zondag 26 oktober 2014

De foto waar U hebt op zitten wachten!

Raymond Kardinaal Burke celebreert de Pontificale Hoogmis in de Sint-Pietersbasiliek tijdens de Summorum Pontificum Pelgrimage 2014.

"Wij hebben voor U gebeden!"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gegroet iedereen die deze blog leest, in het bijzonder de moderator en auteur van deze blog, Guardian Angel. ben 17 jaar,helaas ongedoopt en ongevormd, met dank aan atheïstische familie en omgeving. Ik zou me echter graag tot het Katholieke Geloof bekennen, maar ik ben geschokt door het areligieuze en profane gedoe in de parochiekerk in de buurt o.a mandjes met hosties die werden doorgegeven, toneelstukken op het altaar,een preek van 15min over het beschermen van vogels tijdens de winter enz, u ben waarschijnlijk beter bekend met dit soort relativistische rommel. Daarom vraag ik me dus af waar ik terechtkan voor een Latijnse traditionele mis. Ik heb weet van de sspx te Antwerpen, maar vroeg me af of er ook misschien een gewone kerk is die de vetus ordo aanbiedt op zondag. Woon in Merksem, Antwerpen. Als iemand iets weet, veel dank

Christelijke Groeten

The Guardian Angel zei

Beste,

De gevraagde informatie vindt U hier:

http://tridentijnsemis.blogspot.be/


Voor Antwerpen:

Vanaf september 2014 'verhuist' de wekelijkse Tridentijnse Mis op zondag van de St.-Jacobskerk naar de Christus Koningkerk in Antwerpen (Jan de Voslei 6) en dit om 9u00.

http://www.kerkeninvlaanderen.be/pages/kerk_00970.htm

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer