dinsdag 28 oktober 2014

Dat het niet bij de Franciscanen van de Immaculata zou blijven, was al langer duidelijk! Nu zoekt de 'Prins van de Genade' en de 'Prins van de Vergevingsgezindheid', namelijk de 'homo-vriendelijke' Bergoglio, de confrontatie met het Priesterbroederschap van Pius X

Bisschop Marcello Semeraro van Albano Laziale (Italië) waarschuwt de gelovigen van zijn bisdom om niet naar de diensten van het Priesterbroederschap van Pius X in Albano te gaan. Marcello Semeraro, die de secretaris is van de 'Kroonraad' van Bergoglio, zegt dat de priesters van Pius X de Mis niet mogen opdragen en de Sacramenten in zijn bisdom niet mogen toedienen. De gelovigen die de diensten van Pius X bijwonen, lopen volgens de bisschop het gevaar om geëxcommuniceerd te worden.

Link naar het decreet:

http://www.webdiocesi.chiesacattolica.it/cci_new/s2magazine/moduli/ultimora/uploads/allegati/cat_272/NOTIFICAZIONE%20AI%20PARROCI%20SULLA%20FRATERNITA.pdfPapa Francesco vieta di dire messa ai preti lefebvriani


Bron: l'Espresso

Link:

http://espresso.repubblica.it/attualita/2014/10/27/news/papa-francesco-vieta-di-dire-messa-ai-preti-lefebvriani-1.185655Pro-Francis Italian Bishop forbids Mass Lefebvrians


Bron: Angelqueen.org

Link:

http://angelqueen.org/2014/10/27/breaking-pope-francis-forbids-priests-to-say-mass-lefebvrians
/


Enkele opmerkingen:


1. De bisschop van Albano doet alsof de priesters van Pius X in zijn bisdom geïncardineerd zijn. Dat is niet zo. Hij heeft dus niets te verbieden.

2. De priesters van Pius X zullen zich niets aantrekken van het onwettige en eerder belachelijke decreet van de bisschop.

3. De gelovigen zijn natuurlijk ook niet geëxcommuniceerd. Er is in het geheel géén juridische basis voor een excommunicatie.


4. Wat bisschop Marcello Semeraro toch allemaal moet doen voor zijn kardinaalshoed...


Waarom dan deze maatregel?


1. De priesterbroederschap van Pius X heeft, in tegenstelling tot Frankrijk en Duitsland, nooit echt succes gehad in Italië, omdat de parochies daar nog erg traditioneel zijn.

2. Paus Benedictus XVI slaagde er zelfs in om seminaristen bij Pius X weg te trekken.

3. Door het bizarre gedrag van Bergoglio gaan steeds meer gelovigen zich echter vragen stellen.

4. De genadeloze slachting die dictator Bergoglio bij de Franciscanen van de Immaculata aanricht, is natuurlijk velen in Italië in het verkeerde keelgat geschoten.


5. De Gezinssynode was er nu natuurlijk teveel aan.

6. Er sluiten zich nu meer Italiaanse seminaristen bij Pius X aan.

7. Ook steeds meer gelovigen en priesters in Italië beginnen nu over te lopen naar Pius X.

8. Dat mag natuurlijk niet, want dan verliezen de kerken in het bisdom inkomsten.

9. Al met al toch een merkwaardige gang van zaken.

10. Dit gebeurt natuurlijk met de steun van Bergoglio.

11. Aartsbisschop Guido Pozzo, de secretaris van de pauselijke commissie ‘Ecclesia Dei’, zei vorige week nog maar aan het weekblad ‘Famille Chrétienne’, dat de gesprekken met Pius X worden voortgezet.

12. Dit alles bewijst, dat tegenwoordig in het Vaticaan alles vierkant draait. De Curie onderhandelt met Pius X en sommige bisschoppen, die trouwe slippendragers zijn van Bergoglio, excommuniceren. Of dat willen ze tenminste.

13. De Curie en Bergoglio zitten niet meer op dezelfde lijn. Het Vaticaan is verdeeld!


14. Dit is een onderdeel van de 'Wraak van Bergoglio' na zijn nederlaag tijdens de Gezinssynode. Hij pakt het groots aan.

15. Het is duidelijk dat Bergoglio het Priesterbroederschap van Pius X onder zijn controle wil brengen, om het dan te vernietigen!


Enkele jaren geleden gebeurde trouwens al hetzelfde in het Bisdom Roermond:


"Bisschop doet kapel Pius X Kerkrade in de ban"

Bron: De Limburger

Link:


http://www.limburger.nl/article/20081117/REGIONIEUWS01/132373778/1105Na protest van de gelovigen had Bisschop Wiertz het volgende te melden:

"Ik doe niets of niemand in de ban!”

Bron: KerkNet

Link:

http://kerknet.be/actua/nieuws_detail.php?nieuwsID=82723Deze praat is zo typisch voor modernisten! Altijd de mond vol over liefde en vergevingsgezindheid etc.
En als hen iets niet bevalt, slaan ze iedereen in de ban. Het lijken de Middeleeuwen wel.


Hoe zei Bergoglio het ook weer in de ‘Relatio Post Disceptationem' van zijn satanische Gezinssynode?


"Homoseksuelen hebben gaven en kwaliteiten te bieden aan de christelijke gemeenschap: zijn we in staat van deze mensen te verwelkomen, en hen een broederlijke ruimte te garanderen in onze gemeenschappen? Vaak willen zij een Kerk ontmoeten dat hen een verwelkomende thuis biedt. Zijn onze gemeenschappen in staat om dat te voorzien, en hun seksuele geaardheid aanvaarden en beoordelen, zonder afbreuk te doen aan de leer over de familie en het huwelijk?"

Losbandige homoseksuelen zijn welkom, maar vrome gelovigen niet.

DAT is de gehomoseksualiseerde, post-conciliaire bastaardkerk op haar best!


Alles wat de modernistische bisschoppen te verkopen hebben, is stinkende drek!

Welk integer mens wil eigenlijk iets met deze huichelaars te maken hebben?

De leiding van de post-conciliaire kerk is door de duivel bezeten!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Er werd al eerder gesteld dat je je zondagsplicht alleen bij SSPX kunt vervullen als er echt geen andere Mis vlakbij is... Tja. Dat plaatst de SSPX op hetzelfde niveau als de Oosters-Orthodoxen, bij wie je ter communie kunt gaan als er echt geen katholieke Mis in de buurt is.

Vraag is natuurlijk waar je tegenwoordig nog een Katholieke Mis vindt.

Anoniem zei

De brief van Mgr. Semenaro vermeldt niets dat we niet sinds 1988 wisten en hij vergeet een paar cruciale onderdelen te vermelden.

Als Semenaro nu nog over de biecht en het huwelijk was begonnen, zou hij nog een kluif gehad kunnen hebben. Maar de mis...?


Het toont dat Rome gewoon niet meer weet waar het over gaat, en zelfs niet meer weet waar ruzie over te maken.

Het gaat natuurlijk over de Tridentijnse Mis die Bergoglio zo door Bergoglio gehaat wordt, maar als er iets is waar je SSPX niet van kan beschuldigen is het toch de Tridentijnse Mis. Vat II heeft het niet afgeschaft. Als Vat II toch de enigste bron van waarheid is. Twee maten twee gewichten.

Anoniem zei

Deze zin uit de brief is vooral leuk:

“The Catholic faithful cannot participate at Mass, neither request and/or receive Sacraments from or in the Society. Acting otherwise would mean to break communion with the Catholic Church.”

Ik vraag me af - afgezien dat het niet eens correct is - wat indien een katholiek naar de synagoge trekt om door daar aan oecumene te doen, zoals we vaker van de paus zien; is dat een breuk met de katholieke Kerk? Of met moslims in de Vaticaanse tuinen te bidden? Of zijn Taoïstische goeroe die hij vaker over de vloer krijgt? Of Kasjroet of Halal eet? Zijn dat breuken met de Katholieke Kerk? Of Evangelicalen opvrijt. Of met Vrijmetselaars uithangt. Nee natuurlijk niet! Maar het sacrament van de mis ontvangen op de wijze het 500 jaar lang gedaan wordt, nee, direct naar de hel, en branden zullen ze. Samen met de Maffiosi, die zijn ook geëxcommuniceerd.

Of de misdienaar die door Bergoglio aangevallen werd omdat hij zijn handen in gebed samenhield. “Zijn uw handen aan elkaar geplakt?” Geëxcommuniceerd.

Of het bidden van Rozenkransen dat door Berrgoglio als neo-pelagionisme beschouwd wordt. “Al dat getel van tientjes en rozenkransen" Geëxcommuniceerd.

De man is een schertsfiguur uit de poppenkast van Jan Claessen en Katrijn.

The Guardian Angel zei

Quo Primum, de Enclycliek van Paus Pius V, stelt zeer duidelijk dat de Tridentijnse Mis de enige Mis is die onveranderd moet gecelebreerd worden.

De Novus Ordo is een schismatieke rite.

Het zijn net de gelovigen, priesters, bisschoppen en pausen die de Novus Ordo bijwonen en celebreren die schismatiek zijn.

Daar bestaat geen enkele twijfel over.

Kasher en halal eten, is trouwens een publieke daad van apostasie!

Anoniem zei

Italiê bezit zeer vele zeer kleine bisdommen, waar in de laatste decenniên zeer veel modernistische bisschoppen benoemd werden.
Door de band zijn ze zeer (pseudo)sociaal, hebben ze van financiên geen benul en zijn hun seminaries ze voor de seminaristen niet zeer attractief.
Verleden jaar reeds vond een aflegger van het overvolle seminarie van Gricigliano (Instituut Christus Koning Allerhoogste Hoogpriester ICRSS)geen onderdak, zelfs niet in een leeg seminarie op Sardiniê, dat dan maar als asylantenopvanghuis gebruikt wird (niet tot jolijt van de lokale burgermeester).
De traditionelen worden gekoejonneerd als nooit tevoren, de legaten en de giften gaan nu hoofdzakelijk naar de Priesterbroederschap St. Pius X en naar de andere traditionelen;
de theologische kwaliteit zit daar ondertussen ook- he wordt hoog tijd dat Franciscus enkele vlaamse specialist-bietekwieten naar Italiê haalt om zijn troepen te versterken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer