zaterdag 8 november 2014

De 'Geest van het Tweede Vaticaans Concilie' waait weer in Rome...

Bergoglio colpisce, che schifo.

Bergoglio, de Valse Profeet van de 'tolerantie' en de 'barmhartigheid', met zijn leugenachtige 'Who am I to judge', is eigenlijk een slechte komediant. Hij zegt de ideeën van anderen te respecteren, maar schuift 'andersdenkenden' aan de kant. Hij predikt de genade, maakt slaat de Franciscanen van de Immaculata ongenadig met de stok. Het is zo makkelijk te voorspellen welke hoofden zullen rollen. Bergoglio en zijn Satans-Synode. Natuurlijk, gaat elke solidariteit uit naar Raymond Kardinaal Burke. Dit is een zeer zwarte dag voor de Katholieke Kerk en voor degenen die in het Magisterium en de Traditie geloven. Bergoglio is een slechte bedrieger en leidt de Katholieke Kerk naar de slachtbank
.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mit den Kardinälen Piacenza, Burke und Canizares wurden von Papst Benedikt XVI. traditionsorientierte Kardinäle zu Kurienpräfekten berufen, die jetzt schon wieder alle ehrenvoll demontiert sind. Das war ein hoffnungsvoller Aufbruch mit dem bayerischen Papst. Seit 2013 sind wieder jene Kräfte am Zug, die mehr die Schwerpunkte des seligen Paul VI. vertreten. Damit ist die Situation beschrieben.

Anoniem zei

En Danneels turnde op speciale uitnodiging van Bergoglio op de "synode voor de Familie" rond.
Taktisch geen meesterzet.
De kwaliteit der modernisten is erbarmelijk- in Vlaanderen beleven we iedere dag hoe ze in hun ondergoed komen te staan (gesteld: ze hebben dit tenminste aan)
Sursum!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer