zaterdag 4 oktober 2014

Ivo Poppe, de diaken van Wevelgem die verdacht wordt van het plegen van 50 moorden en die nog door Roger Vangheluwe werd 'gewijd', was één van de 'geëngageerde katholieken' die de ketterse petitie "Gelovigen nemen het woord" ondertekende:

De ketterse petitie "Gelovigen nemen het woord" met achter de schermen de ongehoorzame 'priesters' John Dekimpe en Pieter Delanoy...


Helaas bleef een krachtige reactie van onze Belgische bisschoppen uit, maar zelfs zonder deze formele reactie van hen, is de bewijslast voldoende om te stellen dat deze mensen niet langer deel uitmaken van de Rooms-Katholieke Kerk.

De verdere en voortdurende actieve aanwezigheid van deze ketters is een blijvende schandvlek op de Kerk in Vlaanderen.

Dat dit meer dan wat polemisch gebral is, bleek in juni 2014 reeds, toen diaken Ivo Poppe openlijk bekende 20 jaar lang in zijn functie als verpleger, mensen te hebben vermoord.

Of dit met hun instemming was (euthanasie) of niet (moord), doet voor een Katholiek overigens niets ter zake.

Link:

http://newsmonkey.be/article/12832


http://kruistocht.weebly.com/index.html


De alfabetische lijst:

http://kruistocht.weebly.com/de-lijst.html

met:

"Poppe, Ivo    Wevelgem    Diaken"


1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad: waarover helemaal niets gezegd wird in de laatste 4 jaren, toen de ganse homo-en pedofiele beer in de vlaamse bastaardkerk explodeerde, is over de fundamenteeltheologie en de dogmatiek die aan deze tisten en door hen geleerd werd.
De ganse inhoud van hun leer is zo rot en antichristelijk dat catastrofen zoals bij Poppe in Menen/Wevelgem, in Tordale (Torhout), in Kortrijk, in de Familie vanGheluwe gebeuren MOETEN.
Dat zijn geen kleine werkongelukken, dat is het direkte gevolg van een defekte ideologie.
De vlamingen hebben dat instinktief ook aangevoeld: ze hebben in scharen deze bastaardkerk de rug toegekeerd; het aantal dopen gaat geweldig terug, het aantal huwelijken ook, het aantal kerkelijke begrafenissen ook.
(Dat Bonny nu ook financieel in de penarie komt, is deshalve ook normaal; zijn reactie is echter niet van aard deze situatie te veranderen).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer