af, wuiven Johan Bonny nog een kleine zwanenzang na, terwijl hij in werkelijkheid voor de hele wereld gebrandmerkt is als een aanstichter tot hoogverraad van de Kerkelijke Leer.

Het Brugse bisdom ligt met Jozef De Kesel op apegapen.

In het bisdom Antwerpen, waar enige 'speciale' tisten zich tactisch veel te vroeg 'ge-out' hebben, is een echte stoelendans aan de gang.

De run op de ziekenhuispastoraal in de grootstad is uitgebroken en het platteland wordt alleen gelaten.

Lokaal een afgrijselijk schouwspel: eerst worden de gelovigen tientallen jaren met onzin geïndoctrineerd. Oprechte gelovigen worden opzettelijk getreiterd en buiten gejaagd.

De homoseksualisering van een groot deel van de clerus tast de fundamenten van het geloofsleven aan. Het godsvolk wordt zo kapotgemaakt met een geweldige ontkerstening als gevolg.

En dan, als de bevolking zich tegen deze pedofiele homoclub verzet, dan geeft men de brui aan de lokale pastoraal.

Een walgelijke boel; en even misselijkmakend zijn de 'chefs' die het bevel voeren.

Voor Johan Bonny, Luc Van Looy en Jozef De Kesel geldt deze uitspraak van de Heilige Cyprianus van Carthago:

"Uw bisdom is een vuilnisbak (dat geldt ook voor een groot deel van de clerus) en gij zijt er de passende deksel op"!

Bron: Anoniem

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gebed. Bid, bid veel.

Anoniem zei

Gisteren moest ik toch lachen:
bij het grasduinen in het internet kwam ik via het "Bezield verband" (op 30 november viert het zijn eerste verjaardag- laat eigenlijk niets meer van zich horen in deze Operatie Bagration) op de homepage van "Rentapriest-Emmaûs" terecht:
zelden ziet men zoveel ketterij, gecombineerd met hoogmoed en fierheid op de eigen domheid ("wars van elke dogmatiek")("met de goede hulp van Rik Torfs") op een hoop.
Het mooiste kwam echter met de "locaties":
een lange lijst van kastelen, restaurants met italiaanse en oudvlaamse namen (de vlaamse bastaardkerk schijnt indrdaad door een "natje en een droogje", door aperitief en wijn en bier en zeer veel spaghetti gekenmerkt), met relais en hoeves, en dan in Westvlaanderen, te mooi om waar te zijn, de: Kasteelhoeve Viconia in Stuivekenskerke.
Exact voor 100 jaar werd mijn grootvader hier met de resten van de 5e belgische divisie ingezet op de hardst omvochte sector gedurende twee maanden (hij overleefde de wereldoorlog, als door mirakel nooit gekwetst, met vele, ook buitenlandse onderscheidingen).
Zijn groot en dapper voorbeeld, ook en juist op die plaats, spoort mij aan voor het katholiek geloof te strijden .

Anoniem zei

Uit de tweede lezing van de Hl. Mis van Donderdag 27 november 2014:

(Apokalyps, 19,2)

" Zijn oordelen zijn waar en gerecht.
Hij heeft die grote hoer geoordeeld, die met haar ontucht de aarde verdorven heeft.
Hij heeft wraak genomen voor het bloed van Zijn dienaars , dat an haar handen kleefde".

Ik vraag mij steeds meer af hoe deze tisten de bijbelse teksten nog serieus en met eerlijkheid tov. de eigen persoon kunnen lezen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer