donderdag 9 oktober 2014

Zondag l.l. celebreerde Raymond Kardinaal Burke, samen met Kardinaal Bertone, een Heilige Mis ter ere van Paus Pius XII in de Vaticaanse Grotten:


9 opmerkingen:

Anoniem zei

De strijd van de vrijmetselaar met godsdienst:

Niet alleen met de Katholieke Kerk, maar ook Islam.

Maar aan het dodental in het Midden-Oosten te zien, zijn het vooral christenen die het zwaar te verduren krijgen.

De oorlog in het Midden Oosten toont hoe zeer de vrijmetselarij de touwtjes in handen heeft.

De uiteenzetting hieronder toont dat de oorlog in het Midden-Oosten een oorlog van de vrijmetselaar is – die door vrijmetselarij gestart is – en alleen door vrijmetselarij gestopt kan worden. Niet met wapens, maar door niets te doen: op te houden ISIS te steunen, en op te houden zich met de interne politiek van soevereine landen te bemoeien – via hun vrijmetselaars loges. De geschiedenis van Turkije helpt ons dit te begrijpen.

De geschiedenis van Turkije is ook op de Katholieke Kerk van toepassing, want Turkije mocht ook doen wat het wilde, zolang het staatshoofd vrijmetselaar was. Vanaf het ogenblik het staatshoofd geen vrijmetselaar is, wordt het land als vijandig beschouwd. Turkije, Syrie, het Vaticaan ...

Zo ook in de Katholieke Kerk; zolang de paus aan Interreligie doet, en de Kerk tot een seculiere overheidsinstelling hervormt, maken ze hem niet van kant. (cf Johannes-Paulus I) Of wordt hij niet aan de kant gezet, cf Benedcitus XVI, al-Assad of binnenkort, de Turkse President

Anoniem zei

1/ - ISIS – dat zijn de goeien.

De US en het UK waarschuwen dat het Syrische Stadje Kobani niet gered kan worden met “luchtbombardementen alleen”.

Typisch dat ze niet zeggen wat Kobani wel kan redden.

Een no-fly-zone over Syrië? In praktijk zijn no-fly-zones massale bombardementen van burgerlijke en militaire infrastructuur, met de occasionele residentiele wijk, ziekenhuis, of school die ook geraakt worden. Dat zou de US wel willen. Maar Rusland zegt “njet”.

Het Pentagon is tegen het idee dat Turkije met haar tanks de grens oversteekt om een bufferzone tussen Turkije en Syrië te creëren. Het overtreedt internationale wetten, en de veiligheidsraad zal dat niet toelaten. Maar het is wel het verkozen scenario voor Turkije.

Niemand, behalve Rusland, die zegt dat al-Assad een partner kan zijn in de strijd tegen ISIS – nee, al-Assad is nog erger dan ISIS en moet weg, en ze werken hem tegen in zijn strijd tegen ISIS.

Anoniem zei

2/ - Ook Erdogan verkiest ISIS.

Ankara wil haar Ottomaans rijk terug, en zijn daarom tegen bewapening van de Koerden want indien de Koerden succes zouden boeken tegen ISIS, zouden ze wel eens een onafhankelijk Koerdistan kunnen eisen. Hetgeen niet rijmt met een Ottomaans Rijk.

Turkije zou maar al te graag Kobani gaan redden, de colonnes tanks staan al klaar, want dan hebben ze controle over een stukje Syrië. Expansie. Een eerste stap in de restauratie van het Ottomaans Rijk. Erdogan hoopt dat hij daarvoor toestemming gaat krijgen, want het past in het plan om al-Assad omver te werpen.

Maar tegelijkertijd zijn ISIS ook de ‘goeien’, want die vermoorden Koerden en Syriërs, en dat komt Turkije goed uit.

Turkije helpt ISIS:
1/ ISIS is bevoorraad via de Turkse grens met Syrië en Irak. Wapens, strijders, geld, ammunitie is via Turkije naar ISIS gesmokkeld – gefinancierd door Qatar, de Emiraten en Saoedi Arabië. Turkije moet die grens sluiten, om de logistiek van ISIS op te drogen, en dan zal het probleem zich vanzelf oplossen.
2/ Er is zelfs een ISIS consulaat in Ankara waar men een Visa kan verkrijgen om Syrië binnen te trekken, zolang je een terrorist bent.
3/ De reactie van Erdogan op de commentaren van de Amerikaanse vice president Biden die een groot deel van de waarheid bevestigd heeft, was als volgt: “als je die uitspraken niet terugtrekt “zal je geschiedenis zijn”. Helaas heeft Biden zich verontschuldigd en beweert dat hij het allemaal niet zo meende.
4/ De Turken weigeren de US ook toegang tot de Luchtmachtbasis in Incirlik in Zuid-Turkije, die gebruikt werd tijdens de golfoorlogen, maar nu blijkbaar niet. De NAVO zit ISIS vanuit Cyprus te bombarderen.
5/ Turkije en Frankrijk hebben hun ISIS gijzelaars teruggekregen. Ze hebben er geld voor betaald.

NAVO steunt Turkije in haar steun aan ISIS:
1/ Niemand in de NAVO die Turkije opgedragen heeft; Hey Turkije, neem je rol als NAVO lid eens een beetje serieus. Maar ISIS / al Queda / Nusra komt de NAVO en de Arabische landen goed uit omdat ze zo geobsedeerd waren met het overwerpen van al-Assad.
2/ Luchtbombardementen helpen niets in de strijd tegen ISIS. De bombardementen creeren alleen een Schemeroorlog (zie hieronder)

Ondertussen doet Saoedi Arabie en Iran niets aan ISIS, die zouden troepen naar Irak kunnen sturen of bombarderen.

Dus ISIS zijn “de Goeien” in dit conflict.

Anoniem zei

3/ - Schemeroorlog met ISIS – om een oorlog met Rusland uit te lokken.

De situatie vandaag is identiek aan de schemeroorlog die voor de Tweede Wereldoorlog met Hitler gevoerd werd. Hitler was een creatie was van de US en VK en het doel was Hitler te overtuigen Polen binnen te vallen. De winter van 1939 is identiek met de huidige situatie. Men praat veel over hoe men ISIS gaat aanpakken, maar doet niets. Maar ISIS kan al-Assad omverwerpen en op langere termijn Rusland bij de oorlog te betrekken, dus doet men niets, omdat ISIS hun doeleinden kan volbrengen.

Waar niemand aan denkt is ISIS ook Turkije kan binnenvallen. Met de val van Kobani zal ISIS een goed bruggenhoofd hebben Turkije aan te vallen. En dan zit ISIS in een NAVO land, en NAVO zal er niet voor terugdeinzen Syrië binnen te vallen, hetgeen een reactie van Moskou uit te lokken.

Een ander scenario dat uitgespeeld wordt is dat in de laatste weken vele Tsjetsjenen en Kazakken via het ISIS consulaat in Istanboel een Visa verkregen hebben om in Syrië te gaan vechten, en dat wanneer deze terug naar huis gaan, ze in Tsjetsjenië en Kazakhstan de boel op stelten gaan zetten – hetgeen Moskou wel uit haar hol zal lokken.

Hoe het precies zal gaan weet ik niet, maar de actie en reactie van een handeling, zal ertoe leiden dat Rusland niet langer gewoon “njet” kan zeggen.

Anoniem zei

4/ - Over het Voormalige Ottomaans Rijk

Neem even een kaartje van het voormalige Ottomaans Rijk ter hand, en je begrijpt waarom ISIS meestal ISIL genoemd wordt.

In welke landen die uit de val van het Ottomaans Rijk ontstaan zijn, is het vandaag chaos / revolutie / oorlog.

Yugoslavia en Koeweit (oorlogen in de jaren ‘90), Oekraïne, Syrië, Irak, Soedan (burgeroorlog), Turkije zelf staat op springen, de Balkan in haar geheel (totale chaos en sporadische revoluties), Cyprus en Griekenland (failliet), Yemen, Egypte, Libië, Tunesië (revoluties en chaos), en Algerije.

ELK land dat uit het Ottomaans Rijk ontstaan is, is vandaag een wrak.

Anoniem zei

5/ - Ataturk en de Republiek Turkije waren een creatie van de Britse vrijmetselarij.

Ataturk stamt af van de Dönmeh in Thessaloníki – een crypto-Joodse sekte, die zich publiekelijk tot Islam bekeerd hadden – de ondertoon is Kabbala en Zoroastrisme. De recente opmars van het Suffisme en de Sabbateanen (volgelingen van de Joodse Messias, Sabbatai Zevi (1665)) hebben ook sterke banden met de Dönmeh of zijn eruit ontstaan.

De vraag waarom Turkije zoveel militaire steun van de VS krijgt is hiermee ook beantwoord – Israël toch ook.

Ataturk was lid van een geheime communistische revolutionare groep in het Ottomaans Rijk (net zoals de Bolsjevieken in het Russische Rijk ook overwegend Joods waren), en heeft zodoende contacten met Lord Kitchener gelegd.

Kitchener en de jonge Winston Churchill (ook een Jood) hebben hard samengewerkt om Gallipoli tot de slachtpartij te maken die het geworden is. Attaturk heeft hen daarbij aan Turkse kant geholpen. Attaturk heeft ook de terugtrek van zijn troepen van Gallipoli naar Aleppo aan de Britten verraden, die toen maar al te graag zijn komen bombarderen. De Turkse inval in Griekenland onder leiding van Attaturk was doorgestoken kaart om hem in Turkije als grote overwinnaar populair te maken. Attaturk wist vanaf het begin dat de Britten de Grieken zouden verraden en hen in de steek zouden laten, waardoor de Turken de overwinning in de schoot geworpen kregen, zonder een schot te lossen.

Maar de Britten hebben de Turken op hun beurt verraden en het Ottomaans Rijk is ten onder gegaan. Sykes-Picot en Balfour Declaration. Desalniettemin was Attaturk was de sterke man van het nieuwe liberale Turkije. Maar de vele revoluties onder ethnische groepen in de laatste dagen van het Ottomaans Rijk, hebben Rusland gedwongen zich bij de Eerste Wereldoorlog te betrekken.

Ataturk is voor zijn diensten aan het Britse Rijk bedankt als staatshoofd van de Republiek Turkije.

En daarmee zit Attaturk in de opperste echelons van de Britse geheime dienst en vrijmetselarij. Turkije is vergeven van de vrijmetselaars. Op het einde (1908-1918) wordt het Ottomaans Rijk zelfs de Maconnieke Staat genoemd.

Wat ze in Turkije niet doorhebben is dat Erdogan het tegenovergestelde is van Attaturk. Erdogan is geen vrij-metselaar, geen MI6, geen communist, en geen marionet van London/Parijs/Washington. En dat Turkije daardoor groot gevaar loopt haar tengels goed te verbranden met hun spelletjes met ISIS, hun ambities in Syrië, edm.

De US en het VK zullen de Turken opnieuw verraden.

Anoniem zei

6/ - Hoe Britse Vrijmetselarij de scepter zwaait in Turkije.

Süleyman Demirel was 7 keer Turkse Eerste Minister van 1963 tot 1993. Van 1993 tot 2000 was hij president. (euh, moet er nog zand zijn?)

In 1963 wilde Demeril voorzitter van zijn politieke partij worden, maar hij werd beschuldigd vrijmetselaar te zijn – zonde voor een moslim. Hij heeft toen een brief van zijn loge gekregen die bevestigde dat hij geen vrijmetselaar was. De sukkelaar geloofden dit, en heeft hiermee zijn politieke tegenstanders kunnen omwinnen, en werd tot partij voorzitter verkozen van de partij die Turkije tot in 2000 overheerst heeft.

In 1965 is de Secretaris van de Grand Loge, die de bovenvermelde brief aan Demirel gegeven heeft, tot grootmeester verkozen. Echter de Supreme Council van de Schotse Rite was tegen deze verkiezing. De Supreme Council wilde een grootmeester die hen gehoorzaam zou zijn. Dit leidde tot turbulentie in Turkse loges en dit heeft tot een schisma met de Supreme Council van Schotland geleid.

Demirel heeft knieval gedaan, en de Grand Loge van Turkije is in 1965 opnieuw geconsacreerd door de Grand Lodge van Schotland.

Verschillende staatsgrepen, Koerdische Separatisten hielden hem onderdanig aan de Grand Lodge.

Vandaag heeft de Grand Lodge van Turkije 180 loges, 12.000 actieve leden en promoot vrijmetselarij in de Balkan, Rusland, en de voormalige Sovjet Republieken – met als doel anti-Russische polemiek aan de man te brengen.

Anoniem zei

7/ - Recep Tayyip Erdoğan

Vandaag is de Islamitische Welvaartspartij van Erdogan aan de macht – deze is anti-communist, en anti-vrijmetselaar, en anti-semiet, is dus niet wat het Westen van Turkije verwacht en zal de toorn van de Grand Lodge van Londen ervaren.

Het Wiesenthal Centrum plaatst hem op de tweede plaats op de lijst van meest anti-semitische personen.

Het Europees Hof van de Rechten van de Mens doet overuren met Turkije.

Geen verdere analyse nodig om uit te leggen waarom ISIS Turkije zal binnenvallen, om Erdogan uit de weg te ruimen

Omwille van zijn ongehoorzaamheid aan de Britse Vrijmetselarij.

Anoniem zei

8/ – besluit.

Het Turkse / Syrische voorbeeld toont hoe men een organisatie van krankzinnigen zotten die de negatie van de humaniteit zijn verkiest boven iemand die niet gehoorzaam is aan de vrijmetselaar.

Hetzelfde is van toepassing op het aftreden van Benedictus XVI – een religie of de wetten in een land, moeten de maconnieke agenda volgen, geseculariseerd worden of anders gaan ze voor de bijl. Bergoglio handelt ook niet uit eigen beweging, in de Synode voor het Gezin. Die zit tot aan zijn oren in de stront met de smerige spelletjes die hij in Argentinië gespeeld heeft, dat hij net zoals Erdogan in Turkije, geen kant meer op kan en alleen kan doen alsof hij nog iets doet, om de schijn hoog te houden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer